Klättrat.

En bild på fina Savanna. När jag i stallet försvinner alla vardagsbekymmer, en liten fristad.

Hjälp.... hur ska detta sluta. Pedagogik uppgift, c-uppsats, sen basgrupp och annat vanligt plugg. Känner att tiden inte räcker till men det är väl bara å bita ihop kämpa vidare och se till att lösa allt.
Utöver skolan finns det ju andra saker i ens liv som man tänker på och vill ska bli bra.
Tur att man har träningen att fly till och idag var det klättring som gällde riktigt kul. Måste nog försöka få till lite konditionsträning imorgon.

Fira mamma.

Min fina mamma.

Min mamma fyller år idag så ikväll blir det att åka till Norpan för att fira henne. Vi ska ut och äta...mysigt. Men först får det bli lite träning och borde plugga lite mer innan det också.
Frågan är vad man har på sig en kväll som denna slänger på mig nått.

Färdighet.

Kolla in mitt fina ormarmband.

Idag hade vi färdighet...känns kul att få känna på lite sjukgymnastik igen. Har undersökt fotleden idag, känner sig lite konstig i lederna nu efter allt dragande i dem.
En promenad och sen blir det pump, träning igen är alldeles för länge sen jag var på gymmet nu.

Söndag.

Från i fredags när jag var i stallet och red.

Jahopp och så var det söndag igen. Jag sitter här och försöker förstå mig på hur en magnet fungerar till våran c-uppsats det går sådär kan jag säga... finns det nån som fattar det här eller???? Det löser sig nog tillslut. Men jag blir irriterad när det är nått jag inte fattar.
Nu blir det lite mer plugg innan det får bli söndags chill.

Kalas.

Nu så lite shopping senare och man är redo för en kväll ute. Hittade en fin klänning som får invigas ikväll. Mousserade vin vitt och rose fint ska de va. Nu ska jag hitta skor till Camilla.

Fredag.

Fick bli en två år gammal bild.

Yeah vad härligt med fredag. Måste jobba lite med c-uppsatsen idag men lite skoj kommer också hända idag självklart blir det stallet. Och ikväll blir det kalas jaja men kalas säger du ju att det är varje helg men idag är det riktigt kalas alltså födelsedagskalas för Johanna, Vi har känt varandra några år nu gjort mycket galet tillsammans haft många roliga stunder och fler kommer det att bli. Ikväll ska vi göra Linköping osäkert.
Ska väl försöka hinna träna lite också. Oj vad mycket det vart att göra idag nu ahh måste hinna till systemet också. och bestämma vad jag ska ha på mig funderar om jag ska köra på jeans eller om jag ska ha klänning så har lite att klura på.
Men ni vi hörs senare.

Kladdkaka.

Cup cakes vi åt på Irland för nån sommar sen sjukt fina.

Har fått i uppdrag av mamma att göra kladdkakor till hennes kalas, inga problem bara skoj. Insåg dock att man kanske inte ska ha det första man gör i en ugn som födelsedagskaka så jag har nu en kladdis att smaska på. Sjukt fint. Har några till att baka men det tar jag senare.
Annars har dagen besått av c-uppsats likt övriga dagar denna vecka.
Nu lite mer kladdkaka.

Onsdag.

Har ingen bra bild från idag så ni får en från valdagen...skinnjackan är på. (kommer säkert nån bättre bild på den nån annan gång)

Mera kandidatuppsats idag ja har inte så mycket att säga om det haha vi kämpar på.
Ska inhandla en mick till datorn idag så jag kan skypa med Johan ikväll...yeah vad kul.
Får väl se vad som händer mer idag lite träning kanske. Bli lika trött i kroppen som man är i huvudet. hihi

Magnetmanet...

Allt jag läser just nu handlar om magneter, kandidatuppsats veckan dag två och huvudet är redan helt slut inte bra.
Har nu lyckats se Twilight serien på tre dagar men Camilla slog mig då hon såg den på ett och ett halvt dygn eller hur var det. Men man blir ju lite kär. Fina filmer.
Nu peppar jag för lite pump innan det kanske blir lite mer manet (eller hur va det nu igen magnet var det nog?!) läsning. hihi

Måndag

Så här såg jag ut i lördags...ville visa min nya mössa fin va?!

Efter att ha sprungit en sväng och röstat igår, så blev det film igen. haha Vi var ju tvungna att se New Moon också. Känns som att jag inte har gjort annat är kollat på film i helgen rätt fint.


Idag har det varit kandidatuppsatts på schemat, har gått hyfsat.
Men dagens stora händelse är att jag har fått igång mitt trådlösa internet... coolt va! Trodde jag aldrig att jag skulle lyckas med. Men det gjorde jag.

Nu träning sen kanske lite mer film hmm invaderar nog Camillas soffa. hihi

19 september - Val 2010.

Nu var det dags att rösta i valet 2010, jag är en uns trött på allt tjat om val nu ska bli skönt när det är över. Är inte så intresserad av politik, tycker det är rätt tråkigt. Men jag vill ju rösta så nu står jag här på valdagen och vet inte vad man ska rösta på. Är det okej att gå in i valstugan och köra oledoledof mellan valsedlarna? Nja inte riktigt. Men rösta ska jag så det är bara att bestämma sig för något. Har ju till sju ikväll på mig att rösta.
Igår kväll var underbart sushi, bästa vännen, film och mycket skratt....kan det bli bättre?! Tror inte det.

Drat i Spat.

Var en sväng och tittade på Draget med Camilla. Man blir lite förundrad över vad student håller på med, är en uns absurt att åka omkring i lervälling och ha dragkamp över Tinnerbäcken typ äkligaste vattnet någonsin. Menmen bara de har roligt så.
Ikväll ska jag på dejt med Camilla, blir sushi lite vin och film.
Skönt med en lugn helg, händer inte så ofta. Men de är behövliga.

Fredag.

Från fjällen i somras.

Nu är jag klättrare... eller jag har mitt grönakort i alla fall. De är så grymt kul med klättringen försöka hitta en lösning när man tycker att man fastnat och så går det. Schysst känsla.
Nog om klättring för idag. Haha kommer nog komma mer.
Nu laddar jag för Pump, längtar ner till gymmet trivs där. Tjejerna skulle också dit, alltid kul att ha sällskap på gymmet.
Stallet står på tur efter lunch synd att det ska blåsa så mycket blir så jobbit att cykla dit då.
Ikväll blir det käk och film... fredagsmys.

Gröntkort.

Jag om några år nja tror inte det.

Dags för andra delen klätterkursen och förhoppningsvis kommer jag hem med ett gröntkort i klättring. Ahhh grymt. Hoppas bara jag kan klättra trots viss träningsvärk, men de är ju fint me träningsvärk också.
Åh jag köpte jackan idag måste känna lite på den innan jag bestämmer mig... men så fin den är.

Bodypump.

Ahh kommer inte kunna röra på  mig i morgon kommer ha träningsvärk i hela kroppen, har tappat mycke styrka sen våren. Hur ska det gå att klättra imorgon?! jaja bara att bita ihop så löser det sig nog. Camilla drog med mig på bodypump var ju Jeffrey som hade det så är det nån som är chockad över att hon ville gå?! Ne. Ny reales nästa vecka alltid lika skoj.
Innan var vi en sväng på stan, blir galet sugen på en skinnjacka får nog gå förbi imorgon och inhandla den.
Nu Idol och sen blir det troligen Kungarna av Tylösand kommer nog inte kunna hålla mig borta. Haha
Uppdatering: Programmet är ju helt sjukt... fattar inte?!

Tisdag.

Thihi den är skitfin. Nu kan jag bli löpare på riktigt.


Heldag med föreläsningar efter 4 timmar om ländryggsbesvär börjar ögonen gå lite i kors.
Sen blev det en promenad och lite löp bra att vi kan pusha varandra Camilla. Invigde min nya pulsklocka idag var lite skojigt faktiskt. :D
Klättringen igår var superkul och så stort det var där inne en massa väggar att klättra på. Ahh vill bara köra mera.




Just nu en glad Hanna...hoppas det får fortsätta va så här.

Klättring.

Från fjällvandringen i somras nu har jag äntligen fått bilderna. Blir alltid lite glad när man kommit upp.

Äntligen är det dags...jag ska få gå min klättringskurs, ikväll ska jag till Hangaren för att gå första av två delar. Som jag har tjatat. Men nu så ska jag bli klättrare. Hihi. Ska bli grymt roligt.
Skola idag kandidatuppsats prat så nu har jag en massa artiklar om magnetterapi att läsa. Är väl bara att börja.

Flamman.

Hitta en gammal bild på Skilla mormor och morfars hund är hon inte sötast?!


Igår var det dags för flamman igen...första gången för hösten. Om man inte räknar när jag var där på sommarpuben men det var ju i somras inte hösten. Jaja skit samma. Var finsittning nollan har nu blivit etta.
Det var trevligt folk, det var dans och det var häng som det ska va.
Hade tänkt mig en promenad men inte så mysigt när det regnar får nog vänta en stund. Sånt typiskt höstväder, dags för levande ljus och filmer perioden på året.

Lördag.

En bild från gammelfadderkvällen förra torsdagen.

Blev en sväng till Ä&P eftrsläpp i torsdags. Var en stund sen man var på HG nu. Såg lika dant ut nu som då. haha
Fredag seminarium om förbättringsprojektet ... sista grejen på HEL 2 yeah Nu sk avi äntligen få börja på riktigt.
Sen blev det god mat och film...sjukt fint.
Lördag idag är lite typiskt lördags seg. Men får bli att snöra på sig löparskorna och dra ett varv i rydsskogen om en stund.
Först ska jag dricka upp mitt kaffet... älskvärt.

Springa.

När jag var ute och löpte i tisdags. (Fina byxor va ;) ) (Borde tvätta av min spegel lite, hihi lite suddig bild)


Beställde en pulsklocka igår hoppas den hinner komma innan helgen. Så nu ska jag börja få lite bra tidtagning när jag löper analog klocka funkar inte så bra. Kul att kunna se lite hur det känns i kroppen jämfört med vad pulsen ligger på. Blir spännande i alla fall.
Har träningsvärk efter combaten igår, men så grymt fint. Är så lätt att köra slut på sig både kondition och styrka, det gillas! Ska ut och löpa lite nu får väl se hur det går med mina något tunga ben men skönt att få lite blodgenom strömning i musklerna.
Skola idag kommunikationsövning... inte min starka sida det där med rollspel men det löser sig nog.

Kanal 10.

En ögonpenna, rouge och concealer, nu ska jag bli snygg.
Em-kval matchen igår visades ju på kanal 10, så då var jag ju tvungen att söka in den. Lyckades efter lite knapp tryckningar och nått mindre sammanbrott söka in kanaler men nu ligger mina kanaler inte som de brukar utan kanal 10 är på plats 1 och 1 är på plats 9 osv. Så just nu tar det en stund innan jag hittar rätt kanal...spännande.
Har varit på Make Up Store idag och inhandlat lite nytt smink... och blivit ruinerad. Det var danna månadens studiebidrag. Thihi
Har bokat tvätt tid så nu ska jag vara huslig.

Föreläsningar...


Fy så seg denna dagen har varit. Föreläsningar hela dagen på eftermiddagen höll jag verkligen på att somna. Har nog aldrig vridit och flyttat runt så mycket i en stol innan. lite intressant har väl nån föreläsningar varit.
Men höjdpunkten på dagen var att jag fick hämta ut mitt paket med klättergrejer, lika glad som ett barn är på julafton... hihi nästan i alla fall.
Solen skiner så ska väl snart ge mig ut på en löptur. Bara för att det är skönt, inte för att pressa mig stenhårt eller för att träna till nått speciellt. Ska nog inviga mina nya löpartights som jag inhandlade på tjejmilen. De hade riktigt fina priser på adidasgejer så kunde ju inte låta bli.

Tjejmilen.

Bevis på att jag har sprungit om det var någon som tvivla. ;)

Första gången jag sprang tjejmilen men troligen inte den sista. Med tanke på min träning så är jag nöjd men om jag jämför med i våras är jag inte supernöjd. Men det har varit en skojig. Älskvärt att få känna peppet i kroppen när man står vid starten. Efteråt när man känner att man vill träna mer och bli bättre.
Men nu är jag trött, har varit en lång dag.
Funderar på om jag ska orka mig ner till affären för att köpa mig en mjölk är rätt sugen på det.... men ne får nog bli ett glas vatten istället.

Heja på mig.

Nollympiad idag och sg-nollan var duktig och tog hem segern vilket firas ikväll. Hoppas ni dansar lite för mig också. Men inte jag, för jag är hemma i Norpan och laddar för löpet imorgon.
1 mil ska jag springa... bara att mosa på. Ni får hålla på mig så ska jag kämpa så benen skakar och svetten rinner.

3 September.

Så här såg jag ut igår. Börjar bli några märken på overallen nu.
Det blev en lyckad kväll igår... Var dock lite segt att gå till basgruppen imorse men det gick bra, en dusch och kaffe så löser sig det mesta.
Blev grymt sugen på köttfärssås så det har lagats och intagits. Bra mat att ladda upp med inför loppet på söndag, dags att börja ladda nu. Konstigt när man blir så där jättesugen på nån mat.
En sväng till stallet och rida lite sedan blir det fredagschill.

Gammelfadderkväll.


Förra årets Gammelfadderkväll var vi också på Sliver....(Camilla du är grym dansare ;) )

Idag ska vi gammelfaddrar ta hand om Nollan...visa hur man kalasar som sjukgymnast. Det blir lekar och frågesport på Irret innan Örat intas för att sedan dra ner till Sliver och dansa. Overallen ska på... har limmat fast några märken så nu är den redo. Blir spännande att se hur pigg man är på basgruppen imorgon bitti men det löser sig då, lite smink kanske kan få en att se lite piggare ut. hihi
Annars idag har jag träffat pilotgruppen idag och jobbat lite  med förbättringsarbetet. På tal om pilot jag va å prova RayBan Aviators idag så fina de är, nu blev jag ännu mer sugen

Besök.


Bästa storebrorn.


Min kära bror var här igår kväll...fick hämta honom på centrum för att förklara vägen hitför nån som inte bor här kändes svårt. Kul att hinna träffas lite innan han pyser iväg till andra sidan några månader. Nu har jag skickat iväg honom och hoppas han hittar till tåget och jag ska läsa igenom en journal och leta efter upprepningar för att om nån timme möta upp mina gruppkompisar vid Öron. Känner att jag nog borde ha gjort det tidigare men dagen igår försvann. Efter skolan var att bara att rulla ut till stallet innan Johan kom.

Beställde lite nya klättergrejer igår thihi sjukt kul.

Ojoj nu måste jag sätta igång om jag ska hinna.
Hörs senare.


RSS 2.0