Nyår.


Bild från Gran Canaria, Ruque Noblo.

Efter en vecka i värmen kommer jag nu hem till vintern. Turligt nog har jag Camilla som fixar en fin nyårsafton till mig, med fin mat och sällskap, vad som händer efter detta visar sig. Mer om ikväll och resan imorgon.

Gott nytt på er alla.  


God Jul.



God jul på er alla.
Nu packar jag det sista och sedan hoppas jag hinna med lite skidor, packet öppnande, mat och sedan åker vi till flygplatsen. Gran Canaria nu kommer vi.
Får se om det finns nått internet där annars hörs vi om en vecka.
Ha det super här hemma i snön.

Pussar och kramar på er.


Chafför.


Nu ska vi iväg till min farbror och hans familj och det är jag som får köra så ingen glögg för mig :(

En massa skidor idag åkte på jätte fina spår i Norrköping... lycka :) Sedan gav pappa och jag oss ut i skogen och på isen och åkte med pannlampor... livskvalite på hög nivå.  


God morgon.


Har fått några julkort iår tackar en massa för alla. Här är ett visst var det fint. :D

Mamma bad mig baka en kaka till ikväll när vi ska iväg till min farbror och hans familj, men är det inte typiskt att jag inte får välja själv vilken kaka jag ska baka?! Gjorde dock vissa förändringar på kladdkakan, jag kan ju inte följa ett kladdkaka recept. haha tror den kommer bli fin.

Nu ska jag snart iväg på brunch hos en fina Ella. Sedan ska jag ge mig ut i skidspåren ahh ska bli galet fint. Blir att klä på sig några lager då det är lite kyligt ute just nu - 14 hoppas det hinner bli lite varmare innan jag ska åka.


Hemma.

Visa 201012221...bmp i bildspel
Fick bli en webcam bild idag haha har ju inte provat den så mycket än.

Nu har jag kommit hem till mamma och pappa. Efter en långdag, den började med tvätt sedan stallet. Stallet var fint men lite kyligt fick dessutom vänta på bussen så trodde mina fötter skulle ramla av, men de sitter kvar som tur är. 

Nu har jag som sagt kommit hem och laddar för skidåkning imorgon. Hade tänkt åka ikväll men 20 minus känns lite hårt mot min luftstrupe. Fick bli att prova den hemgjorda glöggen jag fick av Camilla istället... den var fin. :D 


Julklappar och jullov.


Spana in mina fina klappar lila och guld i år.kul att mina tår kom med. haha

Idag började mitt jullov eller för att vara korrekt är jag schemafri. Oavsett galet fint. Har fixat mina julklappar idag ute i sista stund som alltid men det blev nog rätt bra tillslut.

Dagens träning blev combat gillar den nya releasen, den är hård. haha


20101221.


Så här såg packningen ut inför tågluffen för några år sedan.

Bara en basgrupp kvar sedan är det jullov. Galet! Ska bli grymt skönt.
Har nu börjat packa inför hemresa eller framför allt inför Gran Canaria, plocka fram bikini och kortbyxor mitt i vintern känns lite lustigt men bra. haha
Nu skiner solen ute också en fin vinterdag... tänk om man hade kunnat ta sig till spåret och åka nått varv på skidorna. Men det hinns nog inte med innan det blir mörk.


Zumba.


Ikväll ska jag prova på Zumba lite dans vicka på höfterna och vara smidig hur skall detta gå, kommer jag överleva? jaja löser sig annars kommer jag skänka de andra ett skratt.

Heldag i skolan kämpigt.


Skakis.

Är lite skakis efter tre pass på gymmet men de nya releaserna var fina. Pumpen och combaten var grymma gäller att komma in i dem bara. Toppade pulsen  på 204 under combaten säger lite om nivån haha nog för att jag alltid ligger hägt i puls men ändå.
Nu har jag ätit lite snart blir det att krypa ner i sängen och ladda för de två sista dagarna i skolan.


Ny releaser.


Ikväll släpps de nya Les Mills releaserna och självklart ska jag dit och prova dem... ska bli skoj laddar med en mat nu. Och eftråt blir det bastu härligt.

Har haft en härlig helg i Småland och nu är det bara två skoldagar kvar innan det blir jullov. Ska bli galet fint.
Jaja nu ska jag göra mig redo här. Hörs eftråt om jag orkar lyfta armarna efter tre pass.


Mera skidor.

I dag har det åkts mer skidor. Är ju galet kul, känner att min teknik behöver finslipas lite men framåt kommer jag. Och trött blir jag, det är väl det viktigaste.

Nu har det laddads med en massa julmat inför morgondagens träningspass bli att prova de nya releaserna som släpps på Actic då. Nu peppas det för fullt. Men först blir det att chilla lite i tvsoffan och planera vilka turer vi ska gå på Gran Canaria, fullspäckat schema kommer det att bli. Haha


Invigda.


Efter att jag varit i stallet på morgonen så gav mamma och jag oss iväg till mormor och morfar.
Vi stannade till vid elljusspåret i Berga för att prova skidorna och de funkade bra tror jag i alla fall. Tog mig framåt haha.
Nu sitter vi och myser framför "På spåret". Jag har fortfarande på mig understället kommer nog leva i det i helgen, gillar att gå runt i det.


Sista dagen.


Ska hälsa på min favvo tjej i helgen.


Och så var sista dagen på praktiken slut och godkänd blev jag, så nu kan jag bocka av en sak till från att göra listan. Har varit sex roliga men intensiva veckor, har lärt mig en massa. Nu är det två dagar kvar i skolan innan det blir jullov.

Mamma kommer hit ikväll och imorgon åker vi långt in i de småländska skogarna.


Spinning.


Här är en bild under en cykeltur på Corsica för några år sedan.

Efter en mysig fika blev det ett spinningpass. Skönt upplägg på passet med några riktigt långsamma och tunga låtar mixat med snabbare låtar och tempo på tramporna. Gillade det starkt nu vet jag vilken spinning instruktör jag ska gå till för att trivas på passet.
Men just nu är jag bara sugen på att få ge mig ut i skidspåret. haha


Godis.



Nu finns det godis och andra onyttigheter över allt. Finns alltid något i fikarummet på praktiken tur att det är sista dagen imorgon annars hade jag väl snart rullat fram. haha Få försöka hinna träna lite extra kanske. Men först blir det en fika på stan.

BTW Mamma har hittat stavar till mig yeah längtar till helgen när jag får inviga mina grejer. ska bli grymt kul att sätta igång med en liten hobby om man får kalla det för det mer kanske lära sig en ny träningsform. Oavsätt så ska de bli skoj. Gud vad jag tjatar men brukar ju kunna bli så när det handlar om någon träning som jag tycker är skoj.


De kom, de såg, jag segrade.



Klarade den muntligatentan idag yeah vad jag är bra. haha får skryta lite.

Hämtade mina nya skidor idag de är super fina, nu är det bara ett par stavarsom saknas. Nu är jag galet pepp på skidåkning, vill åka nu. Blir invigning till helgen.


Skidfrälst.



Jag har hittat mig en ny motionsform, saknar ju min löpning nu på vinter men nu har jag hittat ett nytt sätt att träna utomhus... skidåkning. Nu ska ett par skidor ihandlats och sedan är det bara att köra. hihi

Men nu först blir det stallet i solen.


Skidtur.


Så här såg det ut när jag åkte skidor förra året.

Pumpen är avklarad nu bär det snart iväg mot norrköping för en skidtur och middag. Härligt med lite utomhus motion, hoppas det slutar snöa lite.  


20101210


Vet att det är en kass egobild men ville visa min nya hårfärg.

Och så var det fredag igen. Basgrupp fall om sjukgymnastik ur ett samhällsperspektiv tror jag det var.
Vidare har jag varit i stallet och ridit en lång tur i snön, myspys.

Kvällen har spenderats i Camillas korridor, fest för mig blev det mer häng, snack och chill men schysst folk. Nu laddar jag för pump imorgon bitti ska bli fint att vara tillbaka på gymmet har saknat det.
Ne nu får det bli sängen.


Pass.


Jag ser ut som en brottsling haha


Nu har jag hämtat mitt pass. yeah nu är jag redo på för julresan. Börjar längta iväg lite nu, behöver lite semester.
För övrigt har det blivit lite massage idag. Nu laddar jag för promenad och plugg.
Halsen känns typ bra nu så blir en långpromenad men träning får vänta någon dag till.


Del 1.


Julfika med lussebullar och peppisar.
 

Nu är del 1 av 3 avklarad på tenten. japp den är uppdelad så en lång tid att gå omkring med nervositet. Det gick nog rätt bra idag tror hoppas jag för annars blir det katastrof när del 3 ska göras men det visar sig. Camilla kommer hit snart så ska vi snacka ihop oss om våra tentor... blir nog lite fika med, jag har i alla fall tinat upp 2 lussebullar. hihi

Mitt halsonda sitter forfarande i så ingen träning idag men jag hoppas på imorgon, en dag i taget nu.


Clubkväll.


Ikväll ska jag iväg till intersport då de har clubkväll, några schyssta erbjudanden och 20 % på allt i butiken. Berätta för mamma att jag skulle dit och hon sa direkt att jag får tänka mig för innan jag handlar något, då jag har önskat mig en massa träningssaker i kulklapp och hon redan handlat alla. Haha Nu blev jag lite pirrig inför jul, undrar vad jag kommer få :P Kan dessutom tilllägga att jag höll på att tappa hakan när mamma inhandlat julklappar redan har nog aldrig hänt förut.


Två veckor.



Nu är det bara två veckor kvar på praktiken och i veckan ska jag träffa min tenta patient själv tentan är först nästa vecka. Känns lite läskigt att det snart är slut har haft skoj.

Igår var jag stark idag är jag lite gnällig haha ringde till mamma för huskurstips mot halsont har inte tid att bli sjuk så nu har jag druckit varmt vatten med ingefära och honung i och vitlök haha. Så ingen träning idag men Camilla lovade att träna åt mig med.


Träningsskadad.

Hittade ingen bild som matchar inlägget så det fick bli en från när vi åkte hem från Kiruna för några år sedan.

Om ni inte märkt det än så tränar jag rätt mycket och är nog lite skadad på den fronten. Upptäkte det på nytt ikväll. På väg hem från passet med Camilla och säger gudars vad trött jag är, musklerna skakar, samtidigt går jag och funderar på vad jag ska träna imorgon...frågan är om jag inte började fundera på morgondagens pass innan dagens pass tagit slut. haha som jag sa lite skadad.

 


20101205


En bild från förra årets finsittning.

Var dags för finsittning i fredags så en klänning och höga klackar åkte på, god mat härliga människor och massa dans.

Städa, tvätta och söndagsfika blir det idag lite träning ska väl också hinnas med.


Stallet.


Blir stallet idag istället för imorgon, har ju lite svårt att hinna dit imorgon med heldag i skolan och sedan sittning.
 
Finsittning på G och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...HJÄLP! jaja det löser sig, är väl bara att pova igenom garderoben så löser det sig tillsut. Nog om detta dags att gör sig redo för att ge sig ut i kylan och stallet.


20101201


Har ju inte visat mina nya löparskor, gör det lite roligare att springa gå ja alla aktiviteter där jag har dem på mig.

Första december idag, vi är inne på julmånaden, julkalendern har börjat. Gillar vintern tycker det är mysigt med snö tända ljus och skridskor. Okej det är galet kallt ute men sätter men på sig bra kläder funkar det också.

Combat idag skoj tycker jag och det är väl det som är viktigast med träning för att träningen ska bli en rutin och inte något man måste tvinga sig iväg på. Ett annat tips för att träningen ska bli lite roligare är att ha schyssta träningskläder.


RSS 2.0