HLR.

Idag var det HLR utbildning, undrar lite hur många som har tränat HLR på dockorna på Clinicum blev en ordentlig av spritning innan användande men ändå. thihi 
Ibland blir går det inte som man vill.. viktiga är att lära sig något och göra bättre nåsta gång. Så ikväll blir det att läsa tills ögonen ramlar ur. haha

Min träning går bra nu  jag känner mig starkare. Idag var det ju dags att springa ut till tornet för pump med favvo instruktören. Hae lagt på lite på biceps och bröst, riktigt tungt knappt att jag klarar men så ska det väl vara när man lägger på lite.


20101129


Denna bil stötte jag på utanför Coop i Norpan i lördags, ser ni att granen sticker upp ur takluckan? kommer dra kallt under bilfärden hem. haha 

Och så var det måndag igen. Bara jag som tycker att veckorna bara springer iväg?! Snart är det jul och lite ledigt men först ska praktiken och en tenta avklaras. 

Vart en joggingtur med pappa i snöstormen igår, var tungt att springa i snön även fast det inte gick så fort. Som att springa på en strand, bra uppvärmning inför Gran Canaria resan över jul då får det bil att springa på stranden. Jobbigt att behöva vara i bikini form mitt i vintern haha dags att deffa.

Började veckans träning med step, inte så mycket att säga mer än ett skojigt pass kommit en nu release så nu väntar jag med spänning på vad denna innehåller.


1 advent.


Har inte några bilder på denna dator så det fick bli en gammal bild från när vi åkte hem från Kiruna för några år sedan.
Och så är det 1 advent, bara några veckor kvar till jul. Vad hände med denna hösten?! Den bara sprang iväg.

Fredag och lördag har det varit fullfart på. Skola, stall, stall igen och julmarknad. Men självklart också fredag och lördagsmys. Åkte hem till mor och far igår kan det bli mer julstämning än en röd liten stuga med en massa snö runt och glögg med peppisar. 
Vad händer idag då? Vi får väl se kanske en löptur och ett pass på gymmet det visar sig.


Utskälld.


Japp idag blev jag utskälld av en gubbe på cykel när jag gick hem från praktiken. Jag gick på höger sida av trottoaren och prata i telefon och så kom gubben bakifrån och skriker på mig att jag går på fel sida av trottoaren, den var tydligen uppdelat i en gång och en cykel bana hur skulle jag kunnat se strecket med 5 cm snö på vägen?! Han var verkligen arg. hahaha

Ingen praktik imorgon men ingen rast och ro för det istället blir det en tur till Norpan för arbetsplats analys. Blir att förbereda sig lite för det nu.


Mer snö.


Min cykel står där innanför...

Det slutar inte snöa, det tar aldrig slut kan det snöa så här länge?! Och så blåser det en massa med... vilket leder till att det är ganska omysigt att vara ute. Till Combaten tog jag mig och sällskap fick jag med. Var mix med gamla låter idag sjukt fint pirat låten var med lyckan var total.


Återhämtning.


En bild från gårdagens promenad.

Igår var det vilodag från träning. Man får inte glömma att lägga in dagar med vila kroppen behöver återhämtningen för at kunna bygga upp sig och bli starkare. Får inte glömma bort att känna efter i kroppen hur den mår och när den känns trött.
Mamma var här så vi gick vinterljus, riktigt mysigt och en fin promenad.

Idag var jag igång igen, besök på tornet för pump likt varje vecka. Stressar som ett as för att hinna men det är det värt för att få träna med instruktören som håller i passet, hon är grym. Idag fick jag löpa ner men jag hann precis som vanligt.
BTW höll på att glömma skriva om att det är snöstorm också... om någon skulle ha missat det.


20101121.


Vad graciös du är Camilla ;)

Vi var ju såklart tvungna att ta lite skutt bilder.

Med ny tejpat knä gav jag mig igår iväg på pump på morgonen och sedan blev det en liten löptur. Och det funkade, lite ont men inte på samma sätt som i veckan… fint. Var inte lika lätt i mitt löpsteg som jag brukar men har inte sprungit på länge så vad kan jag förvänta mig. Fint att kunna köra på hårt igen.

Sen blev det lite c-uppsats innan dagen avslutades med vinterljus.

Idag har det pluggats men skidsäsongen är ju igång så stafetten följs. Så nu vet ni vad som visas på min tv under vintern. haha

Blir kanske att spana på lite walkingskor sedan, tror att det kanske kan hjälpa mitt knä lite.


Mörker, snö och halka.


Fullt med reflexer vi måste ju synas i mörkret.

Japp det är nu vinter. Mörkt vid fem på eftermiddagen så att man tror klockan är åtta. Och så började det snöa med men med trevligt sällskap är det mysigt i stallet i alla fall.

Skola idag prata om praktikplatser få tips från varandra och ha lite handfärdighet trots att vi aldrig stöter på händer i primärvården. Jaja skoj att få träffa alla igen.

Btw det är min dopdag idag. Jag hade inte koll på det mamma berätta. Är det nått man ska ha koll på?!


Lugg?!

 


Tanken var att lägga in en bild på mig med lugg men hittade ingen bra istället hittade jag denna härliga bild kommer inte riktigt ihåg var den togs men det var några somrar sedan.

Är lite sugen på lugg igen får se om det blir det nästa gång jag klipper mig.

Step idag var länge sen nu , var skojigt att få tänka lite kordination.


Combat.


Combat på tränings schemat idag. Benmusklerna bränner och svetten rinner, älskvärt. Camilla hängde på, sjukt kul. Härligt att hinna prata lite skit med det behövs speciellt nu när det är så mycket i huvudet hela tiden med praktiken. Behöver inte mer en onsdagkväll för att bli glad. 

Nu laddar jag för en ny dag som sjukgymnast, det är så skojigt.


20101116.



Pump idag, jobbigt som vanligt men kände mig stark. Skön känsla och det var ett tag sen den infann sig.
Vad mycket snack det är om träning men har inte så mycket annat att berätta om. haha

Borde förbereda mig lite inför imorgon, nacke och knä ska undersökas.


Spinning.


Här får ni en bild från en cykeltur utomhus.

Jag är ett levande bevis på att man blir bra på det man tränar. Är väl hyffsat tränad när det kommer till löpning och andra konditionspass men ca 1 1/2 års uppehålls från regelbunden spinning sätter sina spår på spinning konditionen. Haha trodde jag skulle dö efter typ 20 min, men det var bara att mosa på älskvärt. Är väl dags att ta tag i detta nu, får försöka få in ett par spinning pass i veckan. Turligt nog kom jag ihåg en handduk att torka svetten med. 

 

Annars är det praktik igen. Ny vecka nya möjligheter att lära sig bya saker.


Söndag.


När jag är på båtmässa blir jag alltid så sugen på sommar och segling. Hittade denna gamla bild från en härlig sommar i medelhavet. saknar somrarna i båten med en massa segling. Hoppas hinna segla i sommar.

Mässan igår tog musten ur mig men det var skoj att få hänga med pappa. När jag kom hem hämtade Sofia katten och sen dog jag i soffan. Fick ett par samtal när jag redan somnat undrar hur vettiga svar personen i andra änden fick haha. Min pappa chockade mig igår... han kan gör det ibland när man som minst anar det. Jag fick en datorskärm att koppla in till min lilla mini PC och idag har ett nytt tangentbord införskaffats känner mig lite teknisk för första gången i livet. thihi

Mamma och mormor kom hit idag och ett besök till IKEA och siba. Mysigt att få träffa dem båda, var länge sen jag fick umgås med mormor. Sedan har det blivit lite söndagsmys och nu är det dags för att ladda inför praktiken. Lite att läsa innan jag däckar i sängen efter en härlig helg. 


Båtmässa.


Jag och pappa efter lite härlig snorkling i medelhavet för några somrar sen.

Då var det dags att åka iväg på mässa. Ska bli skoj att få åka iväg och hitta på nåt med pappa.


Stalldag.

Likt de flesta fredagarna har jag nu varit ute i stallet och ridit. Slaskigt så all snö fasta i hästens hovar inte kul, men jag hitta en väg där det fungerade bra att rida så där fick hon jobba lite. Savanna gillade inte riktigt det faktum att hon vart tvungen att anstränga sig lite men hon blev fin mot slutet.

Annars passade jag på att ta mig en sovmorgon idag, för imorgon blir det ingen då pappa och jag ska iväg på båtmässa. När båten rustas för vintern så är det dags för Stockholmsbåtmässa, kika in det senaste inom teknologi och annan utrustning. Brukar finnas fina mässpriser på kläder. Hihi. Är hälsomässa samtidigt får se om jag springer in där med.


Irriterande.



Haha vilken mindre fin bild det blev men lite rolig i alla fall.

Har nu klarat av första veckan på praktiken. Har lite att kika på i helgen men över lag känns det bra och är grymt kul.
Men det är inte det jag är irriterad på utan trafiklyset som är i korsningen mellan Malmslättsvägen och Kaserngatan...asså man kan få stå och vänta hur länge som helst. Blir lika irriterad varje gång jag ska till tornet för att träna. Menmen ilandsproblem kanske. Och så blir jag ju glad så fort jag får träna. Hihi. Nog om det.

Nu är det helg grymt skönt att få samla tankar och hinna läsa på lite.


20101110


Dag tre massa nytt igen. Men så grymt kul. Hoppas bara att jag gör hyffsat ifrån mig.

Nu blir det combat var länge sen nu men så grymt kul det ska bli. Känns så grymt bra att vara igång på riktigt igen. Nu hoppas jag bara att knät håller med.


Snöstorm.



Var inte lätt att cykla till praktiken i morse då snön föll tungt från himlen och låg som ett fint täck på vägen redan. Men för att hinna ner till träningen på kvällen var jag tvungen att cykla. Och att cykla till tornet för att köra pump var ju inte lätt tog nog 10 minuter extra att ta sig dit. Kom inrusandes i sista sekund och såg ut som ett snömonset men pump blev det. Galet fint och hon som håller i det på tisdagar är så duktig. Njutning på hög grad.

Mellan morgon cyklingen och träningen var praktik. Man kommer lära sig en massa nytt varjedag, känns kul att på testa sina kunskaper i verkligheten.

Sofia var här på lite kvällste tror egentligen att hon bara kom hit för att få hälsa på sin lilla katt och jag var mer nått som hängde med på köpet. haha Mysigt var det.

Första dagen.




Har överlevt första dagen på praktiken. Det blir nog bra det här, men just nu är det mycket nytt. Är lite trött i huvudet nu så det får bli en promenad för att samla ihop alla tankar.

Igår körde jag spinning, sjuktfint. Var länge sen nu men kom in i det rätt fort, känslan sitter kvar. Men ska ju trappa igång försiktigt så det blir inget gymbesök idag...riktigt tråkigt.

20101106.


Fina Emee som firades igår.

Åkte till Norpan igår för att fira Emee som fyllde år. Var god mat, trevliga tjejer och en massa prat.

Sedan har jag spenderat stora delar av dagen i en bil. Pappa behövde någon som kunde köra hem bilen från grytsvarvet, då han skulle segla båten till vinteruppläggningen i helgen. Så nu har jag kört bilen hit till Linkan så är för tillfället med bil, den har nu döpts till Brum också.

Är lite trött men tänkte nog gå och säga hej på kvällens festlighet. Så får bli att sminka sig lite och ta på sig nått annat än mjukisbyxorna.

Fredag.


Det är dessa snyggingar som snart kommer hit.

Har varit i stallet på förmiddagen och ridit en sväng i det fina höstvädret.
Upptäckte att jag har lite träningsvärk efter igår, inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte tränat styrka på länge. Men det är en härlig känsla. Nog om det.

Har sålt lite gamla ridkläder idag, fint med lite extra klirr i kassan.

Snart kommer ett par fina tjejer på fredagsfika. Måste snart sätta igång med äppelpajen jag tänkte bjuda på.

Lycka.


Nu mår jag bra... har varit på gymmet och kört bodypump. Känner sig lite fånig när man står där med ett leende på läpparna medan armar och ben skakar. Leendet har suttit kvar på läpparna hela kvällen. Nu vill jag bara ha kvar känslan i kroppen vill ha mer. Galet härligt när koppen är trött av att ha tränat.

Örat har besökts också, alltid mysigt att prata lite skit med härliga sjukgymnaststudenter. 

Imorgon är det fredag och jag är ledig. Underbart!

20101104


Blev ett blommigt och färgglatt tyg till soffan. Måste byta lite kuddöverdrag också, de röda passar inte så bra till. Får ta tag i det någon dag.
Var mysigt att gå runt lite på ikea med mamma igår.

Idag har vi träffat mätgubben på IMT. Data killen som skulle installera lite program på min dator titta på den och tänkte nog klart de kommer med en liten rosa dator. haha
Nu vill vi bara komma igång med mätningarna, men vi får vänta ett par veckor till.

Nu ska jag snart till gymmet, det är så älskvärt att kunna säga så. Saknar träningen men har sagt till mig själv att jag måste sätta igång lugnt efter förkylningen så inga dubbelpass eller varje dag träning denna vecka. Hmm nästa vecka kanske. ;)

Dagen D.



Ja nu är det snart dags att ge sig av mot skolan för att få dommen på c-uppsatsen. Jaja är val bara att bita ihop. Ska bli skönt när det är över.

Ska få hit en större tv idag...yeah ni som vet hur liten min är förstår min lycka. Mamma kommer på besök också så blir nog en tur till IKEA med så blir nog en rätt bra dag.

Ne nu måste jag sätta fart.

Te.



Efter föreläsning och fika på Örat bar det av ner på stan tillsammans med Anna för att inhandla te, måste ju ha lite nya att höstmysa med. Fick även tag på en ny maskara, välbehövligt.

Sedan har det masserats och jag har även fått massage. Det var också välbehövligt.

Lite filmmys har också hunnits med. Behövs så här på hösten.

Nu peppar(eller kanske inte) jag för imorgon då vi ska opponera och få respons på c-uppsatsen. Undrar hur sågade vi kommer att bli...kommer säkert sitta med glasspaketet och tröstäta imorgon. Haha

Mycket som har behövst idag och mycket som gillas på hösten. Haha.

Gymmet.


Min nya sambo är såklart Sofias lilla busfrö som ska bo hos mig ett tag. Myspys att ha någon som väntar på en när man kommer hem och att mysa med i soffan.

Äntligen är jag tillbaka på gymmet, visserligen bara ett yogapass idag men det är i allafall nått. Nu är det bara att bygga upp tills jag är tillbaka på  min vanliga nivå. Det är lycka att vara tillbaka på gymmet.

Annars har det varit skola idag, nu börjar man kunna bocka av saker på att göra listan känns skönt. Och snart är det dags för praktik spännande men också läskigt.

RSS 2.0