Packa och flyga

Tjoo!
Jag börjar bli reseglad nu. Ni vet sådär glad och lite pirr i magen över hur sommaren kommer bli hur härligt det ska bli att få komma ut i båten. Vara borta i fyra veckor och kunna njuta av livet. Segla en massa.
Har packat klart nu tror jag i allafall, hoppas jag har fått med rätt kläder är ju så svårt eftersom vi har seglat i medelhavet de senaste somrarna blir man lite osäker på vad man ska ha med sig iår när vi ska vara i storbrittanien. men mycke tjocka kläder och seglarstället är med. allt är självklart packat i säcken och kånken hänger med som handbagage.

Packningen

Sylvesten (om det stavas så vet jag inte) är packad

Nu ska jag göra mig klar. nästa gång jag skriver är jag inte hemma.

Vi hörs under resan.

hemma igen

hej!
kom hem för inte så länge sedan efter en helg med en massa god mat och släktträffande.
Han ut och träffa en gammal kompis i torsdag och fira studenter. en kul kväll med en massa dans, gud vad ont i fötterna jag hade. hihi men det var det värt. På dagen i torsdags var jag på introduktion till sommarjobb inom äldrevården, var väll en okej dag vad ska men säg kan en sådan dag vara superkul? vi fick goda mackor och fika i allafall.

Igår var det student för min kusin och vilken tur vi hade att det var uppehåll under utspringet i allafall. Sen fick vi en massa godmat och tårta. Det var roligt att få träffa lite släkt.

En till studentmiddag idag för min mammas kusin, skumt jag vet men hans pappa är lite sladdis.Åter igen en massa god mat och tårta. fattar inte att man blir hungrig igen när man äter så mycket men det är väll så kroppen fungerar den sparar inte på hungerskänslan, eller nått. 

Nu är vi i hemma och jag laddar inför packning i morgon för pappa och jag ska ju flyga ner till båten i morgon kväll. Krävs ju lite planering så man får med sig alla kläder man behöver. Då vi ska ut och segla i england behövs ju lite tjockakläder. det löser sig nog.

hörs i morgon 

Uttråkad

Hej!
Dålig uppdatering och det beror inte på att jag inte har haft tid utan för att jag inte har haft tillgång till internet.
Har varit hemma i viken hela veckan och det finns inte så mycket att göra här, då jag inte kan träna finns det absolut inget att göra. Dessutom har det regnat. Men jag behövde nog ta det lugnt för jag har varit lite sjuk. Turligt nog har en av mina vänner varit här med så vi har kollat film och fikat hela dagarna. Mysigt. idag blev det den oinbjudna vi satt och skrek hemma hos henne klockan tre på eftermiddagen.
Men nu bär det av till Norrköping igen ska på intro till sommarjobbet i morgon och sen på fredag ska jag ner till småland på två studentfiranden ett på fredagen och ett på lördagen hoppas på lite sol även om prognosen säger annat. hoppas på det bästa.
På söndag bär det av ner till båten i Holland där jag ska vara i fyra veckor ska blir så härligt. Blir södra England och Irland. Vet inte hur mycket bloggande det kommer bli men kommer jag åt internet ska jag försöka slänga in ett inlägg så kolla in här ibland även i sommar. Sen kommer jag hem blir det normallt bloggande igen. hoppas ni inte slutar läsa här under sommaren.


Sandstrand i Uppsala (den var till salu)

Byxor skor och väska som inhandlades i Stockholm kommer nog att bli sommarensfavvosar.

Vi hörs. Kram

Stockholm och Uppsala

Hejsan!
Var borta igår därför ingen uppdatering och nu blir det bara lite skrivet orkar inte skriva så mycket.
Varit i Stockholm och shoppat (bilder kommer i morgon) och i Uppsala på studentmiddag. Sen var jag ute och provade på uppsalas studentliv. 

Varit två roliga dagar även om jag nu blivit sjuk. Så är det väll när man fått sommarlov, man slappnar av. 

Orkar inte mer nu kommer mera i morgon. 

Kram och glad nationaldag på er alla. 

Dagen efter

Är en uns seg idag men makade mig upp i tid för att gå på seminariet vi skulle haft klockan åtta i morse. vi sitter där i ungefär en halvtimme innan det visar sig att det inte blir något, snacka om att jag/vi (kan nog prata för hela klassen) blev tjuriga.
Nu ska jag packa och städa innan det blir hemfärd.
Ska sen fixa studentpresenter tillsammans med mamma och mysa med gamlavänner.
Känns lite konstigt att veta att man inte kommer träffa klassen på typ hela sommaren vi har ju ändå fått ett liv här tillsammans.


På väg från förförförfesten två glada snyggingar

Fler bilder från tentafesten kommer upp senare. Måste sätt igång nu.

Kram

På gång

Nu är tentan skriven finns inget mer jag kan göra än att vänta på svaret och vad gör man då....jo det jag velat göra i ett par veckor nu. FESTAR!!!!
Ska ner till stan nu och shoppa hoppas på någon fin klänning att ha ikväll och sedan ska jag korka upp vinet.
Vi ska ha fiesta och en massa dans.

Världens fulaste min (man kan inte alltid vara snygg) men så här såg va jag klädd på tentan.

Måste sticka nu.
Vad vi är duktiga som skrivit tentan.

Slutet är nära

I morgon är tentan som jag har pratat så mycket om, men nu är den snart förbi, så ni slipper höra mer om den. Ska nu sätta in alla föreläsningar och anteckningar i termin 2 pärmen. Som sista plugg. Kan inte fatta att det redan gått ett år sen jag sprang ut och att jag redan har läst till sjukgymnast i ett år (om jag klarar tentan i morgon vill säga). Galet... Hoppas att det går bra vore så skönt att inte inte behöva tänka på att man måste plugga till en tenta hela sommaren.
Alla som jag har pluggat och som har svarat på alla mina dumma frågor, tack för all hjälp. Ni har varit min räddning.

Lycka till i morgon på tentan.

Kan gå

Hej!
Solen skiner, har ätit lunch på en uteservering och kunnat plugga ganska bra. En bra dag som toppas av att jag kunde gå en liten promenad om jag gick låååångsamt. Det känns som ett steg i rätt riktning. Jag måste röra på mig för att må bra. Just nu längtar jag tills jag får snöra på mig joggingskorna igen.

Denna dagen i Rom var ännu varmare än det vrit idag. Vad jag saknar våran resa.

RSS 2.0