Friidrotts EM.



Sitter just nu och kollar på Linus Thörnblads höjdhoppskval...ser fint ut än så länge.

Annars har det varit jobb idag, blir mycket av det i veckan. Tån är mycket bättre idag var nog bara en "stukning", nu hoppas jag bara att knät ska bli bra med.

Sitter också och klurar på hur jag ska klippa håret i morgon... ska bli så härligt att klippa sig frågan är bara vad jag ska hitta på då jag vill ha kvar längden. lite lugg kanske?! Får nog bli att prata lite med frisören...resultatet kommer kanske upp i morgon.

Ne nu blir det nog snart film med mamma.

Söndag.


Idag har jag och mamma varit iväg och kollat på när hon som äger hästen jag rider på tävlade i TREC. Var lite kallt och regnigt men skojigt att se, alltid kul med en utflykt. Savanna var så duktig.
Lyckades ramla idag och slog i min tå och knä så nu haltar jag fram...är nog inte så farligt?! jaja snart springer jag igen. Måste vara bättre tills imorgon ska ju jobba då...tror inte det riktigt funkar att halta fram på jobbet som jag gör nu.

Oj då...detta inlägget skulle ha kommit upp på bloggen igår menmen så kan det gå.

Jag kom till jobbet igen men min tå är nu typ dubbelt så stor... har en tejp runt tårna som kanske stöttar lite inte vet jag. Är så galet sugen på att löpa men det funkar nog inte alls, får prova spinning om nån dag bodypump kanske också kan funka...måste få träna det kryper i koppen. haha vilken träningsnarkoman jag låter som.


Uppdatering.

Har senaste tiden haft lite kass tillgång till internet. Först för att mamma och pappa tog det med sig på sin semester och nu för att jag har varit i fjällen i 5 dagar och vandrat. Där av den kassa uppdateringen...ska försöka bättra mig.
Men en snabb uppdatering av min senaste tid jobb, häng, jobb, rida, mera jobb och fjäll tur.
Typ 15 kg på ryggen hela fjället framför sig och människor man gillar. Gick också upp på en topp 1204 m hög... i allafall Svealands högsta. Men efter några nätter på liggunderlag ska det nu bli fint att krypa ner i en säng.

Hörs snart igen.

Glass.

Igår blev det en tur till Smultronstället i Sörping med några kompisar gudars vad med glass vi åt och så smaskit. Sedan blev det en tur till Trädgår´n mysigtmysigt. Gudars vad ni är guld värda mina tjejer...bara en massa tjejsnack hela dagen. 

Idag blev det en tur till gymmet sedan jobb.

Men imorgon då så ska det firas att jag blivit 21 år...middag och drinkar ska det bli fina grejer de. Lite jobb på morgonen men sen invaderar jag Ella som får stå ut med mig, lite bad eller nått kanske. 

Gårdagen.

Dagen började med ett sms från ella som kom hem från jobbet när jag gick upp för att åka till mitt. Sen ringde mamma och pappa sedan var det dags för jobb. Sen blev det en tur till gymmet i jobbet fortsatte. Men sen fick jag mat och tårta av familjen ekström grymt fint, guld värda. Ett fint födelsedagsfirande. Tackar så mycket för det.

RSS 2.0