Inget vatten


Det kommer inget vatten ur mina kranar...panik kan inte göra kaffe. Turligt nog fanns det vatten kvar i vattenkokaren så det blev lite kaffe. Tänk när man är uppe i fjällen och bara tar sin kåsa och fyller den med vatten från en bäck.

Kallt ute


Troligen sista gången för hösten jag använder mina Acne-chinos fy vad jag frös på vägen till skolan. Så var det ju lite frost ute också, men solenskiner så man ska väll inte klaga.

Lite trött


Från kam vandringen i Scottland inte riktigt samma ikväll menmen man får ta vad man får.

Så skönt att inte stressa på morgonen utan bara chilla runt. Sen lite plugg om hur man motiverar skulle behövt bli motiverad hihi. Tidig träning redan klockan 1600 känns ovant men nu hinner jag med en kvällsvandring också, skönt att få lite friskt luft. Kroppen är lite seg...funderar på om jag kommer bli sjuk. hoppas inte.


Mycke snack...

och lite verksa men hur ska jag göra? vill ju bara ut i skogen och vandra med en matsäck och mysa.

Vilken dag


Shopping med Camilla, blev en klänning på Monki den sista affären vi var inne i. Helt galet att det inte finns några snygga partykläder, var har allt tagit vägen? Sen fika hos Markus myspys med kaffe och chokladboll.
Hem, städa och fixa sig inför inflyttningsfest men först Sushi hos mig. Och galet vad kö det var på flamman men kebaben var fin. Tack för igår...en fin dag.
Nu blir det HUB.

Lördag


Efter en vilodag igår var jag tillbaka på gymmet idag...Bodypump och lite löpning blev det. Känns skönt. Hade tänkt åka till HUB och plugga lite nu men ett roligare förslag dök upp shopping. vad väljer man plugga kan jag göra senare.

Fredag


Tre fyra timmars sömn inatt då vi började klockan 8.15 idag och var på kravall igår (kom hem vid 3 halv 4). Lite slitsamt men det var kul igår bra drag på både förfest och kravall. Att prova på TENS var kul och lite spännande. När jag kom hem lyckades jag steka pannkakor... alla blev hela men lite tjocka och kanske lite brända men goda. Nu är muffins bakade till myset ikväll.

Le Mans


Overalls invigning ikväll för ettan. Vi fixar lekar och sen blir det kravall (Le Mans) hihi vad kul de ska bli. Jag och Annie har ju lite nya dansmoves att prova.

Drinkmys


Efter en tuff dag i skolan (gick mellan 15 och 17) begav jag mig till Norrköping och lite mys med två kompisar. Vi hamnade på Manesa och drack lite drinkar de är så goda där. En massa tjejsnack och uppdatering om våra liv. Tack för igår tjejer. Nu måste jag skunda mig till skolan.

Lång dag


Heldag i skolan med basgrupp och samtal. Sedan har det varit kondition och styrka på gymmet. Men det finaste sparas till sist grattisfika...Gunilla och Malin ska firas med äppelkaka.

Måndag


Nya T-shirten åkte på idag då jag inte orkade tänka på morronen. Super skön och livar upp ett par jeans med lite färg.

Seglat


Kom hem igår kväll och då blev det myskväll med tjejorna. Seglingen har varit super, men jag har fått vita ringar runt ögonen av solglasögonen inte så fint. Nu bär det snart av mot gymmet för lite bodyattack...det behövs efter en helg på båt (=mycket fika lite motion).

Tll mitt andra hem


Nu bär det av till båten för att segla byxelkroken. Vad härligt det ska bli flyta fram över vattnet. Men först blir det frukost med Ella.

T-shirt


Vill ha flera t-shirts som den här från Urban Outfitters i sommar. En i grå å en i svart skulle inte vara fel. Nån som har tips?

Coco before Chanel

Audrey Tatou spelar Coco Chanel.
Vill se filmen om Coco Chanel...så fina och tidlösa kläder. Lika chica då som nu.

Räkna till 10 och andas


Basgrupp idag...en bra grupp en handledaren han fattar inte. Drar över en kvart för att säga att han tycker att vi har gjort fel osv Han är en superbra föreläsare men funkar inte som handledare. Blir så frustrerad på honom.

Fokusera

NIKE W DF RACER B TANK BRIGHT PINK
Lite nya träningskläder??? Bli lite peppad.

Nu är det dags att sätta fart med skola och träning . Komma in i lite bra rutiner...försöka komma i form igen.
Kan ju säga att skolan är igång heldag i M1, ögonen går i kors. men vi fick in lite skratt också. 

hösten har kommit


Höstlig klädsel idag med nyastövlarna.

Känns som att det inatt gick från sensommar till höst. Luften är annorlunda idag...lite råare.
Vad roligt vi hade igår. Även om det är tråkigt att nolle-p är slut, så är det också skönt få lite stuktur på sitt liv igen. Snart är det myskväll med bildspel från nolle-p.

Finsittning


Självklart har jag lite klädpanik men den har nu börjat lägga sig. var och fixa sista sakerna till kvällens outfit idag...tror det blir bra. Drat i spat var idag så fullt med studenter utanför huset. Nu blir det finsittning.

Skor


Har köpt ett par stövlar idag (de svarta längst bak) och trot eller ej de är utan klackar. När jag kom hem började jag fundera på vad för skor jag har och fick fram några favoriter.

Sex and the city

"Sex and the city 2" spelas in i New York just nu. Jag längtar dit!
Vet att jag är sent ute med infon om att de har börjat spela in nya SATC-filmen menmen jag längtar. Älskar serien och filmen, kläderna, skorna det är bara fabulous.
Annars har det varit ryggfärdighet i skolan och fick veta att jag är superrörlig i ryggen. 

Maskerad


Vår maskerad för ett år sedan skönt att inte behöva klär ut sig iår...det ska årets nollan göra ikväll. Vi hade kommit fel de ska vara från sjukhuset.
Varit i skolan hela dagen så ögonen går i kors. Skönt att gå och träna lite inte behöva tänka,

Mörkretfaller

När jag cyklade hem från träningen hade det redan börjat skymma...hösten är på väg.


Nollebak

Igår blev det våfflor hos Gunilla och snack om Lördagskvällen...fulla faddrar och nollan som försvann.
Nu ska jag iväg till Camilla och baka till nollan. Undra vad vi ska baka?


Varför?


Nollan var duktig igår och vann nollolympiaden...det firades tillsammans med T2.
Funderar på varför vi dricker alkohol? Är inte bakis idag men ändå är det värt det? Förstöra sin kropp...

Ärtor och punch

Förfesten och nollans första på bordet


Vilken kväll det var igår... den var precis som ärtor och punch ska vara GALEN! Nollan var duktig de höll igång under hela sittningen. många sånger och folk var på bordet hela tin. Som den nykterfadder jag var gick jag till baren och köpte kaffe innan dansen drog igång sen höll vi igång hela kvällen...är dock lite besviken för nollan gick hem så tidigt.
Skönt att inte vara bakis idag utan att kunna gå och träna vid lunch, spinning idag välbehövligt då min diet inte är den bästa just nu. Får ta tag i det efter nolle-p.
Nu iväg till nollolympiad träning som t2 håller i.


Kalas


Kalaset igår var kul...tog gratissaker och lyssnade på moneybrother.
Idag blir det ärtor och punch men jag blir utan punch...ska vara nykterfadder ikväll och ta hand om nollan.

Ärtor och punch när vi faddrar var nollan

Nolle-p


Hinner inte vara in på internet då nolle-p är igång och vilken bra nollan vi har. Många är med på kvällarna så det är roligt. visade ville valla igåt studentpuben man går och dricker öl på.
Idag gick jag upp som den fadder jag är och visa vägen till salen även fast vi hade sovmorgon. Ikväll är det KALAS.

RSS 2.0