Påsklov


Förra påsken hälsade jag och pappa på båten i Holland. Här var vi i Amsterdam en dag.

Överlevde dagens basgrupp...hur det gick till vet jag inte men det gick.
Sen skulle jag köra bodytoning men det var inställt fick köra box istället, hade kunnat vara kul men ledaren var så opeppande och tråk att det vart lite lamt. löpte lite efteråt så lite träning fick jag iallafall. 
Nu är det påsklov eller lov och lov lite långhelg...skola på tisdag igen. Ska släppa skolan lite tror det behövs senaste tiden har varit ganska intensiv.  
 

Ännu en lång skoldag


Skola mellan tio och halv fem, hur tänker de? Vi är inte vana att gå i skolan så här mycket. Men det har varit en ganska bra skoldag. Den började med kursinfo (känner mig ganska opepp på den kommande muntliga tentamen det tar vi då) lite kandidatuppsats mailande, lunch i solen sjukthärligt, sen har vi skickat el genom kroppen hela eftermiddagen var lite synd att de gick igenom TENS så mycket och NMES så lite, vi har ju provat TENS innan men inte NMES. Tror det är ett bra hjälpmedel vid rehabilitering, används tydligen också för att få en snabbare återhmtning. Vill lära mig mer.

Skulle sedan ner till tornet för att köra combat,vad tror ni händer utanför biblioteket? jo min kedja hoppar i nedförsbacke...panik kan jag säga att inte kunna bromsa och så kommer det en cykelbana och korsar min. Men jag överlevde, fick springa ner till träningen och ta med cykeln hem. Borde kanske ta tag i all renovera min cykel.  

H&M



Spana runt lite och såg dessa fina skor från H&M.  

Skola mellan åtta och fyra...men nu har jag laddat om inför träning blir bodypump ikväll.


Sommartid



Glöm inte att ställa fram klockan en timme idag...sommartid.
Mässan igår va lite lam men jag fick tag på schampo och balsam från Tigi till bra priser och fick se en modevisning. Men framför allt så fick jag se Idol-Ola ahhh coolt va. hihihihi
Sen åt vi pizza på Papagrappa lyxigt värre. Fick kvar ett par bitar som jag åt till lunch idag. Smaskigt 

Nu ska jag tvätta tråk men o så nödvändigt.

Massamässor


Har nu fått leka av mig lite...bodycombat stod på tränings schemat idag. Nya releasen är älskvärd, får leka lite pirat.

Nu ska jag snart ge mig av mot norrköping och träffa mamma för att gå på massamässor. Spana in nya trender inom mode, hälsa, mat och kanske lite båtar med. Blir nog skojigt.   

Grattis Markus


Markus och jag på julsittningen.


Idag är det Markus dag. Men vi firade honom igår kväll med tårta, lets dance och lite hockey. Supersmaskig tårta fick vi...mums.

Klurar på hur man kan lyckas prata så mycket utan att prata.


Solenskiner


Var superdimmigt i morse när jag vaknade men efterhan som förmiddagen har passerat förbi har solen kommit fram merochmer. Men att det var dimmigt på förmiddagen gör inte så mycket för då hade vi seminarie om våra idéer inför kandidatuppsatserna. 
Men nu ska jag ut och njuta av solen...likt alla andra fredager bär det nu av mot stallet. Härligt.   

BTW det var ju våffeldagen igår och ja jag åt våfflor. Tog mig till örat för lite häng efter träningen igår och där åts det våfflor. smaskigt

Nyrelease


Kör på färg idag..är så trött på alla svarta träningskläder.


Nu är det dags för releasen av den nya BodyCombaten...sjuktkul är peppad och laddad. Det är nog tur att jag är full av energi för det är tre ledare idag och det betyder väl att man måste köra tre gånger så hårt eller?


Färdig


Har gjort klart uppgift 6 i god tid behöver inte vara klar förrens fem men jag är redan klar. Har också hunnit belöna mig lite med lite shopping...blev en lite kuvertväska från Jofama By Kenza. Sjuktfin...är perfekt då jag tröttnat lite på mina mörka. Kommer visserligen fortsätta använda min bruna från London men nu har jag något att byta om med.

Lunch


En toppen lunch med min fina Camilla idag...massasnack och äggmackor. Äggen var för övrigt kravodlade...klurat på hur äggplantan ser ut?
Basgrupp på förmiddagen och nu fortsätter skolarbetet med uppgift 6. (har ingen superlust menmen måste göras tänk så skönt när den är färdig) 
Avslutar dagen, som vanligt med träning.

Vårjackor


Denna kavaj från Monki hade inte varit fel, finns även i rosa mycket tillvåren och sommaren.  

Eller denna trench från Acne.


Eller varför inte en kortare variant från H&M.

Kommer merochmer vårjackor till butikerna. Massor av modeller att välja bland kavajer, trenchar, militärinspirerad, bikermodeller i skin och jeans. Lite marininspirerat funkar alltid till sommaren. Finns nått för alla smaker.
Men jag har ju redan min jacka inhandlad åhh vad jag vill kunna börja använda den...snart så.
Har nu plockat fram min trench och snart lär min gamla kavaj också komma ut ur garderoben.


Pluggdag


Prövning från i somras kasta 15-20 kg ryggsäck över en bäck till Johan som fångade.

Måndagskrisen har jag lämnat bakom mig...idag är jag redo för vilka prövningar världen än kastar på mig. hihi
Kommer nog inte hända så mycket idag, ska skriva uppgift 6, göra lite basgrupp och lite annat fix.
Ikväll blir det Combat, sjuktkul. 

Måndag

Försökte hitta en bra bild på min svarta spetsklänningen men det finns igen så denna från Sofieskalas får duga. Den är djup i ryggen vilket inte riktigt syns på bilden.

Superfint väder, solen och ganska varmt...men lite halv depp idag ändå, kan inte vara på topp alla dagar. Dagen fick i allafall ett bra slut med träning, Burn likt alla andra måndagar.

Våren har kommit så nu är jag sugen på lite ljusa färger... Skulle vilja ha en beige spetsklänning lik den svarta jag inhandlade i London i vintras.


Frukttips


Sharonfrukt. Den har en söt och god smak, fruktköttet är lite mjukt och saftigt. Jag brukar skivar den i båtar och snacksar kanske med lite kaffe till, sjuktfint.
Ska tydligen vara fiberrik och innehålla A-vitamin.

Söndag

Lite norrsken vid Abisko.

Jag tycker om söndagsmornar...man tar det lugnt och myser runt.
Mindre mysigt var det att cykla ut till stallet i ösregn, funderade på att skippa ridning men blev en liten tur i allafall och det både regna och snöa på mig. Sen skulle jag hem också och då östesnön ner...väl hemma var jag som en liten isbit men nu har jag tinat. hihi



Goldfever


Tentafesten i höstas...dags för fiesta igen.


Nu så har jag gjort det jag skulle göra idag nämligen tränat och varit i stallet.
Den nya pumpen var ganska skön tar ju alltid ett tag att komma in i det nya men man fick upp pulsen lite i några låtar vilket jag gillar.
Var lite motigt att ta sig till stallet men gudars var härligt med en tur i solskenet.

Dags att börja peppa för Goldfever...nu tar vi tidsmaskinen och åker till 70-talet. Kommer bli en kul kväll med en massa dans och härliga människor.


Ny release



Laddad för pump nu ska vi skapa muskler. hihi

Den nya Bodypump release släpps idag, jag och Sofie ska självklart dit och se vad de har hittat på den här gången. Hoppas på lite skönmusik och bra övningar. Efter gåradens vila ska det bli skönt att få besöka gymmet igen.

Hade supermysigt igår, fick lite espressokaffe i inflyttningspresent så i morse användes mokabryggaren, lyxigt.


Blondi


HippiHanna

Blondi

Nu så är jag blond igen...känner mig som mig själv. Hihi Tur att jag har en så duktig och snäll kompis.
Invaderade Sofies ugn och bakade paj, nu sitter jag och vänter på att den ska svalna.
Snart kommer mina besökare, sjuktkul.

God morgon


Min kära storebror i somras i Skottland. Han drar med mig på alla möjliga äventyr.


Är lite tråkigt väder ute idag men hästen måste tas om hand ändå, så dagen börjar med ett besök i stallet.
Efter stallet kommer Sofie hit då blir det lunch och så ska vi fixa mitt hår... ska bli blond. Jippi!!!
Tänkte även försöka hinna förbi Camilla och baka en hallonpaj...min storebror och hans tjej kommer hit ikväll så det vore kul att ha nån efterätt att bjuda på. Kommer bjuda på taco idag också, likt förra fredagen när pappa var här. En massa familjebesök hela tiden här, sjuktkul saknar min storebror.

Det är min planering för dagen. hihi
Nu är det bäst att jag sätter lite fart här.


Vilken helg...


Lite mer inspiration

Nu är det helg igen..vart tog veckan vägen?

Efter lite snack med mamma, google sök och rotande i garderoben börjar outfiten till lördagens Goldfever (70-talstema) ta form. Har lite småfix kvar och accessoarer är jag lite fundersam över fortfarande, men får ta lite hjälp av mina vänner med det.
Laddar upp med lite ABBA just nu men är det nån som har tips på bra 70-talsmusik? Behöver hjälp inför lördagens spellista.

Kommer ha fullt upp till lördagskvällen så det är tur att stommen till outfiten är klar. Men det är bara roliga saker som står på schemat så de gör inget att det är fullt upp. Ridning, träning hårfix, storbror, fest...
Har en känsla av att det här kommer vara en bra helg.

Nu blir det lite käk innan träning.

Skola


Vill ha nått annat än svarta träningskläder... finns en massa snyggt. får ta en sväng föbi stadium.


Skola mellan åtta och fyra idag...lite tråk. Basgrupp föreläsning ochseminarie. Har inte så mycket att berätta om idag helt enkelt.

Därför tänkte jag berätta vad jag ska inhandla när jag får pengar nästa vecka, så galen man är shoppar upp typ alla pengar direkt. Hör och häpna tänkte skippa skor nästa månad (men man vet aldrig planen kan ändras), tänkte istället uppdatera min träningsgarderob med ett par nya träningsbyxor tänkte trekvarts löparbyxor och kanske nått nytt träningslinne. Lite sugen på en ny väska också, var evigheter sen jag köpte en.


Schemafri


Vår vid stångån.


Borde ha pluggat nu på förmiddagen som har varit schemafri. Men om solen skiner för fullt utanför fönstret är det svårt att sitta inne...så det fick bli en liten promenad. Får ta igen plugget ikväll när det är mörkt utanför mitt fönster.


Måndag


En tur förra vintern.


Är lite typiskt måndagsseg idag...men nu är vi klara med statistik uppgiften. Va duktiga vi är (eller jag kanske borde säga de andra i min basgrupp).

Det har varit en lång vinter och en riktig vinter med massa snö så för alla skidfans har det varit super. Men jag är lite ledsen för jag har inte åkt långfärdsskridskor nån gång i vinter, det kom ju så mycket snö och la sig på isen typ direkt. Hoppas jag kan ta igen det nästa vinter... nu njuter vi av solen våren och att man snart kan ha ballerinaskor på sig.

BTW har ju inte sagt att Marcus Hellner kom trea i gårdagens sprint...vi gillart.


Ny tejpad


Lite plugg, taskande i solen och fika med Camilla. En bra söndag.
Camilla tejpade mig också så nu är jag redo fören ny träningsvecka. Är lite trött i musklerna så mitt knä behöver lite extrastöd för att inte göra ont. Då är det bra med Kinesiotejp.

BTW det är vår nu.

Svenssonsvensson kväll


En gammalbild från hösten 08 när vi också skulle ut å traska.

Har inte hunnit göra allt jag tänkt idag...hmm efter träningen fastna jag framför TV, kolla på skidor och åt marylands. Lite taco rester slank också ner. 
Har i allafall hunnit tvätta och traska en sväng med Sofia...vi bestämde oss för att ha en riktig svenssonsvensson kväll laga mat och kolla schlager hihi  


Fixardag


Längtar tills man kommer hem från en löptur och ser ut såhär...vill att isen ska försvinna nu så jag vågar löpa. Kanske skulle reka Rydsskogen med en promenad idag.


Vilade från träning igår så nu bär det av mot gymmet igen, lite bodypump blir det idag.

Härligt häng igår. Men gud vad jag trivs bättre på studentställena än Platå men nu vet jag det så Flamman hädanefter.

Annars kommer detta vara en typisk fixardag med tvätt och plugg. Ska även vara lite händig och laga punkan på cykeln pappa tog hit igår.


Fredag

Va fina vi blir på bild hihi

Taco med pappa och Camilla smaskit. Men när jag och Camilla började komma in på att vi skulle fixa oss för kvällen försvan han illakvickt. hihi.
Nu har jag sminkat mig fixat håret (får panik på min plattång som inte vill funka) och bytt om...börjar bli lite redo för 55:an och sen får vi sevart kvällen slutar? Flamman Platå vem vet?


Besök


Så här är nog min pappa som lyckligast när han får segla. Från i somras utanför englands sydkust.

Fredag idag vilket betyder att jag ska ut till stallet och rida en sväng. Myspys.
Pappa kommer på besök ikväll, han skulle till biltema för att köpa några skruvar, och undra om han kunde få lite käk. Får se vad det blir Taco har varit uppe som förslag...får väl se vad det blir. Han skulle ta med sig en ny skrutt cykel också då min har gått sönder, blir toppen när cykelsäsongen kommer.

På tal om säsong jag har inte varit på någon båtmässa i år känns lite konstigt. Hör till att gå runt å kolla i lyxbåtar och seglarkläder på vintern/våren. Kanske är därför jag lägger upp så många bilder från sommar semestrar? för att jag har lite båtabstinens eller så är jag bara trött på vintern.

Helg

Sommar 08 i Las Palma på Mallorca.

Är nu klar med behandlings grejen...så nu är det helg. Lite lunch sen bär det av till centrum.
Känns lite konstigt att inte ha några planer för helgen, utan ta den som det kommer. Finns planer på pubhäng, hemma chill men jag är lite danssugen jobbar på att få Camilla fest sugen. Vi får väl se vad som händer....

Förra bilden var också från sommaren 08 men tagen i Gibraltar.


Frukost på balkong


Tanken idag var att Camilla och jag skulle äta frukost på hennes balkong i solsken....men just idag är det ingen sol. Tråk. Jag tänker traska dit iallafall, köper med mig färsktbröd från bageriet och hon fixar kaffe.
Sen ska behandlings grejen skrivasklart...när den är klar blir det helg.

Belöningssystem

Biljett till Goldfever inhandlades idag...70-tal att ta inspiration från ABBA känns ganska rätt.

För att få något gjort med min behandlings grej jobbar jag på belöningssystemet. Om jag skrivet till fem så får jag blogga och dricka kaffe. Om jag fortsätter efter kaffet så får jag träna (skulle jag ha gjort även om jag inte skrivit nått men ändå). Men jag kan däcka efter träningen utan dåligt samvete om jag skrivit lite innan. Och det går faktiskt framåt..jag har läst artiklar och skrivit ihop några rader i mitt word-dokument, så fick jag paus. Nu ska kaffe göras och avnjutas innan det blir lite mer plugg. Sen får jag träna...endorfinkick. 


Tisdag


Tänk om man var en sköldpadda och det ända man behövde göra var att flyta runt å sola. Bild sommaren 05, vi höll på att köra på den men såg den i sista stund frågan är om inte båten hade gått sönder mer än sköldpappan.


Skola idag behandling av barn med cp och statistikresurs.

Sen träning...som vanligt på tisdagar drog jag ut till tornet för att sparka och slåss lite.

Borde ha skrivit lite på min behandlings grej men det har inte blivit så, löser sig nog ändå.
Har istället suttit å klurat på kroppsideal och hur man borde se ut... har inte kommit fram till något bra.


Med solen i ögonen


Sommar på båten.


Glad idag. Gick till skolan och skrev ut lite artiklar, solen sken så jag kunde ha på mig mina Ray Ban.
Gick till centrum för att fika med Ella solen sken fortfarande så solisarna åkte på igen. Utbyte av vad som hänt senaste veckan samt tankar om vad vi tror blir sommarens hängställe i Norpan. Manesa är givet som drinkställe...men vad som blir sommarens partyställe är lite mer öppet, börjar känna oss lite gamla för Hugo men det hör ju till sommaren att hänga på Hugo. Jag vi är långt fram med tankar men solen och prat om sommarjobb gjorde att vi kom in på det...vill ha vår och sommar nu. Ute serveringar är ju så härligt. 

Nu burn med sofie.


15 grader



Försöker skriva min sammanfattning om ci-terapi...tog en kaffepaus nu.
Tänkte att jag kunde visa min nya jacka från twist and tango, en lite rockigare jeansjacka som jag troligen kommer leva i efter att det blivit typ 15 grader ute (tror det är tillräckligt varmt för att jag ska överleva i den) tills att det blir för kallt i höst...
Sen har vi det vanliga problemet med att få till en bra bild menmen nått sånt här skulle det kunna se ut.

Vasaloppet


Så här såg jag ut igår... hade bara jeans med mig så skutta i mormors gamla skiddress hihi

Underbart fint väder hade vi.

Idag har inga stordåd uträttats. Förmiddagen gick åt till att kolla vasaloppet på tv och hålla koll på mina vänner på internet, mormor och morfar har trådlöst i huset så jag kunde sitta med min bärbara framför tv. Shit vilka duktiga vänner jag har... bra kämpat.

Sen bar det av hemåt och ner till gymmet för att träna bort lite av  allt fikabröd som har ätits i helgen.

Imorgon börjar en ny vecka, nya möjligheter.

Skidor

Bjussar på denna tills bilderna från min skiddag kommer in på datorn. Hoppas ni festar lite åt mig med ikväll.

Mamma och jag stannade till i Vimmerby på vägen ner till mormor och morfar igår. Och det blev lite shopping, en affär där hade märket Twist and Tango...har så sjukt fina kläder men tror inte det finns i Linkan nånstans. Hittade i allafall en kjol och en jeansjacka som jag inte kunde låta bli att inhandla, hittade även ett par jeans på rea. Kommer troligen få leva på nudlar tills nästa studiebidrag kommer men det är det värt.

Nästa Kalla?... kanske inte men kul hade jag när vi skidade runt på skaran i morfarsskogar. Fick låna mormors skidoverall från 70-talet, jag var sjuktsnygg... laddar inför Goldfever. (bild kommer, jag bjudet på den för det va så snyggt) Min teknik behöver finslipas lite men jag skyller på skidorna och att vi åkte utan spår, vi åkte ju som sagt på skaran.

Besökte också ett supermysigt café i Berga, åt cheesecake sjuktgod. Även Gallerian besöktes där jag inhandlade min julstjärna...denna gång hittade jag en ny fönsterlampa (min mormor är för snäll som gav mig den) men den kommer bli toppen i mitt fönster.


Smålands skogar


Vandringen för ett par somrar sen...måste komma ut på en vandring i sommar igen är ju så härligt.

I helgen byter jag ut mina klackar mot Mendel Kängor, dans på korallen mot skogspromenader. Stadstjejen blir skogsmulle en helg. Jag och mamma ska åka till mormor och morfar som bor långt inne i smålands skogar. Lite tråk att missa drinkkväll och SunTrip menmen kommer fler fester...tror jag behöver en mini semester och en paus från studentlivet.

Nu stallet innan mamma kommer och hämtar mig.

Tårta


Skola med balans och yrsel samt lite kommunikation
Sen bar det av till St Larsgatan på tårtkalas...Kristo fyller år idag. Grattis grabben! 
Så jag har laddat med tårta inför kvällen träning.
Blir Bodycombat idag igen, men det är inte samma ledare som det är på tisdagar, som jag brukar gå på. Har dock fått höra att han som har det ikväll också ska vara bra...får väl se.

En vit


Det bidde en vit kaffepress... fin tycker jag.
Träningen var jobbig, dessutom hade Camilla bett mig träna för henne också så jag tog i lite extra. Skickar lite träningsvärk till dig.

På tal om nått annat vad jag tycker det är härligt med sol ute, njuter av varje sekund. Nu hoppas vi på lite plusgrader och vår.

Hur lyckas jag?



Jag försöker vara försiktig med mina saker. Men jag förstår inte hur jag lyckas ha sönder mina små kaffepressar hela tiden? två har ramlat i golvet och nu var det hål i botten. Jag använder den visserligen typ två gånger per dag men ändå. Ska nog köpa en äkta Bodum som jag har i min stora, kanske är lite bättre kvalité så att den håller bättre än de från åhlens.

Heldag i skolan med basgrupp i fyra timmar sen seminarie i tre och en halv timme.
Snart är det dags för träning...på vägen ska jag inhandla en ny kaffepress.

Sol


Klockan ringde och för första gången på jag vet inte när var jag pigg när jag gick upp. Att solen sken utanför mitt fönster gjorde ju inte morgonen sämre.
Nu har jag tillbringat dagen i skolan med föreläsning och basgrupps möte om statistik och litteraturgranskning. Jag valde inte att bli sjukgymnast för att sitta med statistik, sjukttråk... fattar inte va vi ska göra men de löser sig nog.

Nu har jag laddat inför kvällens träning med lite käk. Bodycombat ikväll, slå lite i luften och bli av med lite frustration. Tankar som snurrar...träningen är mitt sätt att släppa allt.

Tränat


Saknade träningen förra veckan då det inte fanns tid till det pga ridningen. Men nu är jag på G igen. En timme då man bara kör slut på kroppen och slutar tänka en massa. Känner mig lite slapp efter förra veckans icke tränande, hoppas den känslan försvinner efter ett par dagars tränande.
En annan sak som är bra med träningen är att jag går dit med Sofie, alltid lite härligt att gå å snacka skit på vägen.
Nog om mitt tränande.

OS är slut...kunde vi fått ett bättre avslut igår på 5 milen Johan Olsson tog brons. Var spännande på slutet. Frågan är vad man ska göra om kvällarna nu när man inte har OS att titta på, hmmm kommer nog på något.

Min kära vän


Dag en har bestått i en morgon utan kaffe (fanns ingen mjölk hemma), köpte kaffe så fort jag kommit till skolan. Sen har vi skrivit kandidatuppsats PM och letat artiklar.

På eftermiddagen stack jag ner till centrum för att möta Elvira en gammal kär vän för en fika och lite mys på stan. Helt sjukt vad behövligt det var att bara prata av sig...känner att jag tog lite energi av dig får ge tillbaka när du behöver lite extra. Du är guldvärd vad vore jag utan dig min vän?

Nu blir det burn.

RSS 2.0