Fixat.

Så här kan det se ut när vi ger oss av på en cykeltur från båten.

Efter dagens pumppass som förövrigt var sjukt jobbigt har jag tvättat av min cykel och smörjt kedjan, duktigt av mig om jag får säga det själv. Bytte dessutom sadel på min skrutt cykel, var inte det lättaste rostiga skruvar sitter rätt hårt. Lyckades tillslut, bara å hoppas att sadeln sitter kvar haha.
Känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha i armarna imorgon. Fint.

Slutseminarie.

Godkänd på opponent och respondent skap check på en grej till. Nu är det vår slutversion vi kommer redigera imorgon känns lite galet men så är det. yeah.
Lite pump på kvällen och sedan lite basgruppsplugg.
För ovanlighetens skull en full skolvecka. Bara å köra.

Dressyr.

Får bli en gammalbild på en connemara jag red för några år sedan.

Det bar av till stora Sjögestad (lite nostalgi då Vreta där jag gick på gymnasiet ligger bredvid) för dressyr, fin blev den lilla hästen. Fortsatt jobb med min sitts men instruktioner från en duktig lärare så ska den nog kunna bli bättre. Savanna var rätt nöjd efter ritten jag med för den delen, nu är det bara att jobba vidare.
Sista fixet inför morgon dagens opponering och lite glass.

Påsk.

Svårt att få med hela på bild. Men fint var det.


Har blivit lite båtfix och annat chill i helgen, rätt härligt. Blev en liten tur med båten också prova gennakernn, blåste lite lite men fin var den typ 160 kvadrat, tror det blev 200 kvadrat med storen. Rätt mycke segel.
På kvällen har jag varit i stallet och ridit en långtur, myspys. Nu laddar jag för dressyr imorgon. Mycket stall senaste dagarna men det gillas.
Och så har det blivit en massa godis så klart. Det ska det vara på påsken.

Långfredag.

Fin häst. :)

Var det långfredagen man skulle sörja Jesus? Sitta och ha tråkigt inte göra något? Så var det kanske... Tur att jag inte är hårt troende. Jag har istället haft en härlig dag med ridning ut i skogen och fikat i sadelväskorna så det blev fika ute i skogen hur mysigt som helst. Sedan bar det av hemmåt och lite present fix till pappa som fyller år på måndag. Kvällen blev det grillat och lite rött, nice.
Så jag har haft en fin dag och tror påsken kommer fortsätta vara bra.

20110420.

Idag bjuder jag på en bild på våran gamla båt... hon var en familje medlem under många år, hela min uppväxt har jag spenderat mina somrar på henne. Saknar henne fortfarande ibland.

Mer opponerings arbete idag, är inte van att sitta still så här hela dagarna blir lite rastlös. Tur att jag han ut på en promenad i solen och lite core på kvällen. Ville inte träna för hårt idag, ska vara försöksperson när vi ska göra kondition och styrke tester imorgon i kursen fysisk aktivitet. Måste ju vara fräsch och stark då haha. Kommer bli riktigt kul. Har dock en känsla av att jag kommer vara lite trött imorgon kväll.

Opponering.

Fördäcks häng på båten, ungefär vad man hade velat pyssla med en solig dag som denna.

Idag har jag istället gjort opponering på en c-uppsats till nästa vecka. Turligt nog kunde vi sitta ute en stund i solen. Är ju så fint med sol och värme.
Sedan bar det av ut till stallet på kvällen fortfarande soligt och varmt, det blev en härlig tur i skogen, njutning.

Soligt.

Då mamma fick med sig bilderna från helgen hem får ni ett par gamla bilder på Lunne fåglar.


Helgen var härlig, skönt att få komma bort lite.
Vad fint det är med en massa sol idag kaffe med skitsnack på en balkong i solen, en lång promenad (i bara linne) runt Stångån och sen lite pump. Där emellan har det lästs lite inför opponering. Måste passa på att njuta av solen när den är framme. Gillart.

20110415

En bild jag hittade från första sommaren i medelhavet.

Dagen började med en tur till stallet, en mysig skrittur i skogen med härligt sällskap. Njutning.
Lite träning i form av cirkelträning, hårt som vanligt. Gött.
Pappa hämtade upp mig och nu har jag satt mig i soffan här hemma i Norrköping och kollar på Så ska det låta. Fredagsmys. Jag är hemma för imorgon ska vi åka till Hornborgasjön och kolla på Tranor, får hoppas att inte alla flugit vidare. Skönt att få komma iväg lite.
Fastna med att kolla gamla bilder på pappas hårddisk så har hängt i soffan ett tag nu haha. Älskvärt med alla gamla bilder.

Inlämnad.

Härlig känsla att vara på en topp, att lämna in c-uppsatsen är också en härlig känsla.



Nu är c-uppsatsen inlämnad eller rättare sagt lämnades den in i morse. Så skönt.

En tur till stallet. Blev lite dressyr, jobbigt både för mig och hästen, men roligt.

Lite spinning innan uppsats inlämningen ska firas med lite tjej mys.


Tjejbesök.


Skrivit om halva resultatet dagen innan inlämning av c-uppsatsen, kanske inte optimalt. Men vi har i allafall något att lämna in. Imorgon är den inlämnad... då är det bara att vänta på domen från opponenterna och examinatorn.
Nu är mina fina gamla vänner snart här för lite fika och mys. Många härliga minnen. Åren i Viken Tågluff London.

Grafer.

Snyggt matchat eller hur?! Skulle kunna tro att vi är syskon haha

Vad är problemet  med grafer och tabeller varför ska de alltid strula?? Förstår inte... varför finns inte rätt modell? Åhhh. Jaja det måste lösa sig imorgon, och det kommer det göra. Nu håller vi hoppat uppe.
Combat idag, hårt träning slag sparkar salt i ögonen. haha gillart.

20110411

Bild från sommarens vandring vid Grövelsjön.

Och så var det måndag igen.
Träffen med statistik resursen gick bra och vi fick lite tips kring diagram. Nu känns det bra inför inlämningen på torsdag, ska bli grymt skönt.
Annars pump vilket det brukar bli på måndagar... bra känsla i kroppen. Härligt när man känner sig stark.

Fredag.

Stallet i morse lika härligt som alltid. Sedan möte med c-uppsats handledaren, gick väl rätt bra. Bara att kämpa på det sista nu.
En sväng till gymmet har det också blivit, cirkelträning. Var riktigt jobbigt idag precis som det ska vara, riktigt fint. Pulsen steg rejält några gånger.
Nu tar jag fredagskväll blir nog lite häng.

Hovslagaren.

Grejen som ska mäta min energiförbrukning.

Förmiddagen har tillbringats i stallet för att möta hovslagaren. Så nu har Savanna fått 4 nya fina sommarskor.
Blir väl att jobba lite med c-uppsatsen nu innan det blir core ikväll.
Ska föra aktivitetsdagbok i två dagar och samtidigt ha en grej på armen som mäter min energiförbrukning. Tillhör fysisk aktivitetskursen. Ska bli lite spännande att se hur mycket energi man egentligen gör av med på en dag.

Vilodag.

Gör min komplettering på ett arbete från smärtkursen idag. Inte jätte upplyftande, men skönt när det är färdigt. Men den nya kursen Fysisk aktivitet som behandling känns mycket mer spännande och faller mig i smaken bättre. Den är jag peppad på. :)
Att jag dessutom måste vila idag gör inte denna dagen mer spännade, hur inte nått att se fram emot. Brukar ju ha ett hårt pass att göra av med all energi på. Men måste vila också låta kroppen bygga upp sig också för att få några resultat. Men en lång promenad kommer det att bli, få lite luft och motion. Och för att jag inte ska bli allt för rastlös.

Glömmer min cykel.

Utsikten under en cykeltur på Korsika.

Har vant mig så vid att gå överallt under den isiga och snöiga vintern att jag nu glömmer cykeln över allt för jag går hem även fast jag cyklat dit. För nån vecka sen glömde jag den utanför gymmet och kom halvvägs hem innan jag kom på det och idag kom jag hela vägen hem från skolan innan jag kom på att jag cyklat dit imorse. Börjar bli senil? haha nå ska jag i alla fall gå tillbaka och hämta min cykel.
Sen blir det att peppa för lite pump.

Åker hem.

Nu har vi fått ihop en c-uppsats, eller jag det första utkastet som nu ska läsas och granskas.
Men ikväll åker jag hem. Löparkläderna ska packas. Så mycket mer behövs väl inte eller?! Åker ju tillbaka till Linkan imorgon.
Oavsett så måste jag packa nu, nått mer än löparkläderna behövs nog.

RSS 2.0