Mobilstrul

Självklart skulle det strula nu när jag bestämt mig för att köpa en mobil. Idag när jag skulle hämta ut den ringer de och säger att de inte kommer få in några fler av den modellen fatta att jag blev ledsen. Så jag bestämde mig för att köpa en annan så under lunchen var jag och inhandlade en LG. Lycka när jag gick bärifrån med en påse i handen.
Bild av LG KP500
Inte vit men fin ändå

Jobb några timmar till och Sara tycker det är så kul på jobbet att hon jobbade över nån timme haha

Nu är jag hemma i viken över kvällen. Mormor och morfar är och hälsar på så var ju tvungen att komma hem å säga hej. Lite jobb i morgon och sen blir det partaj för hela slanten. Klura lite på vad man ska ha på sig? blir kanske skorna som jag inhandlade i Dublin men inte haft på mig.

Ska sy ett litet fodral till mobilen i morgon. Har hittat ett fint lila tyg så det kommer nog att bli superfint men det får ni se i morgon.

God natt å dröm sött


På väg tillbaka

Hej!
Blev något fel igår för 1400 inlägget skrev jag igår. menmen nu finns det att läsa.

Jag var ute och joggade lite idag,även om det bara var lite och mycket långsamt är det en bit på vägen. Det var så skönt att det gick bra. Bara att börja om nu och försöka få tillbaka sin forna form.

Jobbet har varit galet idag helt slut men i morgon är jag ledig. Får väll se vad man hittar på då.

Dröm sött

Slutade 14.00

Hello!!!
Trodde jag jobbade 7 till 16 idag men såg när jag kommit till jobbet att jag slutade redan klockan 14...blev glad.

Gått en promenad med mamma och pratat med en kompis är lite avis då hon ska till Nya Zeeland i höst medan jag ska plugga vidare. Ska i morgon försöka jogga lite hoppas det går bra saknar löpandet...friheten.

Kom på att jag aldrig visade nån bild på mobilen igår
Klicka för att se större bild
Fin va?

Kram

Jag gjorde det

Hej!
Har ni funderat på vad jag skulle göra??? ni som känner mig kommer tappa hakan... jag har köpt en ny MOBIL kan ni fatta efter FYRA år tillsammans med min gamla har jag tagit steget. Ska hämta den på fredag. är lite exalterad. haha

Har varit ledig idag fixat med mobilen vilket mamma har fått höra om hela lunchen och hela kvällen. Vi har kollat in nya huset och var på bio The proposal i kväll. en mysig kväll.
SF Bio: The Proposal
kram



Helg

Tjoo!!!
Jobbat hela helgen men har lyckats hitta på både det ena och det andra ändå.
I fredags jobbade jag dag och på kvällen drog jag hem till A för att titta på Låt den rätte komma in. Läste boken i somras den var lite galen och filmen var bra men jag somnade en stund haha sånt som händer.

Sen var det kvällsjobb på lördagen och jag kom på att jag kan väll gå ut ikväll även om jag börjar sju i morgon sagt och gjort på rasten brog jag till systemet. (hon som jag ska jobba morgon med skulle också ut) Hem och fixa sig snabbt och sedan var det fiesta men de var så galet långa köer över allt så vi åt keban och sen var det hem men förfesten var kul.Var nog bra för mig att komma hem i "bra" tid. Jobbet idag gick bra vi var ganska pigga även då vi varit på fest.

Har nu städat och bakat cupcakes för mamma kommer hem ikväll.


I morgon ska jag göra något som blir är spännande, kul men lite svårt för mig...ni får höra vad i morgon.

Kram

Ledig

Hejsan!

Ledig idag gud så skönt och behövligt. Gjorde scoons i morse så Rakhi och jag hade mysfrukost innan vi drog in till stan. jag gick till frissan och fixade till mitt slitna hår, en ny frisör, hon var super Emma på Mates. Vandrade sedan upp på stan igen för att möta Rakhi för lite shopping, hittade givetvis ett par nya skor gick inte att motstå.

Vad låg klacken ser ut att vara på bilden, vad roligt.

Sedan var det hem till lägenheten för fika innan Rakhi åkte för att jobba och jag gick en promenad.

Kvällen var myspys på fräcka med Elvira. Snacka skit med en gammalkompis är blend det bästa som finns.
Borde sova nu men jag kan inte somna...börjar klockan 6.45 i morgon. Blir nog mycke kaffe i morgon.

God natt alla sov så sött.

Borde sova nu då jag ska upp i morgon


Jobbar på

Tja!!!
Har jobbat på riktigt i två dagar nu, känns som att det funkar bra börjar komma in i det lite. Det är väll bara att kämpa på.

Rakhi ska sova hos mig några dagar vad mysigt det ska bli. Har fått plocka ihop mina kläder som låg över hela sängen som hon ska låna.


Kramis


Krig

kollar på We were soldiers och bara känner hur sjukt der är med krig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag blir bara så arg... så många som dör och så många som blir kvar ensamma, barn, fruar, familjer. varför kriga det leder ju inte till något. Som soldat och leva med att man ha dödat en massa människor. Veta att folk ville döda en och se hur en kamrater dör.



Hoppas  det någon gång kan bli fred på jorden.

Viken

Hejsan!

Har varit hemma i Viken några dagar nu. Är ganska skönt faktiskt. Har klipps gräset (duktig jag är va) ätit glass badat varit på Kajfest. Gjort det man ska göra på sommaren.

Kajfest igår ute på Fyrudden, kvällen började med middag hos E innan vi åkte ut till Fyrudden. Kul att träffa en massa människor från Viken som man inte har träffat på jag vet inte hur länge.

kramis

Sliten

Tjenaretjenare!
Har jobbat kväll idag från tolv till nio lite jobbbit faktiskt...de boende var lite styriga idag.

Nog om det det är nog inte bara för att jag har jobbat idag som jag är trött...jag var ju faktiskt ute och firade att jag fyllt 20 igår nästan två veckor för sent. Brukar bli så då jag typ alltid är borta när jag fyller år. Mina älskade vänner bjöd mig på middag på Saliga munken och sen blev det fest. Hamnade på Vasa. Tack för en superhärlig kväll tjejer.

Nu ska jag nog lägga mig och kolla på Navy CIS.

kramis


Första dagen på jobbet

Tjoo!!!

Första dagen på jobbet gick bra men jag kände mig lite överflöding då jag bara skulle gå med idag. De andra sommarvikarierna är härliga känns som att det kommer bli en rolig sommar....hoppas på det i alla fall.

Efter jobbet lämnade jag in min cykel för lagning får hämta den i morgon. 
Har även träffat R. Har saknat min kompis...hon kommer dock lämna mig snart för att ge sig ut på nya äventyr hur ska jag klara mig? Vi får väll njuta av den tiden vi har kvar.

Fika med R. (ser ni hur sliten jag ser ut, efter bara en dags arbete)

Hittade en bild från i lördags

 


Trött på cyklar

Vet inte vad jag ska ta mig till, jag ska inte ha en cykel. Tänkte att jag skulle vara duktig och laga cykeln här inorrköping så att jag skulle kunna ta den till jobbet i morgon. Det gick bra att laga punkan och så tänkte jag att jag skulle cykla in till centrum och pumpa det upp däcken i en sån maskin. Tror ni inte att jag överpumpade så att det smalltill och ny punka var ett faktum. Nu gav jag upp parkade cykeln på ett ställe och tar den till en cykellagare i morgon.
Nog om det.

Idag har jag gått en timmespromenad i ett ganska snabb tempo utan att få ont i höften. Lycka...snart kan jag nog börja löpa.

Lite bilder från båten.

Många dagar med fin segling

Lord Nelsons skepp hittade vi i Portmouth

Stor besättning ett tag

Lastutrymmet på en van

Vi kom till ett naturreservat där vi vandrade en sväng.

Branta klippor på västra Irland

Cup cake köpta i Tullamore för att fira min 20-års dag.

Första natten på berget i en bouthy.
En liten glimt in i resan...johan har de andra bilderna från vandringen.

Imorgon blir första introduktionsdagen på jobbet. Hoppas det går bra.

Hemma i viken

Hejsan!!!

Blev lite utgång i går på trädgårn och Hugos med A och några andra, alltid lika kul att vara ute med er. Men vilken kö de var till hugos säkert 20 min eller nått. Sen var det dans. Och fy vad mina fötter gjorde ont när jag gick hem.
Funderar på hur killar tänker ibland... jag går hem lite efter tre och så vinglar det fram en full kille och säger "jag är lite ensam ikväll" vad tror han att jag bara ska slänga mig i hans armar eller? tror killar att det funkar att man är så desperat??? aja de var en kul kväll  

Idag har jag plockat iordning på mina kläder så nu ligger de på den ena sängen i fina högar och så kan jag sova i den andra praktiskt blir som att ha en walkin.
sedan bar det av hem till viken är ju tvungen att titta till mamma ovh pappas hus lite. Är lite skönt att vara här är ju så hemma.
Blev ett dopp med E och E var inte så kalt som jag trodde i vattnet och om en stund ska jag och äta hos E med familj.

Men jag är den dålig bloggare åker ifrån min kamra så jag kan inte lägga in några bilder. Känns så tomt utan bilder i inläggen får bli bättre på det.

Vänner

Hej!
försov mig när jag skulle träffa A men hon ringde och väckte mig så de var bara att springa iväg. Super mysigt att prata av sig lite över en sallad på pause. men jag skämdes lite.  

Sitter nu hos Ella efter att ha fikat på Waynes. Massor att prata om då vi inte har träffats på typ 6 veckor eller nått. hur mycket kan hända? massor!!!!

Skönt att få träffa lite kompisar och snacka skit, har saknat det. nu kan jag göra det varje dag.

Har dock inte packat upp än så mina dyngsura joggingskor ligger instängda i en plast påse än.... undrar hur det ser ut där i?? märks väll ett senare problem.

hörs sen 

Fyra veckor

eller nästan saknas två dagar, har jag varit borta. Tanken var ju att jag skulle skriva lite uner tiden men har inte haft tillgång till internet och när vi haft det har jag inte orkat.

Tänkte i alla fall sammanfatta veckorna lite kortså kommer det nog upp lite bilder sen men det orkar jag inte nu (har inte packat upp så jag vet inte vart kamran ligger).
De två första veckorna vart det mycket segling långa dagsetaper nästan varje dag även ett dygnspass. Tog oss från Holland till Irland. Hade lite besök på båten av några klasskompisar till min storebror (Johan). När vi väll kommit till Irland stannade vi upp i Arklow där vi fick låna en van av han som hade marinan så jag och Johan fick sitta på golvet och skumpa runt i last utrymmet men vi fick en vandrig i ett fint naturreservat. Åkte sedan vidare till Dublin en stor stan äntligen shopping (ni som känner mig kan ju tänka er hur jag blev när jag kom till en storstad efter två veckor på sjön). Blev en kjol, en klänning och ett par pumps. Sedan hyrdes bil i två dagar och vi åkte runt på Irland bland annat till Tullamore fick en födelsedgspresent där. Min 20 årsdag firades med kladdkaka på morgonen som mamma gjort och så fick jag ett par rajban wayfers, vilken lycka, hade valt dem själv två dagar innan men ändå.
I söndags gav Johan och jag oss iväg till Scottland med färja och upp i bergen för att vandra blev några dagar men bland annat en tur på några bergskammar och toppar. Häftigt när man tittar sig runt och bara ser hur bergen fortsätter. Glasgow var det sista jag såg på min semester, lite shopping där med fanns ju så mycket bra ställen. Starbucksfika med.

Ne nu ska jag sluta, ska försöka orka lägga upp lite bilder i morgon. Men nu är jag tillbaka så nu kan ni räkna med inlägg igen.

Hörs imorgon.

RSS 2.0