Morsdag

Hej!
Hoppas att ingen glömmer bort att göra något för sin mamma idag. Min mamma kommer hit ikväll och sover över tills imorgon så jag ska bjuda på mat och så blir det mys. Måste nog städa lite innan hon kommer just nu är det skolpapper överallt.
 
Mitt utspring

Hur faktiskt gått ganska så bra att plugga idag känns bra.
Måste hämta min tvätt också innan den blir inlåst.


Pluggar i solen

Nu när jag måste plugga och solen skiner ute är det tur att jag har en franskbalkong så jag får lite sol på mig i alla fall.
 

Vill vara klar nu så jag får sommarlov. Vill ligga ute i nån park och snacka skit med kompisar, inte känna några måsten.

Hamnfesten

Gårdaskvällen blev en överaskning...Jag trodde jag cyklade ner till stångån (vid scandic) för att träffa några från klassen på lite mys med fika typ, men inte det när jag kommer dit är det live musik och festligheter. Vi blir hela bunten super festsugna, vilket vi varit ett tag nu. Vi vill alla ha onsdagskväll för då blir det fiesta för hela slanten. Då ska vi dansa hela natten lång. Tentan klar då blir det sommar. Frågan är vad man ska ha på sig ingen insperation alls. Får nog ta hjälp.

Bandet spelade härliga covers

Kompisar i solen

Vill ha fler sommarkvällar som den. Med sol, musik och vänner.

Återbesök

Fick en pause i dagens pluggande när jag skulle på återbesök hos sjukgymnasten. Hon sa att jag blivit bättre vilket jag också känner och att jag nu får öka på med ett sett till per träningstillfälle. Jippi!!! det går frammåt. Sen får jag efterhand som det känns bättre träna mer och mer under sommaren. Inte för mycket nu bara för då kan jag slite upp skadan ingen.
Nu tillbaka till skolan efter lite plugg på golvet här hemma och en liten lunch.

Rehabträning efter hjärtinfarkt

Pause

Är hemma och äter lite för att få lite ny energi. Pluggat på fik hela förmiddagen med C, det har gått bra.
Blev en tur förbi Monki på vägen hem hittade en kofta i gammelrosa jätte mysig och en kjol som jag inte bestämt mig om jag ska ha eller inte. Om jag ska ha den kommer det upp en bild ikväll på den. 

Blev så glad när ja kom hem för min blomma som jag köpte på Rosendals trädgårskafe hade slagit ut. Jag har lyckats få en blomma att blomma, typ första gången. Lite stolt är jag över mig själv.

Suddigbild det blev men vilken härlig färg.

Nu ska jag plugga ingen.
 

Nytt pluggställe

Dagen började på HUB sen en resurs inför fysiologitentan.
C kom med förslaget att plugga på fik idag, vi har börjat tröttna på HUBs instängdhet, vill se något nytt. Vidga våra vyer så vi hamnade på Wayne´s coffee och där satt vi hela eftermiddagen. Tiden gick fort och man pluggade bra utan att bli helt död i huvudet. Super ide C.

Jag och C julsittning ht08

Vidare plugg i morgon vi ska nog prova espresso house då.

HUB

Har varit på HUB typ hela dagen. Är trött i huvudet nu som är helt fullt med lungansfysiologi.

Träffade sedan några av de som gjort och klarat tentan idag för de gick på stan. Och jag var nere och handla lite hudvård och smink på the body shop. Blev ett nagelack i rosa till sommaren också.


Sen firade vi ju tentan igår med grillning och häng. Lite bilder blev det.

Härliga tjejer som njuter av solen och värmen

Några spelade vollyboll

och grillning

Tenta

Hej!

Förmiddagen städade lägenheten för att inte tänka på tentan och bli nervös men  när det var klart blev jag nervös då jag inte hade något att göra. Tankar som jag kan inget och så vidare kom upp.

Eftermiddag, muntligtenta. Ledundersökning fick knä många tester och jag rörde ihop det lite men klarade tentan.

Inget pluggade ikväll till den skriftliga tentan utan det får vänta tills imorgon. Ikväll blir det troligen häng på Irrblosset.

Hoppas alla njuter och är lika glada som jag denna soliga eftermiddag.

Tenta

Nu är första gruppen igång och har tenta jag har min i eftermiddag. Börjar bli lite nervös nu, men jag vet att det kommer gå bra.
Skulle vara skönt att sticka ut och springa en sväng för att rensa hjärnan, inte behöva tänka en massa. Men det går ju inte, för jag ska inte träna ska vara duktig göra som jag blivit tillsagd.

Jag får väll städa istället. Det behövs ju.

Önska mig lycka till och håll tummarna för mig.

Slutspurten

Idag är dagen före tentan. Det är finslipning på ledundersökning som gäller. Sen är det bara att ta tag i fysiologin igen, som har hamnat lite på hyllan under de senaste dagarna, men det löser sig nog under nästa vecka.

Fick ett sms från en gammalkompis igår som vet att jag tentapluggar hela helgen:
Sol och varmt. har lagt i båten...du skulle plugga eller vad sa du?
Han ska alltid retas. vill också ligga och sola och vara på en båt. men ev och en halv vecka nu sen är det "sommarlov ".

Ne nu måste jag sätta fart ska ju snart möta S för ledundersökning.

Julsittningen 08

Skrattade

Vad vi skrattade igår S som inte fick prata (pga hes), vi säger bicheps innan muskel om man pekar på överarmen och vad var det bukhängsvin eller nått, A gjorde det super men vi fatta inte. Vi körde med andra ord men med charader. En härlig kväll tjejer.

Laddar nu för en dag att gnugga in palpation och inervation. Blir nog att köra igenom ett par leder i eftermiddag med. Plugg helt enkelt. 


Jag kom aldrig till IKEA igår mina päron va så långsamma att de inte han hämta mig men mamma gick på uppdrag åt mig så lite turkost tyg och ett turkost durkslag fick jag. Har kommit i en turkos fas, känner mig som Picasso med sina olika faser i sitt målande. 
Tyget var lite ljusare än jag tänkt mig men jag syr ett kudd överdrag så ser jag vad som händer annars får jag väll hitta nått annat tyg.


Ne nu måste jag sätta fast med dagen.


vad duktiga vi är

Hej!
varit på skolan och pluggat (som vanligt). Vad duktiga vi har varit, lite flumm, mycket skratt men vi har lyckats bra med våra leder. Lära sig lite palpation och lite inervation sen är jag redo, får bli imorgon.

Ne nu ska jag ge mig iväg och handla lite. Mamma och pappa kommer en sväng, de ska till IKEA, så jag ska bjussa på något att äta men kylskåpet är ganska tomt.
Ingenting är omöjligt!

Sen blir det lite fredagsmys hos A som bor granne med mig. För en gångs skull behöver inte jag ta mig så långt.

hemma igen

Plugget gick faktiskt bra. känns som att jag efter helgen kommer kunna det som behövs för att klara tentan....hoppas det i allafall.

Pluggdagen slutade på cafe M vid myrorna, ett mysigt fik. En härlig hängstund med kompisar behövs i dessa tider.

pluggplugg

Nu bär det snart av till skolan för ledundersökning, hela dagen blir det nog.


Bland annat dessa två galningar kommer vara där med mig.

Nya upplevelser

HUB stängde tidigt idag (vid fyra) men jag vet att jag inte kan plugga hemma så jag tänkte varför inte gå ner till stadsbiblioteket. Vad spännadne med något nytt, har aldrig varit där och pluggat eller jo en gång på gymnasiet. Så jag satt där i ett par timmar. Nu laddar jag för en heldag på clinicum med ledundersökning imorgon.

Ingången


Vad tror ni om att göra ett par turkosa kuddar eller nått till mitt röda och lila rum? Tänkte nog nån nyans mörkare turkos men hade inga kläder i rätt färg. Tror att det skulle kunna bli snyggt men är inte säker. 

Mera plugg

Pluggandet fortsätter idag. Idag blir det ledundersökning på förmiddagen och sen blir det nog HUB på eftermiddagen men en lunch blir det mellan. Vad alla inlägg har handlat om plugg senaste tiden men det är typ det jag gör fast bara två veckor kvar nu. Sen är alla tentor klara förhoppningsvis godkända så jag får ett långt sommarlov som jag faktiskt kommer vara hemma ganska mycket av. Med många sommarfester och grillkvällar.

R och jag på förfest. Fler kvällar som denna isommar.

19 maj

Tack för peppande kommentarer, de värmer.


Har varit i skolan hela dagen idag. Lärt mig hjärtlungräddning och varit med när de andra kollade sin syreupptagningsförmåga, spännadne.
Har självklart också varit på HUB och pluggat inför fysiologitentan. I morgon blir det lite ledundersökning, måste nog läsa på lite inervation till det.


Delfin vid båten
Sommarbilder gör en alltid glad. Dagar som dessa behöver man liva upp med glada minnen.


Tenta-p

Kaffe drickande i mängde för att hålla sig vaken.
Ångesten kommer mer för var dag.
Trött även om man sover, huvudet håller på att sprängas.
Ser sliten ut, ser nästan bakis ut.


Håll om mig och säg att allt kommer lösa sig.

Regnet öser ner

men det är bara att ta på sig regnjackan och cykla till skolan. Måste skriva ut lite saker. detta är inte roligt.

Helgen

Vad ska man säga helger blir inte alltid som man tänkt sig.

Fredagen besök hos sjukgymnast som kom fram till att jag har en muskelbristning i höftböjaren så nu är det vila med lite rehabträning som gäller. Tråkigt saknar min träning. menmen nu är det bättre att bli bra.

Kväll med födelsedagsfirande (hon fyller år först i dag) med grillning och dans på Hugos i Norrköping. Härliga människor och massor av dans, en rolig kväll. ska försöka få tag på lite bilder som E tog under kvällen, så håll utkik. 

Lördagen skulle ha spenderats i Link men då jag fått en fribiljett till The Neverland-show på ARBIS i norpan så stannade jag en dag till. Showen var bra och rolig, lite långa prat mellan låtarna bara.
Glömde berätta att min mobil var borta på eftermiddagen och hela kvällen och jag fick först tag på den idag, fatta så jobbigt. Först när man inte har sin mobil inser man hur beroende man blivit.

Nu är jag hemma, trött men nöjd över en rolig helg med mina gamla polers.

hörs

14 maj

Hejsan!
Har inte bara alla mina kläder rena utan också plockat i ordning i garderoben, så nu hittar jag kanske också mina kläder.

Ser nästan ut så här nu...eller inte

Såg några som pratade teckenspråk på stan idag så häftig. Skulle vara kul att kunna.

Ikväll blir det Örat med ett gäng kompisar.

Tvättar

Varför ska det vara så tråkigt att tvätta, men det är kul efter när man har alla kläder rena och garderoben är full.


Första halvan klar

Kan inte berätta vad jag har gjort för det är ena halvan på en födelsedagspresent till min kompis som ska firas på fredag.
Men jag tror hon  blir glad...

Hörs i morgon

Blivit galen i skor

Hej!
Pluggat på förmiddagen och resurs på eftermiddagen känns att slutet närmar sig.

Var nere på stan för att köpa ett par byxor alla jag har är trasiga. Hittade ett par chinos som får duga så länge.
Men sen gick jag in på några skobutiker, kunde inte låta bli, dum som jag är för jag vet att jag hittar skor om jag går in i skobutiker. Hittade ett par super fina, kunde inte låta bli. Skulle inte alls ha skor då jag redan har köpt flera men men sånt som händer.
DS_246856_A.tif

Får nog låta bli att äta på hela veckan.

Kram

Alltid kul att träffas

Hej!
En gammal klasskompis från gymnasiet fick massage ikväll galet vad mycket man kan ha att prata om. Hon har flyttat från staden så vi hinner inte träffas så mycket men alltid lika kul när vi gör det. Vi har gjort mycket galet ihop under våra gymnasie år.

Innan studentskivan

Frågan är om man ska köa till Matthew Williamson för H&M. Någon som vill hänga på? Den 14 maj släpps sommarkläderna.

Kram 

Nytt

Hej!
Masserade mamma i eftermiddags gick bra. Fick fika som tack.

Men det var inte det jag skulle berätta om utan att Monki ska börja sälja underkläder till sommaren, slutet av juni tror jag det var. Bland annat små söta trekantsBh:ar med lite spets på de kan nog både vara fina och sköna, hoppas det i alla fall, 100 kr skulle de nog kosta. Får väll se när de kommer ut men här är en förhandstitt.


kram

Besvikelse

Lite så känner jag efter helgen... dags att släppa det nu och gå vidare men måste bara få skriva av mig först. min kära storebror hade tagit fel på dag så jag missade loppet. Tråkigt när man laddad och känner sig stark att inte få köra men bara att gå vidare kommer fler lopp.
Annars en fin helg Rosendalsträdgårdskafe besöktes och jag köpte mig en blomma (hoppas jag lyckas hålla den vid liv) lite toppar inhandlades också. Besök på Linnés sommar gård och en mysig kväll med R igår och fick träffa pappa.

En snabb summering av vad jag har gjort,, hoppas ni har haft en helg som blivit som ni hoppats på.
Ska nu snart iväg och träffa mamma på lunch. Måste bara fixa mig lite. Sen blir det skola.

Hörs senare

Alla är på UK

God natt!
Har nu hamnat i sängen med datorn i knät och tänkte lägga upp lite bilder från kvällens sittning. Ja de andra är på utekravall och dansar medan jag är hemma och har packat. Hunnit tröst äta Ben and jerrys och kollat på Lipstick jungle också. Efter sittningen var det bara att rulla hem inget festande för mig, laddar ju inför söndag. Var så laddad ville inte lämna mina kära vänner att dansa själva men men får ta igen det nästa helg. eller vad säger ni???
Innan jag lägger upp bilder från kvällen måste jag berätta om dissektionen idag hjärta och lungor visserligen får men ändå det var blod och så läskit. Inget för mig sånt där men var med hela tiden. Jag som inte kan ta i en fisk, kalla mig töntig tyckte nog amunenterna att jag var. Men det är lärorikt.
Bilder från kvällen som var glad och härlig sm en sittning ska vara stämningen på topp.

Förfest (tror de försöker se starka ut)

Bordsgrannar är de inte fina

Äta bör man annars dör man (tur att det är en fulsittning)

C och jag hon ska festa för mig också ikväll

Läkarna var och gyckla. Vad pepp man blev av dem

Gamla reflex

Nya reflex... kommer få roliga sittningar om dessa ska gyckla

Vad mycke det blev nu men det får ni ta det är ju bara bilder.

Åter kommer nog inte förrens på söndag för nu ska jag till stockholm, gå på trädgårdskafet och springa tills jag spyr.
Kram så länge.


Matlagningskväll

utan att få äta maten. Varit hos C och hjälpt henne att laga mat tillsammans med S. Pajer som såg supergoda ut men vi fick efträtt frukt med hallon crame fraice (eller hur det nu stavas) smaskit var det i alla fall. Kvällen fortsatte med snack och mys. Härligt

Kocken i fullfart

Böling efter hårt slit i köket

Innan idag har jag fått klart äldrerapporten jippi!!!
Cykeln har fått nya problem efter all punka nu hoppar kedjan men duktig som jag är har jag nu spänt den. Ringde först till pappa och klaga lite men men så är det. Pappor är bra att ha.
Har även hunnit med lite shopping har nog hittat en ny favvo affär monki den som jag inte alls gilla när den kom men nu handlar massor på. En fin klänning och en behövd kofta. Lycka, vad jag älskar kläder.


Kram

Tittar tillbaka

Hejsan!
Tar en paus i äldrerapporten och kollar igenom finsittninsbilderna som jag pratade om igår, är ju en ny sittning i morgon så lite laddning inför den.

Grabbarna på förfest

Lite sång

Fördrink

Min bordsgranne och jag

Reflex gyklade så klart

Efter några glas vin gick det så här för fotografen


Mellanfest

Sen blev det inte så mycket mer bilder inga bra i alla fall.
Det var en rolig kväll lika galet som alltid när många SG samlas på samma yta.

Hör senare
Kram

Onsdagen

 började med färdighet frågor som skickats till lärare om ledundersökning fick vi svar på. Var lärorikt och bra.
Sen var det hem och vänta på solen för det regna och gjorde det till fem ungefär precis som SMHI förutsagt. Så då kunde jag dra på mig springkläderna och dra ut på ett kort intervallpass i solsken. Så härligt. Börjar bli lite laddad inför söndag nu... hoppas at det kommer gå bra. NERVÖS!!!

C fick en massage, tror att hon gillade den. Kom in på julsittning så jag kände att det skulle få bli ett litet kollage därifrån här men det tar jag i morgon orkar inte nu. Har suttit med äldrerapporten nu ett tag så börjar bli trött det sista fixar jag i morgon.
 
C och jag på mellanfest. som sagt fler kommer i morgon.

Sängen kallar på mig. Ska bara dricka upp mitt te och tvätta av mig sminket. SATC går ju nu perfekt att somna till.

Hörs i morgon.

Fadderkurs

Här kommer ett sent inlägg om fadderutbildningen men mitt internet strula och sen bara fungerade det bara helt plötsligt hur störande är det inte. aja slut klagat kvällen innan var ja ganska bra, över förväntan föreläsningarna var ganska bra.


Är dessutom efter en heldag inne nästan klar med rapporten. Tur att det har regnat hela dagen så att jag inte ha längtat ut allt för mycket, om det varit fint hade det aldrig gått. Så är det att vara student ibland.

God natt. Dröm sött. 

Äldrerapport

God morgon eller god förmiddag, kanske passar bättre, inte vet jag.

Skulle vilja sicka till skolan och träna ledundersökning men då jag varit seg med min äldrerapport blir jag kvar hemma och skriver på den, tråkigt. Somnade med rapporterna i händerna igår inte bra. Nu är det bara att kämpa på så kanske jag hinner med lite ledundersökning.

Back to work.

Hörs senare

Heldag i skolan

är jag inte van vid. Känns lite konstigt att ha varit i skolan från nio till tre, dessutom har vi skolan hela tre dagar denna vecka. Hur ska det gå? 

Ska nu äta lite till ANTM innan det får bli lite cykling.

kram 

Helgen

Hej igen!
Plugget gick mycket lättare efter en pause med kaffe, äppelpaj och sex and the city.


Torsdag
Så skönt det kan vara att vandra runt i skogen en dag och bara ha det skönt. Äta älggryta och sitta i solen.
Fick inte se någon brasa då det var förbud mot brasor i Småland pga torkan.

Fredag
Tidigt bar det av mot Öland för en heldag med fågelskådning. Vi fick förutom en massa fåglar bland annat tre jordugglor se älgar på Öland snacka om att man blir paff. Åt god buffe i kvarnen, ett ställe jag rekomenderar om man är på södra öland vanlig typ husmanskost buffe gott. På vägen hem ser vi hur ett hus i Högsby brinner polisen tror att det var anlagt lite skrämmande.
  
Sothöna vid Ottenby

Kalv vid ottenby är den inte för söt.

Lördag
En dag med lite fågelskådning. Solande och promenad i skogen/ängar. Härligt.

Hemma hos mormor å morfar.

Det var ett litet kollage av helgen.
Hoppas att ni andra har haft en bra valborgshelg ni med.

Nu ska jag krypa till kojs.
God natt

Hemma igen

Hejsan!
Det var länge sedan jag skrev nu men har inte orkat när jag nu har varit borta.
Kom hem och åkte direkt till IKEA, mamma hämtade upp mig, så vi bytte mitt överkast och så fint det blev. De nya skorna ivigdes.
Har sedan pluggat, letat artiklar till äldrerapporten. Lite basgrupp måste jag också göra innan jag kan ta kväll, hur ska det gå när mina ögon redan går i kors? Det löser sig nog.

Berättar om helgen med lite bilder till lite senare men jag kan säga att den har varit otroligt skön och välbehövd.

Hörs senare...

RSS 2.0