God Jul


En dag för sent men ändå...GOD JUL på er allihop. Hoppas ni alla har haft en fin rolig jul och att ni fått en massa fina klappar. Själv har jag haft det super med vandringar ut i skogen god mat och klappar. Älskar julen.
Men än är det inte slut på det roliga. Mellandagarna består av resa och vänner. Nyår blir göteborg.
Ska försöka hinna skriva lite här men får se hur mycket tillgång till dator jag har.

NU...


Nu är säcken packad igen denna gång ska jag inte på något äventyr utan jag ska hem. Ska bli så skönt.
Lite äventyr blir det kanske mellan julfirandet. Hoppas på lite skridsko utflykter i allafall.
Det vart lite galet igår...men kul var det så ska det väll va på en tentafest. eller?

Tentafest


För det första tentan är gjord...och man är ju godkänd tills man vet annat. Blir tentafest ikväll och hos mig tror jag så vi får väll se om jag är vräkt i morgon.
För det andra så glömde jag ju helt bort att det var fjärde advent igår... hur gick det till? Jag älskar ju julen menmen i tentatider har man tankarna på annat håll.
Har varit duktig och inhandlat mina julklappar nu.

Tentadag


Nu ska jag göra den där tentan...man kan inte annat än göra sitt bästa.
Sen är det jullov så härligt. Tentalunch lite julklappsshopping och tentafest.

En dag för tidigt


Min hjärna tog lov en dag för tidigt...tentan är ju i morgon skit också.
Jaja det löser sig nu till min lilla Camilla å käka pizza. Onyttigt menmen vi får tröstäta lite inför tentan imorgon.

Slutspurten...


Hade en mysig kväll igår med supergod mat och härligt sällskap.
Nu är det slutspurten inför tentan i morgon. Tänkte att jag skulle försöka ta mig ut på en lite vandring i det fina vintervädret också måste få lite syre och motion.
Så här såg jag ut igår. vad många outfits bilder det blir nu menmen så blir det ibland. ni behöver väll inte titta på dem om ni inte vill. hihi

Lördag


Pluggat idag hela dagen...nu ska jag gå och äta.
Bild från t1 tentafesten igår...de har lärt sig hur det ska gå till.

-17,5 grader


Skrev för nån dag sen att det var -8,5 som om det skulle vara super kallt nu är det -17 det är kallt. Hoppas att det blir varmare tills ikväll har ingen lust att se ut som en eskimå ikväll. 
Norrsken vid Abisko

Fredag


På fredagas kvällar behöver man inte plugga så då invaderar vi T1:s tentafest. Vad duktiga T1:orna varit skrivit sin tenta idag. inte så mycke mer å säga än ikväll blir de lite fiesta och så här ser jag ut.

God morgon


Jag hade till i morse ställt klockan på 0650 gick upp och duschar sätter sen på tven och undrar varför klockan på den är 0825 inte duscha jag i 1 timme....inser då att jag ställt klockan fel hihihi. spelar ingen roll egentligen men lite kul.
Dagen blir plugg lite julklappsshopping och fredagsmys.
Förra julen fick jag leka tomte.

Båtprylar


Nu ska jag snart ge mig ut i snöstormen för att gå till en båtshopp och inhandla en julklapp till pappa. Känns lite skumt så här mitt i vintern men det blir en bra klapp. Även om jag älskar snö så saknar jag seglandet på vintern.
Vet inte vad jag ska plugga på känns som att jag har en massa kvar men vet inte vad. Bara att kämpa på...snart är det slut.

-8,5 grader


Vintern har kommit nu...när jag följde mamma till Länstyrelsen i morse var det -8,5grader ute och en massa snö. Lite kallt men gud vad jag älskar vintern. Nu väntar vi bara på isen sen åker långfärdskridskorna på.
Här även konstaterat att jag inte ska klaga på mina tentor med två veckors mellanrum, några i Camillas korridor skrev tenta i går och sen på kvällen satt de å plugga på nästa tenta...stackarna. 
Nu är det dags att sätta igång igen...ingen vila ingen ro eller på efter tentan så.

Julklappar


Ska ju ge mig ut i snön och leta julklappar... borde egentligen plugga men det får bli ikväll.
Fatta hur glad man kan bli över snö, bara att hoppas att den liggar kvar och inte omvandlas till slask.

Snö


Snön ligger på backen, det bjöds på tomtegröt och luciatåg på skolan av sektionen...lite julstämning.
Dagen har annars spenderats med plugg och tvätt till Red Hot Chili Peppers.

3 advent


En lördagsnatt i Norpan med mina fina tjejor det kan ju inte sluta annat än bra. Glögg, dans, skitsnack innan det blev hugo för att slå klackarna i taket. Och så sprang jag ju på Ikka alltid lika härligt att träffas får bli mer av det när jag kommer hem till jul.
Idag har det varit adventsfrukost innan jag invaderade Norrköpingsbibliotek för plugg. Sen bjussa mamma på mat och ett yoga pass på friskis (det känns lite i musklerna efter combo100 i går).
Nu är jag hemma igen och laddar för en dag med plugg och tvätt i morgon.
Bild från emee.

Combo100


Var på förmiddagen och körde combo100 vilket betyder 100 min träning...bodyatack, bodypump och bodycombat. Superkul att träna så länga riktigt pumpa skiten ur sig.
Nu bär det av till norpan för att fira att min lilla kompis Emee har kommit hem från sin resa...ska bli så kul att ses.

Tjejemys


Pizzan har ätits upp. Idol är igång. Vinet är i glasen. Vi snackar skit. Myspyskväll...vi är så galna.


Nya pennor


För att liva upp mitt pluggande har jag inhandlat lite nya färgpennor...får göra vad man kan för att liva upp pluggandet.
Annnars kommer dagen bestå av slutseminarie.
Kommer kanske blir lite shopping men mat och vin med Camilla kommer det bli ikväll.

Nu åter till plugget.


Torsdag


Föreläsningar på förmiddagen mellan åtta och tolv inte kul. Basgrupp lite roligare. En heldag i skolan leder till kass humor men mycke skratt.
Snart ska jag träffa en massa sgare och leka spökboll sedan blir det torsdagsmys.

BK


En dag med BK...vet inte vad jag tycker är en bra tanke men det passar nog inte mig. Var dock kul att höra någon annan än Ulrika prata om det. Men roligast av allt var det ändå att få gå och prova olika gåstilar blev lite lek tex gå som att man var ute och gick med en kamphund som drog eller att man gick på en stran och strosa. hihi
Blev pump och en liten kvällsvandring med Camilla kul att få snacka lite skit.
Vill ha vinter och jul...vill vara klar med tentan

cykeln


Skulle vilja kasta min cykel åt skogen...den vill mig ont. Försökte idag ta död på mig genom att kedjan hoppa precis när jag tog i ett tramptag så nära att jag ramla. Fick bära cykeln hem efter träning. Så ni kommer troligen se mig komma gående istället för cyklande tills jag orkat fixa cyklen.
Men kvällen har varit bra också. Träffade på en gammalkompis på hemköp blev glad...vi måste bli bättre på att ses. Sen var det tårta hos Jill smaskit. Och sen fick jag ett sms som förgyllde min kväll ytterligare.

Plugg


Bild på mitt julpynt
Har pluggat typ hela dagen och ögonen går i kors på mig...har ingen motivation alls.

Men ikväll blir det mysigt då Jill fyller år ska hon bjuda på tårta smaskit.

Först ska jag träna lite så jag kan äta tårta utan ångest. Hjälp nu måste jag skunda mig på.

Ps bilden från igår är ifrån Elins blogg, försökte länka men lyckades inte. Och ja det var kul i lördags. Ds


Måndag

Bild fån söndagens finsittning.

Idag har det varit så mycket måndag det bara kan bli...var trött i morse men gick upp och möttes av höstregn (det är december vill ha kyla inte 5 grader), sen kunde jag inte skriva ut inför föreläsningen pga uppdatering av systemet, gick till fel sal så jag fick typ springa till föreläsningen som var bra men inte så upplyftande då den handla om ångest och depression. Sen var det mer föreläsning och kursinfo. Sen borde man tentaplugga lite med.

Blir träning lite senare blir skönt då det varit dåligt med det de senaste dagarna.


2 advent


Har varit på julmarknad i Gamla Linköping med tjejerna...det var mysigt och det var juligt.
Har även hunnit med lite söndagsfix som att städa och handla innan det bar av till Sofie för att kika på Gossip Girl.
För att sammanfatta dagen har den varit betydligt mysigare och juligare än 1 advent.
I morgon är det slut på ledigheten för då är det bara att sätta igång med tenta-p igen.

Finsittning


Igår var det finsittning...det var roligt och mysigt. Alla var så fina. Jag fixade mig på nån timme och blev lite julig med ett röttband i midjan. Hade nog aldrig lyckats utan mamma. Har nu lyckats få lite julmys i min lägenhet tack vare mamma, fick en julstjärna (blomma ska försöka hålla den vid liv) och hittade en supefin adventsstjärna i Högsby när jag nu var hos mormor och morfar. Har haft det underbart i skogen inte känna att man måste göra en massa saker. Var dock lite händig när jag hjälpte till att tömma och vända på badkaren i hagarna. Vi var också och tittade på KalmarBämme (bilden) var lite grått och dött såhär på hösten man på våren är det nog fint och fullt med fågelliv. 

Fin dag


På väg till tentan tog jag denna bild härligt juligt. har varit några tuffa timmar med tenta och väntan...men det gick. Så nu kan jag lägga 7,5 p (eller vad tentan nu var på) till bakom mig.
Nu bär det snart av mot smålands urskogar ett par dagar men är tillbaka lagom till finsittningen för att fira tentan.
Ska nu städa och diska lite har inte varit så prioriterat de senaste dagarna.

Vinter


Måste ju berätta om vintervädret som det var idag...frost hela dagen. Kylan har kommit bara att hoppas på att den stannar. Tycker om snö och is...skidor och skridskor. Utflyckter med varmdryck och goda kakor myspys

Panik


Muntligtenta vilket betyder att jag blir supernervös vilket leder till en massa energi vilket leder till att jag försöker brotta ner aldeles för stora killar som bara lägger ner mig på golvet...haha Även pump har fått ta lite energi av mig. Dagen har spenderats på clinicum med plugg...kommer gå bra det här.
Just nu behöver jag en kram och någon som säger att det kommer gå bra.
Bild från tentafesten i våras

1 December


Mitt i allt pluggande har vi kommit in i en som jag tycker mysig period på året...JUL! Massor av tända ljus lussekatter pepparkakor. Och idag får jag öppna första luckan på min julkalender som jag fick i inflyttningspresent av Sofie, du har förgyllt mina dagar fram till jul. Kanske börjar bli dags att ta tag julklappshandlandet.

RSS 2.0