Vintertid.



Ni har väl inte glömt att ställa om klockan idag?!

Det har varit lite plugg idag, lite städ har väl också hunnits med. Var ute på en promenad med, måste ju få i sig lite luft också. Som mina söndagar brukar se ut. 

Känns som att jag har lyckats vila upp mig lite i helgen, var lite tanken. Få lite ny energi orka med en vecka till i skolan. Måste ta det chill ibland.

Nu ska jag snart iväg och hämta min nya sambo.

 

Naturreservat.


Bråviken.

Mina kära Mendelkängor.

Mamma och jag begav oss tidigare idag ut till ett naturreservat för att gå en promenad och kika om det fanns några fåglar som inte flyttat iväg än. Det fanns inte så mycket fågel kvar men en fin tur fick vi.

Nu bär det snart av hem till Linkan igen för att laga lite mat med Sofia någon film blir det nog också. Vi borde kanske kolla skräckis då det är Halloween idag. Men det vågar vi nog inte eller framför allt så kommer jag väl inte våga cykla hem själv. Blir nog nått annat. Haha


Tatoo forts.


En bild på Svanna från igår.

Kom på att alla kanske inte vet att symbolen jag tatuerat in är symbolen för stjärntecknet kräftan. Vidare kanske inte alla vet att jag är född i kräftanstecken. Nu har ni fått en liten förklaring till varför jag tatuerade in denna symbol. 

Nu ska jag försöka fixa Skype på pappasdator.

Hörs senare. 

Hemma.



Taco har intagits, är galetmätt. Vi tittar på idol kan det bli mer Svenssonsvensson. haha.

Mamma och jag har gått runt på alla möbelbutiker som finns i Norrköping för att titta efter matbord. Kaffe var min räddning för att överleva som vanligt. Var mysigt faktiskt.

Tidigare idag var det stallet som vanligt på fredagar... gillas mycket. Bild kommer i morgon.

Ne nu får det bli att slumra lite i soffan.


Centrum.


Mineralpuder från Lumene, hoppas det är bra.

Efter skolan blev det en sväng på stan med Camilla. Jag skulle ha smink, känns som att allt håller på att ta slut i badrumsskåpet. Och jag köpte bara mineralpudret som jag skulle ha...duktigt eller hur.
Eller nästan, fick med mig lite glass också...min last i livet. Vi har väl alla nån svagpunkt.

Snart blir det en promenad, ska bara smaska i mig lite mer glass först. Sedan ska jag packa för jag ska hem imorgon...yeah. Mysa med mamma och pappa.


Tatoo.


Nu kan jag äntligen berätta om min lilla tatoo jag gjorde för ett par veckor sen. Ville berätta för mamma innan jag skrev det här. Hon tog det rätt bra ändå. haha var lite orolig att hon skulle säga upp kontakten med mig, ne skoja bara. Och jag är nöjd vilket är det viktigaste.

Heldag i skolan med seminarier och sedan basgruppsplugg.

Nu har det fikats. Det gillas.

Heldag.


Nu njuter jag av det fina höstvädret och hoppas på att det inte blir lika mycket snö i vinter som förra året.


Fortsatt fullt upp i skolan... men snart kommer det nog att lugna ner sig. Så bara att hålla ut, kaffe är räddningen. Sedan är det ju snart dags för praktik spännande. 

Min förkylning sitter fortfarande i så håller mig till mina promenader någon dag till. Hoppas den släpper snart tappar ju så mycket när man inte tränar som man brukar. Sen är jag ju van å träna det är ju mitt sätt att rymma iväg från verkligheten ett tag. 

Helgen har varit bra roliga kalas, mys, plugg och lite massage. Orkar inte sammanfatta den mer än så. Haha

Nu ska jag bara dricka upp kaffet sen ska jag ge mig ut i solen på en promenad. När jag kommer hem är det bara att sätta igång med pluggandet igen, dags att läsa c-uppsatser ska gå på seminarier imorgon. Pluggar så mycket att jag inte hinner läsa mina modetidningar, de kanske blir lite prioriterade ikväll. Thihi
Oj nu måste jag nog ta mig ut för att inte behöva gå i mörkret.


Fredag.


Här va det kalas.

Efter skola så bar det av ner på stan... fått tag på en biljett till morgondagens tentakravall. Grymt fint.
Sedan förförfest hon Camilla medan hon fixade sig inför sittning. Själv ska jag iväg på förfest hos en fin kompis som varit en superkompis sedan gymnasiet. Så nu jobbar jag på att göra mig lite snygg... går som vanligt sådär men det löser sig nog tillslut. Blir alltid så pepp av denna kompis, älskvärt kommer bli en galet bra kväll.

Så nu dags att snabba på lite.

Schemafri morgon.


Har galen träningsabstinens nu, kan inte denna förkylning bara släppa? Snart trotsar jag min förkylning och tränar i alla fall. Kliar i fingrarna vill gå på Combaten i morgon. Hoppashoppas jag kan det.

Denna förmiddag är schema fri så jag passade på att komma ifatt lite här hemma. Så det har blivit städning, diskning och plugg. Skönt att kunna leva i sin lägenhet igen inte behöva flytta runt disk så fort man vill göra något i köket eller behöva hoppa över en massa källsorterings grejer i hallen.

Skolan idag kommer bestå av rörelse och styrketränings fördighet. Galet långt pass håller på till fem men förhoppningsvis är det givande och kul.
Sen kommre det bära av mot stallet för att pyssla om Savanna, hoppas att det fina vädret håller i sig även ikväll annars kommer jag ångra att jag inte stack ut till stallet nu på morgonen. haha brukar ju kunna pricka in regn så fort jag går ut. Löser sig nog oavsätt är det alltid lika härligt att komma ut till stallet.

Kan inte riktigt fatta vart gårdagen försvann, började ju med stallet sen var det skola och pedagogik innan det bar av på "äventyr" på kvällen. Blev ett bra avslut på en lång dag.    

Nu lite met fix innan skolan.


Stallet.


Suddigbild men en höstig bild från dagens ridtur.

Morgon tur till stallet. Är faktiskt ett bra sätt att börja dagen på. Kommer igång ordentligt. Och så är det ju så härligt.
Men nu är det dags att ladda om för basgrupp och sedan pedagogik uppgift.

Så nu är det dags att sätta fart.
Hörs senare.

Effektiv?


Hm... har inte varit riktigt så effektiv som ja hoppats på idag. Så kan det gå, men har börjat förbereda mig inför olika uppgifter.

Drog ut på promenad och självklart började det regna. Men med bra sällskap går det bra i allafall.

Sa ju igår att det var en rätt lugn vecka i skolan men har lyckats fylla upp kalendern haha. Blir fullt upp i veckan. Många saker är i och för sig roliga saker så blir ingen jobbig vecka.

Lång dag.


Kom på att jag inte visat min nya fina dator så den fick komma med på bilden. Lila, rosa och vitt en kombo om jag får säga det själv. :P

Denna vecka börjar hårt med en heldag i skolan... men sen blir det lite mer chill. Tur det för det behövs lite schemafri tid nu, har seminarier och skrivuppgifter som måste fixas så blir att ta tag i det imorgon.

Inhandlade ett fint litet fodral till min lilla dator idag. Blev galet irriterad på butiksbiträdena på affären, två äldre män som tyckte de var jätte roliga när de skoja om att jag som tjej köpte ett lila fodral som var litet och så vidare. Menmen bara att le tillbaka, ville egentligen bara säga nått tillbaka men höll mig. hihi 


Blev flamman.


Födelsedagskalas igår sedan bar det av till flamman. Och där är det ju alltid bra, en massa glada människor och såklart en massa dans till bra musik.  

Nu har jag varit på en promenad i det fina höstvädret tillsammans med Camilla och planerat in lite pizzabak till kvällen. Får nog bli att kolla på Indiana Jones ikväll... lite lagom ansträngande film att titta på känns det som. Men inna jag kan ta söndakväll får det bli att skriva lite på pedagogikuppgiften. Och så måste jag damsuga lite här hemma med.
Bara att sätta igång.

Sista fixet.


Söta Camilla när vi var ute och gick förra helgen. Vad skulle jag göra utan dig.

Nu har vi gjort sista fixet inför metod och litteratur seminariet... känns bra att kunna släppa det lite.
Sedan har det tvättats och snart blir det en promenad.

Det är ju så galet fint väder ute om dagarna nu. Har varit en fin höst hittills. Ska väl nte säga för mycket för då kommer det säkert börja regna. 

 

Blev bestulen.


Bild  från i söndags när vi var påväg hem efter att ha planterat ett träd på Valla. Det var en fin dag.

Ja det stämmer i onsdags blev jag av med min dator på HUB... var försiktiga om ni tar med er datorn till skolan. Så igår inhandlade jag en ny dator, tog mig ut till tornby och spang mellan alla teknik affärer helt ensam,. Hoppas den blir bra, är ju inte så duktig på sånna här saker. Men den är i alla fall fin.

Blev häng med Camilla igår också, pedagogikuppgift och lite spännande saker stod på schemat. 

På kvällen blev det en sväng till örat, mysigt. 

Nu axelundersökning hela dagen. Men först måste jag göra mig lite kaffe.
Höll ju på att glömma att skriva att det är ju fredag idag med...riktigt fint.

 

Måsten.

En bild från sommarens vandring, en tid helt utan måsten.

Halvtidsutvärdering i basgruppen idag, snack om att man borde vilja plugga dit för det är ju saker man vill lära sig men just nu känns det mer som ett måste bara för att ha något att säga. Beror det på tidsbrist...jag skulle nog tro det man hinner inte läsa allt man tycker är intressant. Får hoppas att det blir lite bättre när det är bakgrund och metod är inskickat till seminariet. Ett nytt ryck med det imorgon.
Efter pump passet idag mötte jag mamma vid stationen. Är alltid mysigt när hon kommer på besök, myspys.

Måndag.

Från gårdagens fina höstpromenad.

En dag med c-uppsats...jo vi kämpar vidare med bakgrunden och metoden. Börjar väl kanske möjligen kunna se nått typ av slut nu. Ska bli skönt när det är inskickat till litteratur och metod seminariet.
Blev en vilodag idag var inte riktigt planerat men ibland hinner man helt enkelt inte... men denna måndagskväll har varit bra trots att de inte blev någon bodypump.
Borde väl plugga lite basgrupp egentligen, hm får kanske bli imorgon bitti istället.

Söndag.

En härlig dag. Började med en chill morgon, sedan stack jag och Camilla iväg till märkesbacken vid Valla för att se när Klimatveckan gruppen reste ett träd för miljön. På vägen tillbaka gick vi genom skogen för att leta lite svamp, var mysigt men vi hittade inte så många.
Nu har jag lagat matpaj, den blev riktigt fint.
Snart bli det lite träning. Eller typ nu ahh dags att röra på fläsket. hihi
En härlig dag, fler dagar likt denna behövs.
Är sugen på att dra på mig Meindl kängorna och traska ut i skogen... matsäck måste man ju ha med sig också. Borde kanske börja besöka naturreservaten runt Linkan, man skulle ju kunna tänka sig att det finns några.

Överraskning.

När jag kom hem från skolan hade jag fått min post och bredvid brevet från tekniska verkens (inte så kul) låg det ett kuvert till... spännande. Så på handstilen som skrivit dit adressen att det var från mamma. I låg rosabandet, att nått så litet kan göra en så glad. Hon är bara för söt.

Basgrupp.

En fuktig dag i Skottland, kartan har en plastpåse runt sig för att överleva.

Dags för veckans basgrupp men jag är inte så sugen på att gå ut för regnet riktigt öser ner. Skulle mycket hellre sitta kvar här och tända lite ljus och kolla på nån film. Men det är väl bara att bra på sig trenchen och gå ut, kan man cykla med paraply? Känns meningslöst att försöka fixa håret nått idag.
Körde Combat igår var ett par veckor sedan nu, hade nästan glömt bort hur skoj och jobbigt det är. Var en uns svettig efteråt ;)

Pedagogik.

Har idag lekt idrottslärare tillsammans med Camilla. Vi har kört slut på ca 50 åttonde klassare med cirkelträning. Var rätt skoj faktiskt och flesta verkade tycka att de var kul och jobbigt.
Men nu är det dags för mig att träna också, så snart bär det av mot tornet för att köra lite pump. Nu ska musklerna skaka.
Jag har idag haft lite framförhållning också, var på systemet och inhandlade vin till helgens kalas. Duktigt av mig va, att inte springa in några minuter innan stängning på lördag. haha lite stolt.

Kanelbullensdag.

Jag kan fortfarande skriva att det är kanelbullensdag idag. Efter skolan hoppade jag och Camilla in på bageriet i mitt hus...mmm så smaskigt det var.
Våran lektion kommer bli grym imorgon, fy vad vi ska köra slut på åttonde klassarna. hihi
Och fy vad jag blev trött av pumpen...den tar verkligen död på mig framför allt axellåten. Men det är ju så älskvärt.
Nu blir det snart sängen innan jag somnar här på golvet. Skulle nog få ont i kroppen då och att ha ont i knät räcker.

Söndag.

Hängde in min jeansjacka idag, den har hängt med på mycket sommar men nu får skinnjackan ta över som min ständiga följeslagare.

Ingen väckarklocka i morse, fick vakna av mig själv fy så underbart. Har inte hänt på länge känns det som och sedan lång frukost. Typisk söndag.
Igår var jag hemma i Norpan och firade mamma. Massa god mat har gick nog upp med typ tio kilo eller nått. Mina kladdisar blev uppskattade pustar ut,  var lite nervös. Sen var det ju självklart lite tävling också och vems lag tror ni vann jo mitt så klart. hihihi Det var en skojig kväll.

Fredag.

Fick bli en bild på mitt andra nya ormarmband... ja, jag har kommit in i en liten ormperiod.


Började på detta inlägg igår men så stack jag iväg till Camilla för att mysa med lite rose och häng så det blev aldrig klart.
Var heldag i skolan. igår Det var knäfärdighet och vi klämde och drog i mitt stackars lilla knä som då gjorde mer ont än vanligt. Det fick mig att fundera på om jag skulle skippa träning men jag tog mig iväg på step och när jag väl tränar tänker jag ju inte på knät så det gick bra. Efter att jag tränat får jag en lite kick så lite av stressen försvinner, skönt att inte behöva tänka på en timme och bara känna att man blir starkare.
Ska nog ta och tejpa knät idag hoppas att det hjälper lite. Ska få hjälp med dressyren idag så måste vara på topp, blir att ladda upp ordentligt så jag orkar, äta ordentlig lunch och dricka mycket vatten. hihi
Nu är det dags att sätta igång på riktigt här.

RSS 2.0