Nu börjar det


Nu har vi faddrar träffat nollan för först gången. Det var ganska många som kom typ halva klassn kanske. Är kul att vara igång vi kommer ha så roligt.

Imorgon börjar det på riktigt för nollan och på tisdag för för oss, vi har fått ledigt i morgon för att kunna följa med nollan runt. 

Kramis 

Före nolle-p fiesta

God eftermiddag!

Lördag och fest...vem vet vad som händer när ett gäng sjukgymnaster ger sig ut på stan.

Han med lite bodytoning idag så jag känner mig lite pumpad...haha

Nu ska jag fixa mig

hörs i morgon pussis

Fadderutbildning

Tjenare!

Idag var det fadderutbildning del två som gällde. Inga direkta nyheter, men det måste göras.
Sedan mer fadderfix lim att limma fast märken på overallen inhandlades och klistermärken att ge till nollan som fjäskar.

Min skylt såg ut såhär efter två veckor...så blev jag fjäsknollan också.

Var på gymmet också härligt att vara tillbaka i spinningsalen.

Nu orkar jag inte mer,  kramis.

Tillbaka i Linkan

Tjoo!!
Efter att ha varit skogsmulle i några dagar har jag nu varit i LInkan sen igår. Är sjuk skönt att vara hemma och galet kul att träffa alla.

Öland en dag och kikaren var självklart med

Igår var det fadder kick-off...vilken kväll. Har saknat alla under sommaren.

Bändboll spelades igår

Idag har det inte hänt så mycket packat upp och varit och handlat. Kvällen har spenderats som Sofia och lilla katten.

Snart sovdags. kramis

Slutet

Hej!
Nu börjar sommarlovet ta slut. Augustifesten avslutades med fiesta fredagen och lördagen det blev två härliga kvällar. Fredagen var jag ute med gamla kompisar från viken. Det bommul och hugo som gällde, men fy vad det regnade. eftersom det regnade så mycket blev det ingen musik. 
Lördagen kollade vi på när Rakhi dansade och sedan invigde vi ett nytt fik som öppnat super fint. Eftersom det var fint väder var det en perfect kväll att strosa runt på stan och gå och lyssna på musik. Träffade mina gamla jobbarkompisar och vi lyssnade på lite lokala band. Sedan bar det av till Angelika var ju tvunget att träffa henne innan jag åkte iväg så förfest där innan vi gick till Otten. Det har ju blivit supersnyggt där sedan de gjorde om... lite sent ute av mig men jag har inte varit där. Det blev ett bra avslut på en härlig augusifest. 
Bilder kommer i morgon för just nu sitter jag hos min mormor och morfar och orkar inte hålla på med en massa bilder. Är ute i skogen och tar det lite lugnt innan nolle-p börjar...aha vad kul det ska bli att få vara fadder. Kom på att jag måste skaffa mig lite klistermärken.

Kramis 

Augustifest

Tjeena!!!!
Mycket har hänt sedan jag skrv senast men jag har inte hunnit i veckan.
I tisdags vandrade jag i Glotterskogen...superfint.

Fika utsikt

Sedan har det varit Augustifest i Norrköping vilket betyder fullt upp med att träffa folk och lyssna på musik.
Onsdag: Det började med fika och Rolf Wikström sedan fiesta några tjejer på stan blev det och vi hamnade på Vasa lite lagom med folk och mycket dans.


Igår var det rix fm festival med en massa folk och musik. Drog hem tidigt då jag skulle till Linköping idag och skriva på det nya hyreskontraktet. hihi vad kul det ska bli.

Ikväll blir det ut på stan igen mer musik och mer folk.

ses på Augustifesten
kramis

Ny lägenhet

Tjoo!!!!
vet ni vad jag ska gör på fradag...jo jag ska skriva på kontraktet till min nya lägenhet 1/11 ska jag flytta. Ska bli super kul en liten men fin lägenhet med ett bra läge.

Kramis 

Utebio och Bolt

God natt eller vad ska jag säga...?
Har varit på utebio med angelica. Flimmer visade Milk.. den var bra gillar historier som är riktiga. Häftigt att en människa kan göra så mycker för så många.

Vi var på en utebio i allafall.

Kommer hem måste kolla hur 100 m finalen för herrar slutated inte helt oväntat van Bolt men helt sjukt att han sprang på 9.58 känns omänskligt att kroppen tål så höga hastigheter. Att musklerna hinner med att arbeta han måste ju ligga på gränsen till vad kroppen tål.

det är sjukt.

Dröm sött det ska jag göra

Klippagräset

Tjoo!!
Har varit på en promenad med Emeliee runt viken myspys.

Sen bar det hem och klippa lite gräs...gräsklipparen bara grävde ner sig i det blöta gräset och mossan...blev lite tjurig, men det var nog sista gången jag klipptegräset för denna sommar så det var bara att bita ihop. Efter slitet kommer belöningen att få springa ner till stranden och bada.
Badstrand
 Stranden hemma

Hörs senare.
Kramis


Sommarshow

God morgon/förmiddag!
Igårkväll var jag och titta på en sommarshow som min kompis lillebror och två av hans kusiner gjort. den var rolig... många glada skratt och god mat. Bilder kommer ikväll.

Solen skiner så det blir nog en promenad lite senare men jag har så svårt att lämna friidrotten. Musse springer nu så nu håller vi tummarna.

Kramis


SMS

SMS En hatad och älskad uppfinning... man skriver så lätt saker som man sen ångrar men inte kan göra något åt.
Samtidigt är sms något som gör att man inte behöver ringa om allt, lite smidigare och man vågar kanske höra av sig till folk man inte skulle ha gjort annars.
Just nu känns det som att jag mest stör mig på sms och hur dumma saker jag skriver ibland men men går inte att göra något åt nu.


Nog om det... nu ska jag göra mig redo för för en löprunda.
VM har börjat kollat lite på sjukamp måste ge mig av nu om jag ska hinna ut innan deras höjd börjar

kramis

Fem timmar på en buss

Hej!
Min resa till Götet avslutdes med en bussresa på fem timmar...segt eller vad tror ni.
Men min mini resa har varit rolig.
Shopping och fika innan vi åkte hem för att fixa oss och äta lite inför kvällen.

Fika för att orka med lite mer shopping

Efter lite vin åkte vi och kollade på Markus Krunegård... alla blev galna när han avsluta med Jag är en vampyr.

På spånkan

Vilka tjejer
Sen drog vi till en bar och mötte deras Norgekompis innan vi gick till Nivå för att dansa och som vi dansa vi slog klackarna i taket eller vad säger ni tjejer. Vilket drag det var.


Dagen efter bar det av till min släktig som jag skulle hälsa på vi gick till ett museum där det var en utställning om Barbie... det var häftig hon fyller 50 år i år och så många fina kläder de fått tag i.
 Foto: Mattel
Idag åkte jag hem på em fem timmar så det blev en löptur när jag kom hem var tvungen att springa av mig lite sprallighet.

Väntar på bussen i Götet

Dröm sött ...hörs i morgon

Shopping

tjenare!
Min tråkiga resa blev lite förgyld. Nu har vi hunnit med lite shopping en liten kjol blev det, fika han vi med också innan vi nu börjat laga mat och snart korkar vi upp. Sen blir det ut på stan för att lyssna på musik och dansa.

Solen skiner, kompisar, vin och musik kan det bli bättre?

Kram

Göteborg

Hejsan!
Ska till göteborg i morgon träffa kompisar och hälsa på min gammelfaster. Kul att träffa kompisar hemifrån nere i Göteborg haha. Blir nog lite stad och lite fiesta. Kommer hem på fredag igen...kommer nog ha svårt att blogga innan dess men då kommer det att bli bilder och uppdatering om vad som gjorts.

Sitter nu och har lust att slänga mobilen i golvet och stampa på den. Varför kan inget bara fungera som det ska...har köpt ett nytt minneskort och det funkar inte hur svårt kan det vara för det att funka.

Bara mobilen under foten som saknas

Hörs när jag kommit hem

Kramis


Lägenheter

Hej!
Min hjärna håller på att sprängas av allt funderande. Var i linköping igår och kollat på två lägenheter de är helt olika och jag vet inte vilken jag vill ha, om jag nu får någon av dem. Men nu har jag nog börjat bestämma mig för den ena som ligger i ett tråkigt hus men som är super fräsh. LIte mindre än min lägenhet nu också men ett bättre läge.
Spännande och se om jag får nån av, dem tog inga bilder dum som jag är. Sitter med skisser över lägenheterna och har klippt ut mina möbler så att jag kan prova olika sätt att möblera.

Vi var också en sväng på stan och jag hittade mig ett par jeans vilket behövdes då alla mina byxer är trasiga. Nu är jag helt slut känns nästan som att jag är påväg att bli sjuk...vill inte bli det.

Kram

Scotland

Hej!
Tänkte ge ett litet restips åk till Scotland och vandra i bergen, det är galet fint. Man går på berg men det ser ut som slänter.

Första natten i en stuga

Kasst med liten väska

Första dagen med vandring slut

Andra vandringsdagen blev det bad

Bergskamvandring

En lycklig storebror

Den mysigastestugan var den sista

Det var ett axplock av bilderna från vandringen hoppas ni blir sugna på att åka dit det var tanken.
Nu ska jag till jobbet.

Kramis


Sommarkväll

God morgon!
Vad härligt det är när man kan sitta ute och förfesta. Och hur härligt är det inte att bli med dragen på fest och få träffa en massa nya härliga människor. Summasumarum en HÄRLIG kväll. Vilken tur att jag bytte mitt jobbpass idag till kväll istället för morgon...hade inte varit roligt att jobba nu.

Två fina tjejer

Förfest i en trädgård...det är sommar

Tycker det är kul att man via sommarjobb kan få nya kompisar som man funkar med som mer än kollegor. Nu gäller det att vi håller i och fortsätter att träffas.

Hörs senare

Kramis
 

Sol, värme och ledig

God kväll
Vilken dag...underbar... har varit så mycket sommar det bara kan bli.
Dagen började med en tur runt strömmen och då sprang jag på detta såg så mysigt ut.

Kunde inte låta bli att fota

Blev sedan brunch i värmen. Super mysigt att bara sitta och prata om vad som hänt och framtiden vi måste ju hålla koll på varandra eller hur tjejer?
Ella och jag bestämde oss för att vi måste svalka av oss så Ågelsjön var nästa stop....och vad världen är liten tror ni inte att jag sprang på min sommarjobb kompis.

Nybadade och glada.

Sen var det uteservering med mamma hon ville fira min födelsedag så god mat och en mysig kväll i värmen. Sen hyrde vi Mumien Drakkejsarens grav

Dublinskorna åkte på idag

Nu måste jag sova ska ju börja jobba 645 i morgon.

Dröm sött


Sågs utanför Generalen

Hejsan!

Han inte skriva något igår för det var fullt upp hela dagen efter jobbet åkte jag och mamma till Linköping för att kolla till min lägenhet men vi han också med en svång på centrum så jag hittade ett par jeans leggings i en superhärlig mörkblå färg.
Sedan var det bara att byta om för att möta upp mina jobbkompisar på trädgårn, där vi hamnade vid ett jobbigt bord. Vi vandrade vidare till Manesa där vi drack goda drinkar.

Idag han jag med en liten löptur innan jobbet vågade mig på att köra lite längre löp intervaller idag och det funkade bra. Känns bra.

Tjejerna

Drinkarna De var riktigt fina.
(Bilderna är lite suddiga men jag tog med mobilen och det var ganska så mörkt)

Är ledig i morgon gud så skönt så då blir det brunch med Ella, Emeliee och Rakhi. Det ska bli mysigt.

Kramis dröm sött

Vecka med mycke jobb

Hello!

Var lite sliten i går blev en sen lördagskväll. Men en härlig promenix med Ella blev det och en filmkväll med mamma.

Tagen med mobilen :D

Lyckades jogga en tur innan jobbet idag, kändes skönt.
Nu laddar jag för en vecka med sex dagars jobb... fy vad trött jag kommer vara

kramis


glädje i 20 pack

Tjoo!!!
tre tjejer vin och fest.
bilderna funkar inte med mobilen
hörs i morgon'

puss på er alla

RSS 2.0