Hallonpaj


Hur klarar jag mig utan ugn? Inte kunna baka. Jaja passar på att baka nu när jag är hemma hos mamma och pappa...blir en hallonpaj att äta till 5 milen. Smaskit!


Åker hem


På Irland i somras, nått naturreservat.

När jag skulle välja universitet var det nära att jag valde bort Linkan bara för att de var för nära hem, tänkte att jag skulle känna som under gymnasiet att jag inte riktigt flyttat hemifrån. Så har det inte blivit har ett helt eget liv här. Men just idag är jag väldigt glad att jag har nära hem, för jag fick hemlängtan och kan nu bara sätta mig på pendeln och vara hemma på nån knapp timme. Så ikväll blir det familjemys.

Uppdatering


Har inte skrivit om OS medaljerna vi har tagit senaste dagarna.
Damerna tog guld i curling och Andre Myhrer tog brons i slalom igår.
Idag är sista dagen med 5 mil för herrarna.


Next level


Ikväll tar jag mig till nästa nivå vad det gäller klackhöjder...mina nya skor är kanske 1-2 cm högre än mina andra. Bara å hoppas att inga ben går av, men om det nu skulle hända kommer jag ha snygga skor på akuten. hihi

Har nu börjat komma ifatt med mitt liv, diskat, städat, tvättar. Även min cykel har lagats lyckades trots min bristande kunskap om olika ventiler. Min pappa lät lite förtvilad i telefonen när jag inte förstog vad han mena med fjäderventil och gummiventil eller nått. Köpte bara en likadan och bytte. hihi
Nu är det snart dags att börja fixa sig inför kvällen. Blir party hos Marty, kan det bli annat än bra.

Mot stallet


Jag ska återigen ut till stallet men sista gången för den här veckan. Nästa vecka återgår det till sitt normala med en dag i stallet, så då kanske jag kan hinna träna lite också. Känns inte riktigt bra att inte ha tränat, bara å hoppas att jag kan ha kvällens känning ändå.
Ne nu ska jag ge mig av hörs senare.

Glad


Bild från Sofieskalas.

Började på det här inlägget innan jag stack iväg på kalas men ingen av bilderna jag tog på min nya skjorta blev bra, så då skulle jag hitta en annan bild och då kajka allt ihop. Så det får göras färdigt nu. hihi

Okej shoppat idag...är det någon därute som är chockad över att jag kom hem med ett par skor? tror inte de va. De kommer invigas imorgon då det  är dags för kalas igen. skojigt För övrigt blev det en till jeansskjorta (var den jag försökte få en bild på) och en bas t-shirt. 
Nu har jag slängt av mig klackarna och ska tvätta av mig sminket sen väntar sängen.

Fredag


En dag som denna skulle man behövt ett par stövlar på fötterna.
Gudars så skönt med fredag.
Har varit i stallet...var blött och slaskigt. menmen måste ta sig dit ändå. hoppas på finare väder imorgon.

Nu blir det ett centrumbesök för lite shopping och en fika med Camno.

Ikväll blir det födelsedagskalas nr 1 för helgen. Ska vara på Colonia... undrar var där men det löser sig.

Dagenstips: Lämna mockaskorna hemma... blött och slask förstör dem även om vi impregnerat.

Shoppingsugen

Spana in dessa gobitar från scorett...det jobbiga är att prisklassen inte riktigt är anpassad för min studentbuget.

kolla in denna klänning från HM garden collection...jag paxar den när den kommer till butik.


CSN har kommit idag och jag är shoppingsugen...kan detta sluta bra? För min garderob ja, för min plånbok nej.

Hur mycke kaffe kan man få i sig? För att hålla mig vaken har dagen bestått av ett antal kaffekoppar. Men nu är det helg...lediga i morgon sjuktskönt.


Hockeymorgon


Makade mig upp klockan sex för att kolla på hockeyn. Är lite stolt över mig själv som går upp och stöttar svenskalaget. Blev precis 2-0...inte bra kämpa nu.
Kommer gå åt mycke kaffe idag då jag ska vara i skolan från åtta till fem. Men när jag vet att jag får gå till gymmet sen blir det lite lättare. Har saknat träningen och den behövs efter alla chokladbollar jag mosa i mig hos Markus igår kväll. Tur att de va mentorer och baka lite så jag fick lite fika. hihi

Guldpojkar


Så duktiga pojkar vi har i OS. Stafett guld.

Snuttefilmen var kul...återigen har en parodi på östgötskan gjorts, var i tryckt sällskap med maskinare när skräckfilmerna kom och jag lyckades bli rädd, nån som är chockad?

Tre S


Igår var jag inte alls pepp på att åka till Stallet idag på morgonen var trött, lite förkyld men när jag vaknade idag och såg att solen sken var pigg och mindre förkyld blev det genast lättare att ta sig ut till stallet. Klurar på om all vitlökspeppar jag hade i min pastasås igår bidrog till min minskade förkylning, fick det som huskurstips igår. Eller vitlök men hade ingen hemma så blev vitlökspeppar istället.
Hade en fin morgon i stallet med en ridtur i snön och stålande sol.

Sen Skola ryggmärgsskador en halvkass föreläsning men bra patientmöten.

Nu blir det Snuttefilmen. Blir nog spännande...tror det är action tema. Indiana Jones är på planschen.


Sportlov


Så här ser vi ut i våra overaller bild från Körvfesten tagen från Therese.
Tror att Linkan är den ända staden som man kan se två killar klockan åtta på morgonen i färgglada overaller utan att tycka det är konstigt.

Denna vecka är sportlovsvecka är lite avis faktiskt. Vill också kunna leka och åka pulka i snön hela dagarna, ha matsäck med varm nyponsoppa, Oboy eller saft välj själv med en köttbullemacka till å käka i snön. Eller kunna sticka till tolvmannabacken och åka skidor en dag.
Vi borde bli bättre på att hitta på små utflykter

Silver



Bra jobbat tjejer...var nära till ett guld men ett silver är fint det med.
Synd om killarna som inte kom vidare. Tycker mest synd om Hellner som kämpa så hårt... men Peterson sumpa det lite. Hellner är ju sjuktstark.

Mjölk


Har senaste tiden fått ett nytt beroende...mjölk. Har nog aldrig druckit så mycke mjölk som jag gör nu, får köpa ny hela tiden. Känns dock som ett ganska bra beroende, mjölk ska ju vara nyttigt. Innehåller en massa näringsämnen, kalcium, vitaminer, protein är bara några värda att nämna. Många slutar dricka mjölk när man blir vuxen men man behöver få i sig ämnena som mjölken innehåller även då.

Försök


Har blivit mycke försökande idag.
Försökte kolla på hockeyn i morse gick sådär slumrade till lite ibland men hela sista perioden såg jag, men då hände de ju inte så mycke. Var väl de första två jag skulle ha kikat på.
Sen föreläsning, försökte hitta handouts men de hitta jag inte.
Har även planerat lite kandidatuppsats, med mail och försökt hitta artiklar.
Nu ska jag ta mig ut till stallet och rida lite. Ska försöka hinna till gymmet idag också men det får kanske vänta tills imorgon. 


Söndag


Missade guldet och bronset...var på flamman å dansa istället. En sjuktkul kväll, är alltid kul på flamman.
Har nu kollat på reprisen (spännande lopp även om man visste hur de skulle sluta) och ätit frukost, en mysig morgon fler sådana.

Lördag


Skulle ta det lugnt igår lite hänghos Johan sen hälsa på Camilla och hennes korridorsfest. Men det blev både ett och två glas vin...å några till kanske. Men en sjuktkul kväll.
Ikväll är det fiesta igen, maskinarnasherrar har sittning på flamman... självklart ska vi på eftersläppet. Kommer bli en bra kväll.
Ska bara klura ut vad man ska ha på sig. Skorna är i allafall fixade, vid typ tio över ett (han stänger två) springer jag in till skomakaren och undrar om han kan fixa mina klackar han bara ja kom tillbaka om ca 30 min. Räddaren i nöden, sjuktbra. 
Just de om nån har missat det så är de snöstorm ute.

Fest och OS


Vi tog silver i skidor...Anna Haag sjuktbra.

Ice age


Återfall till sidbena..lite mer lättfixat än mittbena framförallt då min plattång strular.
Känns som att vi är på väg in i en ny istid. Mer snö ska komma och kallare ska det bli. Och vad ens liv påverkas av snökaoset...nu vet jag inte om jag kan åka till Norpan imorgon för att fika.
Har idag suttit i en iskall föreläsningssal och ska nu ut till stallet kommer va som en liten isbit ikväll. Skulle inte vara fel å ha nån att krypa upp bredvid i soffan som kan värma en lite.
Tur att jag inte har stallet imorgon hade inte varit kul att ta sig dit i snöovädret.

Har varit lite duktig och besökt systemet redan så jag slipper så i kö imorgon vilket jag fick göra förra lördagen.

Gammalt o tråk

Ett soligt London.
Får panik, öppnade garderoben i morse och allt kändes gammalt och tråk. Har inget att sätta på mig, får ingen inspiration av kläderna i min garderob. Kan ju inte alltid gå runt i jeansskjorta hmm får kanske bli en till (tror det kommer bli vårens och sommarens plagg nr ett). Får försöka komma på nya kombon av gamla kläder... kan inte nån skänka mig lite inspiration.

Torsdag idag fredag i morgon sen får jag träffa Emee som flyttat till Uppsala. Saknade dig ännu mer efter att vi prata igår.


Först


Tro mig jag trivs i Linkan men ibland saknar jag havet...då tittar jag på lite seglingsbilder och blir glad. Vad liten båten ser ut på bilden, sjuktkul. 

Nu har vi valt och denna gången fick jag välja först inte bara få det som blev över. Pratar om praktikplatser... Fatta så skönt att ha typ 10 min promenad till VFU:n och inte en timme på buss. 

BTW undrar om de va samma funktionär som släppte fel i damernas och herrarnas jaktstart igår eller om de har flera kassa funktionärer? Va tror ni?


Björn Ferry


Oj vad många inlägg det blivit idag men måste ju bara skriva om Björn Ferry så klockrent. Blir ju så glad.

Helt slut


En sommarbild från tuffluffen för att liva upp i vintermörkret.

Body combat idag, han mixade ihop ett eget pass som var sjuktjobbit...trodde jag skulle behöva krypa hem från gymmet. Så sjukt skönt det är att bli helt slut i kroppen.
Så synd med skyttet. Inte ok att de blev fel vid starten för Anna-Karin,.


God tanke


Ett sjunkande Titanic i lördags på kravallen.
Gick upp i bra tid i morse med tanken att gå till HUB och plugga lite om Parkinson inför basgruppen i morgon innan seminarieplanering klockan 11. Blev inte riktigt så kom på att jag var "tvungen" att städa lägenheten...så nu är det rent och fint här hemma. Kollade även lite på C-uppsats ämnen så lite plugg blev det i allafall...hmm men så kan det gå. 
Nu laddar jag inför kvällens Combat, har blivit ett stående inslag i min vecka att gå å slå lite i luften på tisdagar. Sen peppar vi inför mer OS...massor att titta på ikväll.  

Fettisdag!!!


Ska ni äta semlor idag? De har funnits i affärer sen jul typ, har inte ätit nån... borde kanske göra det idag.

Charlotte Kalla


Klart att det är Kalla som tar första guldet. Missa loppet för jag var å träna men sjuktbra jobbat tjejen.

Skola


Bild från i våras...vill ha vår, vill kunna grilla, spela vollyboll
Har varit i skolan mellan nio och tre idag...lång dag, lite ovant. Tänker på er som alltid har långa skoldagar så jag ska nog inte klaga.
Lyckades haffa en Burnplats hoppas Sofie får en med. Så jag antar att jag kommer ha träningsvärk i magen några dagar likt förra veckan. Kunde inte skratta utan att få ont förrens på torsdagen.

Alla hjärtans dag


Idag är en dag som man ska krama å pussa lite extra på alla sina nära och kära...en dag för mys med människor man tycker om.
Igår var superlyckad kväll. Bra jobbat tjejer som fixade allt...kravallen var det drag på en massa dans.

Körvfest & Kravalentin


Nu ska jag dra iväg på Körvfest med tema hatt. Sen bär det vidare till Kravalentin.
Kvällens: "det går nog bra ändå" och sök-sug-svälj.
Börjar undra om jag kommer överleva kvällen? Visar sig imorgon.

Systemet


Det var kö för att komma in på Systemet...jag blev rädd att jag inte skulle hinna komma in innan de stängde hade varit katastrof. Men jag kom in så nu har det laddats upp med lite cider å lite öl.

Fix

Förra lördagenspizza ätande hos Camilla.
Har lite att fixa idag innan fiestan börjar...hattema så en hatt måste hittas (vill att det ska vara en Hannahatt, vad det nu är?) även systemet ska besökas. Har ett paket att hämta ut men jag vet inte vad det är. Men jag tror det är mamma som har skickat något...jag gillar överraskningar En sväng till gymmet får dock inleda dagen.


Fredagsmys


Efter en heldag i skolan med seminarieplanering och refworks. Och en kväll i stallet har jag nu däckat i Camillas soffa med vin och godis. Kan det bli en bättre uppladdning inför Körvfest och Kravalentin imorgon? Tror inte det.

Glass


På väg hem från träningen blev jag bara så glassugen, så det inhandlades lite glass ...tycker jag förtjänar det efter träning.
En lite lyxigtorsdag.

Ny kunskap


Har idag lärt oss om motoriskt beteende bland annat överlavnadsreflexen som innebär sök-suga-svälj.

Mera Träning

Klättrade i höstas superkul.
Man skulle kunna tro att jag inte gör annat än tränar så som jag tjatar om det här, men jag mår ju så bra av det. Blir glad, pigg och kroppen känns stark. Men hur vet man när man tränar lagom, finns ju alltid nån som tränar mer.
Tror på varierad träning, kondition styrka på olika sätt, jag måste bli lite bättre på att komma ut och träna. Får ta tag i löpningen men tycker det är så läskigt när det är snö och halt ute.


Enkelt blev komplicerat


Idag hade mamma och jag tänkte gå på bio och mysa lite men allt blev bara så avancerat att vi strunta i det. Så det kan gå...får ses nån annan dag.
Har träningsvärk i magen idag, lite jobbit när det gör ont att skratta. Men hur funkar det träna bort träningvärken eller?

Burn


Roooompa
Sofie drog med mig på Burn idag...fy så sjukt jobbigt trodde både rumpa och mage skulle brinna upp. Men det är härligt ska kännas att man lever och det kanske kan ge mig en platt mage och fasta lår och rumpa. Kommer nog inte kunna gå i morgon, hur ska jag överleva combat?
Supermysigt med fika/lunch idag Ella, hur mycket som helst att prata om. Vi var på fräcka fröken, har inte varit där innan, det var fint.

Upp och köa


Ibland undrar man vad man håller på med...går upp en ledig dag bara för att köpa biljett till Kravalentine på lördag. Men vad de tog slut fort vi var bland de sista som fick...alla fick inte tråk men vi jobbar på att få tag på biljetter, så om någon har en tillöver hör av er.
Sen var vi duktiga å satte oss å plugga lite.
Nu lagas det mat för fullt. Sen blir de fika med Ella, myspys.

Lyx


Träningen gick bra, löpningen kändes lätt och pumpen sved som vanligt men så skönt det är.
Har nu bytt lakan i sängen finns det något lyxigare än att krypa ner i renalakan dessutom är det mina satänglakan...gudars vad jag kommer sova gott inatt.

Söndaskonstaterande


Har ni tänkt på de här jätteroliga skojen man kommer på på fyllan som man bara tycker är super smarta då... är de så roliga när man tänker efter dagen efter? Jaja troligen är det väl så att personen man skojar med skrattar mer åt en än åt skojet. hmm söndagsfunderingar.
Snart är det bodypump som gäller.

Pizza


Bild från igår tagen från sofie
Skulle gå en promenad vad händer? jo Camilla tycker att vi ska gå å kolla på VSR (för er som inte är studenter i Linkan kan jag meddelad att det är fulla studenter som ska ta sig ner för en backe) ni kan ju alla räkna ut hur de går...ett under att ingen dör.
Nu Bär det snart av mot Camilla för att äta pizza..har längtat efter den sen i gårkväll typ så äntligen.
har nog klurat ut vad jag ska ha på mig idag med...efter att ha provat halva garderoben.

Lördag


I soffan hos Sofie
En chill lördag med kaffe och elle.
Var en kul kväll igår med god bål och roliga lekar.

Härlig vinterdag


Snön har för första gången på länge verkligen uppskattas idag. Jag har varit ute i stallet, att galoppera i snö är bland det härligaste som finns att solen sken gjorde ju inte saken sämre...en supereftermiddag som har gett mig en massa energi.
Så nu pepp inför kvällen, systemet besöktes tidigare idag blev lite vår genom x-cider spring, Sofie ska firas ikväll...fester hos henne är alltid så bra, var alldeles för länge sen.  
Vet vilken klänning jag ska ha, vet hur håret och sminket ska va...men vilka skor ska jag välja. hmm får ta tag i att bestämma det nu.

Sista

Nu kommer sista snacket om mode veckan...ni tycker säkert att jag är superjobbig menmen.
2

Minimarket kommer lite färg till hösten och ännu mer mönster.
2
Acne lika snyggt som alltid om man bara hade lite mer pengar...hoods och luvor håller i sig till hösten med.


Snö


Kan det inte sluta snöa nån gång? Okej gillar snö det är mysigt och hör till vintern men nu får det räcka...de stackars snögubbarna hinner ju inte med alla gångbanor är fulla med snö och slask. Går ju inte att ta sig fram.

Mode

FK5

Filippa K.

DSC_0250
Cheap monday.
Stylein1
Stylein.

Diana Orving. (kolla strumpbyxorna)

Hope.
IMG_0506.JPG
Whyred.

Mycket svart och gråt till hösten som vanligt och mönstrade strumpbyxor och leggings håller i sig.


jeanspåjeans


Jeansskjorta och jeans tillsammans med klackar.
Var supermysigt hos Sofie i morse..vi borde göra det oftare.
Idag hade vi en segföreläsning om postural kontroll sen har det varit HUB och koffeinmissbruk.
När jag kommer tillbaka från träningen tänkte jag lägga upp lite bilder från dagens visningar.

Sofies dag


Ska iväg på frukost hos Sofie som fyller 21 år idag...grattisgrattis min vän.

En liten kvällsvandring

dagmar1
Har nu varit ute och fyllt Rydsskogen med skratt och prat tillsammans med min lilla Camilla...Å gud vs gudars, träning, fredags styling, killar och spänning i tillvaron var några av ämnena som kom upp.
Idag har Stockholm fashionweek börjat med Dagmar...ser fint ut inför hösten.
 


Träningsvärk


Skola hela dagen med föreläsning och plugg på HUB.
Har träningsvärk idag...härligt. Känns skönt att vara igång igen. Ikväll ska jag prova på dans undrar om ben och armar kommer hänga med.

RSS 2.0