Pumpad


Bodypump idag vad härligt att pumpa lite orkade lite mer på biceps och triceps idag...kulkul. Nu kör vi på tjejer beach 2010.  

Söndag


När våran nollan vann nolleolympiaden i höstas.
Typisk söndag...plugg, städning och nu bär det av till gymmet för lite träning.
Igår firade vi nollans nolleolympiad vinst på flamman...som vanligt skakades det an massa rumpa.


Sommar

Är superkallt ute...kontrast mot sommar, sol, bad och vattenkrig. Vem längtar inte till det bara ben och fina skor, inte behöva sätta på sig en tjockjacka som förstör alla outfits.


Dagen efter

Under nolle-p i höstas en solig dag i TF.
Sittningen igår var rolig, mycket sång och skålar (är hes idagefter allt "sjungande") som förutspått tog vi äldrekursare över sittningen lite men lite bra att nollan lär sig hur det ska gå till. Sen en liten mellanfest innan Hg dansgolv intogs. Hg svämmade över av sjukgymnaster blåa overaller eller blåa pannband överallt. Idag pizza och en massa kaffe. 


Blått och vitt


ÄoP i höstas när vi var stolta faddrar...hetaste killarna på stället.....
Grunden idag är självklart blått och vitt (för er som inte vet är det sjukgymnast programmets färger), overallen blå och linnet är vitt. Till detta kommer lite accentfärger grönt, rosa, silver och svart.
Ärtor och punsch ikväll fulsittningen som visar nollan hur en fulsittning ska gå till och det brukar lyckas. Citatet "Ja är inte fullast...Johan är fullast" sagt med en sluddrig röst uppkom under ÅoP sittning. Kan ju säga att det talaren var fullast.

Trottsade snö och is


Svårt att hitta bild på det jag menar men ni fattar nog vad jag menar
Idag var jag supersugen på att ha klackar på mig så då satte jag på mig det trotts snö och is...har inte ramlat en ända gång.
Klurade på väg hem från stan på killar och stil. Har ni tänkt på att vissa killar bara ser så snyggt avslappnade ut...ser ut som att de bara slängt på sig nått och ändå är set supersnyggt. Frågan är om det finns en tanke bakom eller om det bara blir? Oavsett gudars så snyggt det är.

Inför ÄoP


Har målat på mitt nya lack inför ärtor och punsch i morgon då man kommer ha på sig overall får man väl försöka snygga till sig på andra sätt. Ett lack till våren/sommaren mer kanske men varför inte liva upp vintern lite?
Har pratat med min underbara vän Emee som har flyttat till Uppsala... vilken tur att tefloner finns.

Klä sig för snöstorm


Vad sätter man på sig när snön öserner utanför och den har gjort det sen igår? den frågan ställde jag mig i morse när jag skulle gå till skolan och inget i min garderob tycktes funka. Var lite sugen på klackar men kom fram till att det nog inte var så smart. Fick bli chinos och boots.
Vi hade en heldag i skolan idag slutade typ fyrafem...inte så kul men jag han hämta mina klackar som jag lämnade in igår i eftermiddag, de var jättefina som nya. Måste rekommendera city skomakaren han är bra och billig två skor för 180 kr.
Hittade även ett nagelack som ni får se lite senare.

Mesig

MÖNSTERMIX!
Kollage taget från Columbine Smilles blogg

Borde våga mer mönster, men jag är lite för feg. Hmm får jobba inte lite i min vårgarderob kanske. Det är ju snyggt.  


Så det kan gå


Tog med mig två par skor för omklackning när jag skulle luncha med mamma idag. Lämnade skorna efter lunchen och gick sedan in på stan för att inhandla spray...lyckas komma hem med ett par chinos, ett par skor, två st armband och spray. Hur gick det till? Får tänka det som tröstshopping för att jag inte kan träna, att jag inte har något annat att göra när jag inte kan träna pga förkylning och firning av att CSN kan gett mig pengar. Dessutom har det börjat snöa igen, massor, inte så kul behöver inte mer snö nu.

Äntligen


Nu har mitt billiga kaffe tagit slut och jag har inhandlat mitt vanliga så blir njutning i morgon bitti...lyckan är total.

Förkyld


Bild från i fredags när vi laddar med sg dansen inför fredagens ÄoP
Har blivit förkyld inte kul känns hemskt att få stryka träningspass ur kalendern menmen så är livet ibland...får bli en sväng på stan med mamma som kommer på besök istället. Funkar det med...
Note till mig själv idag kom ihåg glasögonen inte kul när man inte ser vad som står på tavlan och måste spännaögonen hela tiden. Intro till C-uppsatsen idag kul men fatta så sjukt mycke jobb.

Överlevde


Har kommit hem från första skoldagen...jag överlevde. Fick ett litet psykbryt på skrivaren i morse när bara hälften av sakerna som jag skulle skriv aut kom ut men annars har dagen funkat.
Fyra singeltjejer går hem från skolan snacket blir program, killar och muskler...hur kommer det sig?
Hoppas på pengar snart för jag har hittat ett par så fina skor på Scoretts hemsida...superfina vårskor. Tänk till ett par vita jeans.

Lyxväskor


Fattar inte att det hela tiden ska bli sån uppståndelse så fort någon har en lyxväska. Först kronprinsessan victorias hermes och nu mona shalin louise vuitton väska. Vad är problemet alla tjejer vill ha en lyxväska jag vill ha en mulberry. Har man pengarna så varför inte få köpa en lyx väska.


Alexander McQueen

Bara måste lägga upp den här bilden som är en av Alexander McQueens kampanjbilder. Fatta läskigt att ligga under alla ormarna...men cool bild.


Imorgon


Förfest till Ärtor och punsch...kolla vad få klistermärken jag hade där hihi
Vi börjar i morgon...tillbaka till rutiner.
Men jag tänker på alla nya som börjar. Fatta vilken dag de har idag nervösa inför att kanske ha flyttat hit precis, inte känna någon, möta en ny klass imorgon, börja HEL-kursen utan att veta vad den innebär (stackarna) nolle-p ...fatta vad spännade.

Fixar pappa


Mamma och pappa kom helt oväntat förbi med pizza och glass ikväll. Pappa har dessutom hängt upp min stora spegel...vilken lycka, nu har jag en liten style hörna.

Kaffe


Har denna vecka insett varför jag väljer att betala massor för att dricka Zoegas kaffe oftast Hazienda. När jag handlade kaffe senast var jag dumsnål, tänkte att jag skulle spara några kronor på att köpa billigt kaffe...kommer inte hända igen. 20 kr kaffet jag inhandlade är inte så gott.
Så vad jag har lärt mig är man får vad man betalar för när det kommer till kaffe.


Flamman öppnar


Ikväll öppnar flamman självklart är vi där.
Citat Sofie "när vi går går vi väll?" Klockrent tjejen.
Vin fest dams nu kalasar vi.

Härlig kväll


Bild från en annan vinkväll vi hade i höstas.
Kvällen blev lyckad. Vi åt och drack vin...snackade en massa självklart kom killar och sex upp, det var ju ändå tjejkväll. Jag och Elvira drog på oss klackarna och slog dem i taket på Platå...vi ägde heltklart dansgolvet. Vi fick även se en Gollum lookalike, lite scary faktiskt.
Nu laddas det om för ikväll blir det Flammanöppning...shit vilken vecka. Hjälp vad ska jag ha på mig.

Rött och svart


Vinternsfester kommer gå i svart och rött...svärtatsmink, röda läppar och lillasvarta i olika modeller.
Nu ska jag springa å möta mina tjejer vid tåget...snart korkar vi upp. Gudars vad vin är smaskit.

Torsdag


Bild från Camilla från Le Mans.

Två års kalaset igår lite mer sprit än på ett vanligt två års kalas annars var det en massa spel, skatt och snack. Härlig kväll.

Ikväll blir det vin och tjejerna från Norpan kommer hit myspys. Undrar var denna kväll slutar.


2 år


Ska ikväll på 2 års kalas..har nog inte varit på så många men ikväll ska det firas att Camilla bott i sin korridor i två år kulkul.
Först blir det träning...ikväll bodyattack. 

Present


Fick idag en avi i brevlådan med min premie från Elle och genast sprang jag och hämta den. Fick ett duschkit från Face superfint. Denna överaskning förgyllde min annars ganska sega dag, har även unnat mig färskt bröd från bageriet i botten av mitt hus.
Ikväll blir det Combat igen...nu ska svetten rinna.

Återhämtningsdag


Vi väntar på pizza...tog super lång tid så va lite lacka men men blev inte så på bilden.
Idag har jag jobbat på att återhämta mig efter Idre med sovmorgon, våfflor och ett besök till stallet med ridning...myspys.
Blir även lite träning...body pump står på schemat måste ju komma igen efter allt svullande under Idreresan.

Borta bra men...


Utsikten från stugan 
Är hemma igen efter några härliga dagar i idre. Skidåkning afterski mys fiesta och det tillsammans med härliga människor. Första dagen var vädret super, andra dagen lite molnigt. Backarna höll bra blev inte så isiga så var det ju inte så mycket folk...inga köer till liftar eller nått.
Men nu är man lite sliten och trött...men man återhämtar sig snart.

Idre


För vi drar till Idre ute å glider på snowboard och skider...


Idre fix


Idag har det tvättats packats och lagats mat inför Idre.
Här också för första gången tagit hand om Savanna själv och det gick bra. Är så mysigt att vara i stallet och rida.
Imorgon drar vi iväg till Idre...kommer bli superkul.
Snart träning body attack ikväll.
Hittade ingen bra bild idag så det fick bli en från vandringen i Scottland.

Bodycombat


Träning inspirerad av kampsporter om gjort att funka på gym som gruppträning. Superkul få slå lite i luften, spänna lite muskler och svettas kan det bli bättre jo om man har en härlig ledare som peppar en till max. Träning får en att glömma allt för en stund...härligt. kommer nog bli combat fler gånger.
Bilden är från London och tagen från Emee.


Hej då


Min älskade vänn emeliee (till vänster) ska flytta till Uppsala och börja plugga så igår var det lite hej då fika. Superkul att du hittat vad du vill göra men trisst att du lämnar oss. Men då får jag ju en anledning till att åka till Uppsala inte så mycket att skylla på längre.
Nu stan och fika in jullov nr 2.

Vår

goldin1
Har varit på pump med Sofie fy vad duktiga vi varit. Var tufft... skakar i hela kroppen men vill man bli fin till våren/sommaren så.
Längtar lite till värmen då man slipper lager på lager av kläder utan kan klä sig lite fint.
Hittade bilden på skon vilken visar ganksa bra vad jag tror om våren och sommaren... pasteller i mjuka material mixat med nitar och kedjor.

Shoppingen


Kom på att jag inte visat nått av det jag shoppa i London så här kommer två av favoriterna.
Pumpsen kommer användas flitigt så fort det blivit 20 grader varmare och är torrt ute.
Väskan används redan flitigt...är helt kär i den.

Lördag


Igår var kul. Kvällen började hos Camilla med supergod mat och snack med grabbarna. Sen spelade vi spel hos Markus innan vi invaderade T4 tentafest. Det hela slutade med dans på Platå. Kul att hänga med alla igen har saknat er under jullovet.
Idag bar det av till stallet igen...vad mysigt det är och på onsdag ska jag ta hand om Savanna själv lite nervös men det kommer gå bra.
Nu måste jag skynda mig ska ju träffa tjejerna för att shoppa snacks till myskvällen.

Hihihi


Seminariet avklarat och jag kom på ett de var fredag...
Träning var inte så peppade men vi jobbade på bra ändå.
Sen gick det utför eller snarare jag blev flummare och flummare och Camilla skratta mer och mer åt mig. var ungefär som att jag druckit 2 glasvin...hihi bra förklaring. Sen fick jag med mig Camilla också, vad folk måste ha undrat... hmm

Kvällen

Ljusshow på slottets fasad
På väg ner till träningen stannade vi och titta på en slottssaga som visas som bildspel med musik på slottetsfasad. Det var superfint, alla som bor i Linkan borde gå dit och titta visas var 20 min mellan 18 och 22.
Sedan har det tränats vad bra ledaren var, Petra tror jag hon hette.
Kollar nu på viktoria secret fashion show...borde förbereda mig lite inför imorgon. Vad ska jag säga? aja det löser sig.

Kaffe


Idag har vi förberett oss inför seminariet imorgon...duktigt av oss.
En ny lite kaffepress har inhandlats då min förra gick sönder. Hade tänkt köpa en riktig Bodum men de var slut så det fick bli en kopia från Åhlens. Nu slipper jag göra kaffe till mig själv i min stora som typ räcker till fyra pers.

Star Wars


Har kollat lite på Star Wars under dessa dagar som de gott på tv:en, och har blivit lite kär i R2-D2. Han är ju bara så söt.
Annars har jag inte så mycket att berätta tvättat och tränat tillsammans med Camilla och Sofie (kom hit idag jippi) idag.

Varit i stallet


Bilden är på mig och en häst jag red på hemma i viken.

Jag ska bli medryttare på en häst...var där och red och kolla in stallet idag. Vad härligt att få känna doften av hästar, rida och fixa. Har saknat det, men nu blir det lite mar av hästar.

Träning


Nu börjas det igen allt detta tjat om träning men det är ju så härligt. Är igång igen efter ett allt för långt uppehåll pga sjukdom och resor. Idag blev det bodyattack och det känns att det var ett tag sen men kommer snart igen. Blev invigning av de nya träningsbyxorna jag fick i julklapp.

Blandat


Har gjort allt möjligt idag.
Tandläkaren gick bra inga hål...får nog börja med tandtråd nu.
Fika med Rakhi...myspys.
Fick skotta lite snö med...massor av snö hemma i viken.
Bilbesiktning med pappa.
Nu hemma..fick med mig mina skidor också börjar bli sugen på att åka.
Ska man vara duktig och ta tag i sin träning ikväll också kanske??? Blir kanske ett tag i gymmet.


Gott nytt år!


Jag vet att jag är lite sen men har inte hunnit innan. 2009 har vait ett spännande år som mycket har hänt på men jag har en känsla av att 2010 kommer bli ännu bättre.

Min senaste vecka har varit fylld med spännande saker.

Mina mysiga reskompisar

Kan ju alltid försöka se lite smart ut
London Var fantastiskt...tror jag är lite kär. Sevädheter, shopping, god mat, fest och allt detta tillsammans med härliga kompisar. Kan det bli bättre?
Sen var det en landning i Linkan för att packa om innan det bar av mot Göteborg...som jag också älskar. Skulle kunna bo där. Nyår firades med trerätters, dans tillsammans med Camilla och nyr bekantaskaper. Sedan har det blivit lite shopping och konsttittande.

Är nu hemma och lite trött på allt resande men innan jag får slå mig tillro här hemma i Linkan måste jag till tandläkaren i Viken i morgon inte alls kul menmen ska inte klaga är fantastiskt att kunna resa runt och hitta på saker med sina vänner.

När jag landat lite och fått lite ordning i min lägenhet kommer det nog upp lite bilder på några av min inköp.


RSS 2.0