Vår

Hej igen!
Kom på att jag glömde skriva om dagen idag. Det har varit vår idag.
Vårtecken 1. Såg en häger när jag var ute och gick i solen. Alltid lika härligt när flyttfåglarna kommer.
Vårtecken 2. Vara ute och springa utan 20 lagerkläder och utan att vara rädd för att halka på is. Dock var det stället blött och lerigt men det får vara värt att se ut så här för att få vara ute och springa.

Mina nya skor är inte så vita längre.

Måste nog tvätta byxorna.

Shoppat har jag också hunnit med idag, lite ny ansiktsvård blev det. Hoppas att den är bra.


Var allt för idag.

Kram

Kalas

Tjoo!
Sen uppdatering om lördagenskalas sorry.
Det var kul kväll med härliga människor. Började med taco på st larsgatan sen vidare till A och M:s kalas. Vi trodde att vi va sena men så va icke fallet vi var först. Jag, S, K och R busade lite när vi hälde i "lite" extra vodka i bålen. Kom mer folk efterhand och sedan var det fart på dans och mingel.
Under några stunder var vi över hos R:s kusin, var partaj där också.
Kvällen slutade med att jag och C kom till ortopedfesten på örat där vi dansade för fullt. Det var en kul kväll C.
Klockan ändrades en timme framåt också om någon har glömt.
Hade ingen kamra så jag tar lite bilder från M.

Dans

Födelsedagsbarnen.

Hemma igen

Hejsan!

Börja med gårdagen.
Basal kroppskännedom rapport på förmiddagen sen faddermöte. Åkte sedan till norrköping för att träffa R som jag saknar så mycket. Saknar våra fika stunder och långa samtal på Wayne`s.

Glömde givetvis kamran så det fick bli en gammal bild.

Idag.
Jobb intervjun i grupp i PBL anda som gav mig ett sommarjobb på äldreboende perfa.
Har dessutom tid för segling och vandring under sommaren så den kan nog inte bli bättre.

Så här såg det ut i somras.

Nej nu måste jag gå ska iväg på spinning.

kram

Kursen slut

Tränade massage på förmiddagen till examinationen på kvällen. Helkroppsmassage på på en timme. Nu behöver jag bara hitta några stycken som vill ställa upp som träningsobjekt för att få mitt diplom... om man är intesserad kan man höra av sig ;)

Annars har dagen bestått av en prommenad i snö (varför är den tillbaka??) och sol (härligt!!) och lite plugg.

Föreläsning i morgon och gruppgympa tror det var ryggympa i morgon. Ska nog våga mig på ett träningspass också efter min förkylning som nu börjar gå över.

Kram

Massagekurs

Hej!
Snöar ute...tråkigt. så nån skön promenad blir det nog inte trots att det vore skönt. Har ju varit inne hela dagen på massage kurs men så roligt det är med massage man vill bara bli bättre lära sig mera och massera mera. Men så mör man blir i hela kroppen när man hoppas mellan att bli masserad och att massera.
Skola i morgon igen (måste plugga till basgruppen, är inte så sugen) och sen kurs på kvällen skit så slut man kommer vara på tisdag när man har masserat i fyra dagar.

Vi hörs.
Kram

Fredag

Tjoo!

Har haft en riktigt bra eftermiddag. Pappa var förbi och åt mat påväg hem från Norge, det är alltid lika kul och jag blir alltid lika segelsugen när vi träffas för vi kommer in på båtminnen och volvo ocean race. Länktar så ut i båten och segling.

Kommer sakna delfinerna i sommar.

Kvällens fortsättning blev lite tv mys hos S med J, J och C. Men en tidig avslutning då jag måste ladda inför morgondagen för då det är massagrkurs... ska bli diplomerad.

Vin och slips kan det bli mer klassfest?

Så snygga vi är

Torsdagsöl

Igår kväll var jag traditionsenligt på pub Örat och träffade härliga människor över en öl. Men igår var inte som alla andra torsdagar för det var en massa folk där... fullt. I vanliga fall är det vi och två gäng till kanske så ni kan ju tänka er min förvåning när jag kommer in och inte hittar en stol att sitta på. Det var live musik och uppladding inför Goldfever på lördag så troligen var det anledningen till den fulla lokalen. Kul som vanligt men inte lika mysigt som det brukar vara.  
Här kommer lite bilder från kvällen.

Snygg min

Att jag fick en sån blick

Glada tjejer

Cykeln

Har nu varit duktig och tagit tag i mitt cykelproblem. Ni som känner mig vet att jag har haft många punkor sen jag började här men nu ska förhoppningsvis nästa punka vara den sista. Har i det fina vädret cyklat ut till tornby och köpt super däck och slangar. Hann även med en ikea tur och hittade lite nya galgar att ha i hallen, var ju tvunget att köpa något roligt till mig själv också.  
Fick även en tråkig nyhet, mitt spinningpass som jag skulle gå på ikväll blev inställt.

Nu lunch och sen plugg.

kram så länge

Fadder

Måste bara berätta om vårat första faddermöte som vi hade idag. Vad kul det ska bli att vara fadder till hösten och vad galet kul våran nollan kommer att få det. Man kommer fortfarande ihåg de två två veckorna för ett halvår sen känns som att det var jätte länge sen, men vad kul det var.

Under nollolympiaden




Välkommen till min nya blogg!

Hej alla glada läsare!

För visst har väll alla haft ett leende på läpparna i dag när solen har varit framme hela dagen. Solglasögonen på, härligt.
Jag är föresten Hanna är 20 år och jag läser till sjukgymnast i Linköping. Vad ska man skriva i första inlägget? det får bli så här nu.

Kram Hanna 

RSS 2.0