Tenta-p


Nu är det bara några dagar kvar till den muntliga tentan... på torsdag smäller det. Så mitt liv består just nu av skola, plugg och träning...kul det låter va. Men bara att bita ihop snart över och då blir det en härlig långhelg innan man börjar plugga inför nästa tenta. Med bland annat finsittning det ska bli kul.
Bild från finsittningen som avsluta nolle-p.

Första advent


Bild från i fredags var vi inte de sötaste grisarna någonsin. hihi

Första advent har firats på Clinicum med plugg och lite pepparkakor. Har pumpat mig också och spanat lite på ledaren så snyggt med tränade killar...hihi.

Nu är det Troja som gäller.


Tack


Tackfesten i går var super. Men fulvin är aldrig bra....finns en förmåga att bli lite mycke. Var ett gäng söta grisar och ett gäng från stureplan. 

Tackfest


Behandlingsseminariet är avklarat och det gick bra.
Systembolaget är besökt.
Nu börjar snart fixet inför ikväll...TACKFEST står på schemat. Våran härliga nollanklass ska tacka oss för nolle-p det var så kul att vara fadder och de var så häliga. Man saknar sina nollan lite. De är ju ettan nu och kämpar på med anatomi och neurologi. Ska bli kul att få festa lite ihop igen...de är lika galna som vi är så det kommer bli en härlig kväll. Bondetema blir kul. 
Bild från nolle-p när de vunnit nollolympiaden.

Box


Idag har jag varit på en föreläsning som jag typ inte fatta men det kommer nog när jag börjar plugga på det.
Har hittat kläder till tackfesten i morgon vad det blir får ni se då....
Har nu varit och slagit skiten ur Camilla...dock inte lika snygg ledare som igår men trötta blev vi.
Ikväll händer inget spännande utan städning och tvättning, tråkigt.


Pump


Har pluggat idag... självklart då det är tenta om någon vecka. men inte det jag ska berätta om.
Camilla jag kanske borde gå om 1/3 av HEL haha. men det var inte det jag skulle skriva om.
Utan om den snygga body pump ledare...han är så härlig och så snygg eller vad säger ni som håller till på Nautilus? 
Sen blev det sussi för att fira att vi fått pengar. 

Hälsa


Nu har jag tänkt en massa...kors i taket. Vad är hälsa??? För mig är hälsa att man äter bra, tränar lagom, har en normal kroppsvikt och trivs med sig själv. Men kan man ha hälsa även om man är kraftigt överviktig så länge man trivs i sig själv...man förstör sin kropp då mann får förslitningar på kroppen och ökadrisk för hjärtkärlsjukdomar. Har man hälsa om man när nyttig och normalviktig men inte trivs i sin kropp? Kan man ha hälsa om man när nyttig i 4-5 dagar i veckan och onyttig i 2-3 dagar. Hur mycket kan kroppen ta på en helg...hinner kroppen precis återhämta sig under veckan när helgen kommer igen? Eller är det så att man får så mycket glädje att det gör att man får en bra hälsa ändå. Handlar det om hur man trivs med sig själv  och hur man lever eller om man är hälsosam?

Förlåt för detta flummiga inlägg...hoppas det är okej.

Tenta-p

Nu ska jag snart iväg till skolan för att plugga men innan ville jag drömma mig bort i stjärnhimmlen från vinterljus.
Fixa till sig, packa böckerna och lunchlådan.


Måndag


Vilken start på veckan med skola hela dagen...den är tuff.
Avslutningen på förra veckan blev bra, gick delar av vinterljus med härliga människor och snacka om bland annat segling.
Nu träning med Camilla...burn och lite tramp.


Balen

HU Balen

HU Balen
HU Balen
Lite bilder från igår som student natt tog...fina vi va

Nu ska jag iväg å titta film å gå vinter ljus


Pluggsöndag


Det var kul igår kväll och roligt när alla var så fina. Godmat och massor av sång under sittningen...sedan blev det dans lite spännande i långklänning. En liten mysig efterfest blev det också. Tack för igår alla.
Idag har det regnat vilket varit bra för det gör det lättare att sitta och plugga en hel dag, är det fint väder vill jag bara ut och gå en långpromenad eller ut å löpa.

Bal


Idag är det bal...andra gången i mitt liv som jag får ha på mig min fina klänning. Fix och fördrink hos Camilla sen bär det av till Konsert och kongress. Kul att få klä upp sig. Jag tror att det kommer bli en härlig kväll. 

Fredag


Morgon spinning med frukost...var varulv och vampyr tema idag.
Dagen i övrigt har varit mycket skratt och skola. Så härligt med fredag.
Fredagsmys på schemat med tacopaj och idol sen vet man inte vart kvällen slutar...lagfest???

Plugg och regn


Tre sjukgymnaster var och tränade vid lunch och funderade sedan på vad man skulle göra till kvällen då man redan tränat haha lite skadade.
Pluggplugg under eftermiddagen har gått bra..känns som att man har kommit igång. Utanför mitt fönster öser regnet ner trisst hoppas det slutar för det skulle vara skönt med en kvällsvandring.

Träning

Det är så sjukt härligt med träning...var på bodypump idag och det är så sjukt skönt när benen bränner och man  skakar som ett asplöv. Var en sjukt bra ledare också Jeffrey tror jag han hette fan vad han peppa. Älskart!!!!


Snygg på gymmet


Sg kläderna kom idag så jag kommer se snygg och proffsig ut på gymmet i mitt linne. Även om man inte proffsig kan man ju alltid se ut som det.
På tal om nått annat var det poliser vid min ingång och snacka med nån kille som sen följde med till deras bil...lite läskigt tycker jag.
Nej nu ska jag iväg och träna lite löpning och lite pump.

Föreläsning


Har nu haft 2 timmar föreläsning för första gången efter praktiken...var lite jobbit faktiskt tur att vi inte har något mer idag.
Mamma kommer på besök ikväll och ska slagga här inatt...myspys. Måste hinna med att träna lite också men det löser sig.
Nu till HUB och tentaplugg.

Fika shopping träning


Först lite fika hos mig med Sofie och Camilla en massa chokladbollar, pepparkakor och sockerkaka...smaskit. Lite shopping inför balen blev ett diadem med stenar på. Träning kom vi också iväg på blev lite löpning på bandet och ett varv i gymmet. Känner mig så borta i gym när man går där första gången... men det gick bra vi var så duktiga så. Är kul att ha några att träna med, imorgon blir det nog afro det blir spännande.
Papparkakor är farligt att ha hemma man kan ju inte sluta äta på dem.

Chock


Gick in på nautilus för att köpa kortet och blev helt förvånad över hur fint det var inga svettiga källarlokaler som på Medley där jag varit innan (det har varit super). Provade att tejpa knät igår till träningen och det funka super kände inget. Undrar vad det blir idag för träning????
Kvällen fick en totalvändning när jag blev bjuden till en bastukväll och sen blev det ett glas vin. Tack för den, det var kul.

Nytt


Party på gång Bild från Sofie

Har ju börjat så tidigt att jag alltid gått upp innan solen så har inte behövt fälla ner rullgardinen men idag vaknade jag i ett super ljust rum jobbit...vilket i-lands problem.

Ska nu iväg till Nautilus för först gången och köpa mitt nya kort...tror det blir super.


Pizzamys


Pizza, film med camilla och tidigt i säng utan Camilla :P...behövs lite sömn innan man tar tag i plugget. 
Vad tycker ni om mittbena? 

Frisören


Klockan 1000 hade jag frisörtid i Norrköping inte så kul att gå upp klockan 0830 efter att ha varit ute igår. Gick bra och så fin jag blivit ingen utväxt kvar och en mittbena har det blivit. Sen blev det in fika med Rakhi som kommit hem efter att ha varit borta en sväng.
Igår var en bra kväll...mat och mys här med Camilla innan förfest och sedan bar det av mot sjukhusfesten. Mycket dans och härligt att träffa alla igen.
Nu ska jag städa innan det blir film.

Sjukhusfesten!!!!


Pepp för kvällen kommer bli super tror jag. Skönt att veta att blivande sjukhus personal finns på plats.
Får bli blommigväska ikväll resten får vi se i morgon men som ledtråd kan ni få marint.
Nu ska jag fixa mig.

Fredag den 13


Tror att det här kommer bli en bra dag ändå... sista dagen på VFU (skönt och tråkigt), sjukhusfest med förfest. tonight's gonna be a good night Njut av dagen nu alla och var inte rädda.
Vi låtsas ha party feelingmen vi är ganska duktiga.


Laddad


Vet vilka skor som ska på i morgon...min plan om att inte köpa nya höll inte. Kläderna får det kluras lite på. Har varit på systemet och laddat upp (var inte ensam). Så nu börjar jag bli redo för sjukhusfesten i morgon.
Camilla kommer hem jippi!!! Ingen overall i morgon men lika mycket dans.

Drygt etthundra


Har insett att det är drygt ett hundra trappsteg upp till min lägenhet...tur att hiss finns.
Har lite dåligt med inspiration till på fredag...vore lite snyggt med ett par leopardskor, eller vad sägs?
Spinning idag hade helt glömt hur härlig träning det är...blev trött i alla fall.

Börjar lösa sig


Kartongerna som har tagit upp golvet i min lägenhet börjar försvinna...köpte en ny garderob de sista kläderna är undanplockade. Nu kan man börja få lite ordning är så svårt när det står en massa saker överallt.
Träning står nu på schemat...är sista veckan på medey.

God morgon

Morgon inlägg var länge sedan nu men idag så. haha
Idag blir det askultation så ska bara upp till sjukhuset... vilket innebär sovmorgon med en timme.


Sista veckan


Innan vi gick ut i fredags.

Helgen är slut och veckan är igång igen...nu sista veckan på praktiken. Känns som att man varit där länge men tiden har gått fort. Ska nu iväg på träning. 


Lycka


Min dator är frisk och hos mig igen så nu ska det uppdateras lite mer här och vara lite mer bilder...lyckan är total.
Tack för igår Ella vilken härlig kväll. Mys med take away och idol... blev helkväll på Hugos med dans tills fötterna ramlade av. Blev en bild från sommarensbad.

Lugndag


Har börjat få saker på sin plats i lägenheten nu men behöver nått mer för kläder får försöka lösa det efterhand. Hade inte varit fel med en garderob som denna. Börjar känna mig lite hemma nu. Det som saknas är min dator som inte kommit hem än så fort jag får den så kommer bilder upp.
Lugnt på praktiken inte så många patienter men då hinner jag ju skriva lite här.

Börja fixa

Nu är det fullt med grejer i min nya lägenhet. Får hoppa över kartonger och påsar och leta massor så fort jag ska ha tag på något. Men det känns bra i min nya lya. Får ta en sak i taget så fixar det sig nog. Måste hem å ta tag i allt nu.

Nytt


Nu bär det av mot nya äventyr i min nya lägenhet. Flyttar idag så mina armar lär vara lite möra ikväll.
En rolig kväll i Norpan igår...alltid härligt att få träffa lite nytt folk. Bra att du drog med mig Angelica.

RSS 2.0