20110331

Östkustens skärgård är rätt fin.

Är lite trött i magen idag efter coren igår... skön känsla.
Provar lite spinning idag, se vad mitt lilla knä tycker om det.
Dessutom blåser det här inget kul att träna ute då, lite regn kan jag ta men blåst är inte kul.

Sol.

En fin tur till stallet idag, solen sken och hästen var snäll.
Till kvällen blir det core, bättra på magmusklerna lite. Frågan är om man skulle ha tagit sig ut på en liten jogging tur innan eller inte?! Får se inget måste på den efter en tur till stallet.

20110329

Börjar längta ut i båten nu... vad tror vi en dryg månad eller två kanske.


Löpning stod på schemat idag, Lyckades såklart pricka in regnet. Men vart en fin tur ändå, ingen tidtagning ingen koll på pulsen bara springa på känslan i kroppen och njuta. Älskvärt. Var dessutom i Rydskogen och det funka helt okej, lite isigt bitvis men gick att springa runt. :)

Ny pump.

Efter några inlägg med tråkiga bilder tänkte jag att ni skulle få en lite mer spännande att kika på. Hoppas jag inte använde denna allt för nyligen.

Har inte så mycket att skriva. Men en sak kan jag säga hur tänkte LesMills när de gjorde rygg låten till nya pumpen? En massa axelpress... hur ska jag kunna bli trött i ryggen om jag ska kunna göra axelpress med samma vikt? Går inte för mig iallafall. Jaja annars var den rätt schysst.

Morgonkaffe.

Vissa gånger är jag lite extra glad över att jag bor granne med en affär. Som exempel kan en morgon som denna nämnas, när jag inser att kaffet är slut. Panik. Då är det bara att gå över vägen och köpa kaffe. Hur ska man överleva utan morgonkaffe? En helig del av dagen. Haha
Nog om det idag blir det seminarie och träning. Har vilat/inte hunnit träna i helgen, så ska bli grymt att få köra igen.
Åh nu är kaffet klart. :D

Party.

Vet inte alls vad för bild jag ska lägga upp så det får bli en ego bild för ovanlighetens skull. haha

Nu har sminket blivit hårt, håret rufsigt och klackarna höga... jo det är dags på party.
Snart bär det av mot mat och vin med fina tjejer innan det blir dans för hela slanten.

Fredag.

Varit ute i stallet idag, blev en tur i skogen. Solen sken trevligt sällskap kan inte bli mycket bättre.
Våfflor har det ätits, de satt fint. Tur att man har fina vänner som bjuder så goda våfflor.
Efter löpning och lite core ett par dagar gav jag mig av till gymmet för cirkelträning. Mix av kondition och styrka, lite snällare mot knät.

Stallet.

Kanske inte snyggste bilden men mobilen dog.

Varit ute i stallet och ridit nu på förmiddagen. Allt gick bra Savanna var superduktig, men helt plötsligt blir och rädd för något och drar iväg. Inga problem hon lugnar sig men först kunde jag inte fatta vad det var hon blivit så rädd för, men sen ser jag en helikopter, kan nästa vara en grej som hon får bli rädd för. Sen samlar vi ihop oss och rider vidare. Sötaste hästen.
Såg Tofsvipor idag, det är ett bra vårtecken.

Lunchträning.

Provade på nya Combat releasen igår och den var grym mycket kondition och fick en massa salt i ögonen, ett tecken på att det är ett hårt pass haha.
Idag blir det spinning, vet kasst av mig att gå in på gymmet och träna när solen skiner ute. Ska ta vara på den också lovar.

Solig söndag.

Man skulle ju kunna tro att jag ska skriva om en härlig dag ute i solen, långpromenad, löpning eller skridskoåkning...men så är inte fallet denna söndag.
Nej dagen har spenderats med att skriva ihop ett arbete till smärtkursen. Så blir det ibland när man planerar lite dåligt. Ett pass på gymmet unnade jag mig som paus, pump blev det körde hårt som alltid.
Imorgon börjar en ny vecka nya möjligheter...

Black Swan.

Var på bio igår kväll och kollade på Black Swan. Vilken film fin, bra, ja vad ska man säga?! Se den...

Snö.

Vaknar tittar ut och det snöar... där sket sig skridskoåkningen var det första jag tänkte, andra grejen jag tänkte får bli buss till stallet.
Blev en liten skrittur då det var halt under snön men mysigt med två fina tjejers sällskap.
Blev en lång fika med Camilla igår.. mysigt och välbehövligt. Gav mig lite hopp och ny energi. :)
Nu peppar jag för ett pass på gymmet innan jag tar fredagskväll.

Varv på centrum.

Vi är ju helt klart coolast i stan...
Smärt seminarie på förmiddagen nu lunchat lite.
Och om en stund ska jag möta upp Camilla och gå lite i affärer... hm undrar om jag kommer komma hem med några påser kanske?
Efter vila igår ska jag försöka mig på lite intervaller ikväll sen. Kommer bli hårt, pressa mig lite extra.

Tisdag.

Morgonen började med att skriva lite på fördjupningsarbetet till smärtkursen.
Sedan tog jag mig ut på en förmiddagsjogg i solen. Återhämtningsjogg och benen var tunga efter de senaste dagarnas träning så behövdes lite chill.
Nu statistik resurs... statistik kan vara det tråkigaste någonsin. Jaja nu kör vi.

Trångt.

Ni får en gammal spännis bild haha

För att undvika trängsel och för att ha en bra ledare brukar jag gå på pump på tornet på måndag. Men idag skulle det vara nån annan ledare ute på tornet, så för att undvika besvikelse över en kass ledare har jag idag varit på city och pumpat. Vet att killen som håller i passet på city är bra men det är ju så galet mycket folk, får ju knappt plats. haha men passet gick bra kände mig stark och la faktiskt på lite extra på ett par låtar.
Snart är det dags för ny reales.

Sprungit.

Nu läggar jag undan skridskorna istället blir det mer löpning.

En promenad eller power walk kanske det ska kallas med en fin vän på förmiddagen och en massa snack.
Sen blev det löp på eftermiddagen, lämna telefonen hemma så det var bara jag och mina 13 km löpning. Denna säsong ska jag försöka mig på längre distanser och snabbare tider, lite mer strukturerad träning tror jag. Gött att sätta igång med löpsäsongen på riktigt nu. Vi får väl se hur det går och hur mycket tid det finns men ett försök ska göras.

20110312

Började dagen med pump på gymmet medan solen sken ute.
Eftermiddag med en promenad runt Stångån nu hade det blivit målnigt och lite droppar i luften mot slutet.
Hade inte värdet lunnat varit åt andra hållet så jag hade fått gå i solsken?! Kasst av vädret tycker jag.
Invigt mina nya tränings tights idag. Yeah gillar nya träningskläder.
Så småningom ska jag väl snygga till mig lite och dra iväg på inflyttningskalas. Åh har några New Castle att ta med mig, fint.

Helg.

Tjatade ju en massa om min ryggsäck för några veckor, har bytt en gång efter det och detta blev slutresultatet av allt velande. Gillar den, nu när den provats på isen känns det bra.

Veckorna går nästan läskigt fort nu, jag hinner inte med allt känns det som. C-uppsats, annan skola, träning, se vänner...
jaja nu är det fredag och stallet väntar tillsammans med en fin prick. Skönt att inte behöva klä på sig typ 20 lager med kläder och gå runt som en michelingubbe när man ska dit nu.
Men nu först eftermiddags kaffe.

Tjejkväll.

Nu har jag precis kommit hem från en tjejkväll, godmat semlor massa tjejsnack och lite vin en finfin kväll. Känner dock lite press inför att vi ska vara hos mig nästa gång nu...
Gillar inte riktigt att det är så varmt om nätterna nu, skridskoisen smälter ju bort... kanske inte går att åka till helgen. Hur ska då denna helg gå? Lång löptur istället? visar sig?!

Dag med smärta.

Fin is och fint väder... vill ut igen.

Har kämpat med min smärt uppgift idag... går väl framåt. Fick en paus när mamma bjöd på lunch, blev en god sallad.
På eftermiddagen blev det stallet för en liten ridtur.
Nu måste jag skriva lite mer på min uppgift, är inte så effektiv. Tycker den var lite klurig att veta hur man ska lägga upp rapporten, tror jag har kommit på hur jag ska göra nu. Måste hitta lite referenser till det jag skrivit också. Jaja det kommer lösa sig.

Duktiga.

En bild från i söndags.

Idag har vi kämpat på med våra kurvor och resultat och kommit en bra bit.. känns riktigt bra.
Efter att ha suttit framför en dator hela dagen, behöver jag rör lite på mig så blir ett pass på gymmet efter en kopp kaffe och lite mat.

Sista mätningen.

Vättern igår.

Igår blev det några timmar på isen och dagen avslutades med ett frivilligt bad med kläderna på. Sjuktkul... Fick dock ingen bild på det då batterierna i kameran var slut. En härlig tur och fintväder.
Idag gjorde vi sista mätningen (som det ser ut nu) galet skönt, kan knappt tro att det är sant. YEAH!!!

Lördagskväll.


Finns mycket man kan göra en lördagskväll... jag valde att åka dryga milen på skrillor med pannlampan i högsta hugg. Fick till ett bra tyck i skrillorna idag, härlig känsla.
Sjuktfint var det.
Nu ska jag däcka i mor och fars soffa och ladda inför långturen imorgon.


Tejpad.

Vaknade pigg imorse, galet skön känsla, efter en kväll i tvsoffan tillsammans med en fin kompis. Skuttade upp och åt lite frukost innan gymmet besöktes för ett pump pass. Kände mig stark idag :)
Känner mig lite ihop tejpad med tejp både på ryggen (efter en studie tidigare i veckan) och tejp på knät... hm jag håller inte på att ramla isär, jag lovar. haha

Stallet.

En mätning och lite putsning på metoden... lite lagom en fredag efter en lång vecka med långa dagar.
Men nu ska jag släppa allt i några timmar ute i stallet. Yeah vad härligt.
Måste dock kolla klart på herrstafetten... kämpa Hellner.

Ljust.

Är det inte fantastisk att vakna på morgonen och det är ljust?! Det tycker jag... så mycket lättare att komma upp trots att man är trött.
Hade hästen ikväll, härligt att få vara ute och bara kunna släppa allt annat i några timmar. Lite ridning i halvmörkret, återigen tackar jag för att det har blivit ljusare om dagarna, slapp rida när det var kolsvart.

Föreläsningar.

Blir fler gamla bilder, händer inte så mycket att fota och visa i mitt liv just nu. Hoppas ni kan drömma er bort lite vilket jag gör.

Idag hade vi våra föreläsningar på Ekoxen, kändes som att vara på konferens när pennor och papper väntar på en i salen. Lite kaffe och kaka kunde man sno åt sig på eftermiddagen. Thihi busigt av oss va.
Nu lite frågor till smärtan imorgon och sen spinning.

Mätningar.

Här skulle jag kunna tänka mig att vara... sjuktfint.

Mera mätningar, hela dagen faktiskt typ 8 timmar framför en dator. Går väl framåt, men vet inte alls med resultaten... hur ska detta sluta???? Kan ingen bara hålla om mig och säga att allt blir bra?!
Måste läsa smärta med? basgrupp imorgon och har inte läst nått.
Att komma ut och få lite luft hade jag också mått bra av... får bli senare i så fall.
Nu har jag beklagat mig ... Sorry att ni får höra allt. Nu får jag rycka upp mig.

RSS 2.0