Mossig.

En annan gång när jag och Johan klättrat.

Pust vilken dag....
Började med att cykla till stallet och rida lite dressyr.
Hem duscha äta lite och sedan basgrupp i 3 timmar. Kommer nog funka bra i gruppen.
Sedan iväg och klättra...grymt kul att fira sig ner klättra upp. Men trött blir jag och luktar mossa gör jag. Men så skoj det är.  

Insåg också nu så fint det är att kunna säga ses imorgon till en vän.

Nu är jag lite trött så snart blir det nog sängen. Ny energi inför morgondagen så det är heldag med föreläsningar.


Duktig student.


Förra året var det vi som var faddrar nu är det våran nollan som ska ta hand om nykomlingarna och det kommer de göra superbra. Men vi har i alla fall en kväll att agera gammelfaddrar på.


Tycker jag är en duktig student som lyckats fylla på mitt PayEx konto så jag kan cykla förbi skolan och skriva ut studie handledningen inför intron i eftermiddag... lite duktig i alla fall. Kan man nånsin känna sig redo för två veckor med sexologi?! Tror inte det menmen blir nog bra.

Morgonen har bestått av ett stallbesök med lite ridning, hästen var snäll.


Home.


En gammal bild från medelhavet.


Nu är jag tillbaka i Linkan efter några dagar på sjön. Vi har haft regn men också en massa sol. Så självklart har jag lyckats bränna näsan och fått en fin bränna av solisarna haha grymt snyggt eller inte. 
Hade med mig kameran och tog faktiskt lite bilder men självklart glömde jag den i båten... typiskt mig.

Nu är det bara att ladda inför skolan som börjar imorgon HEL 2, håller på att läsa studie handledningen och förstå mig på kursen. Det löser sig nog efterhand. 
Ska bli lite skönt att komma få nån typ av vardag igen.

  


Segling.

Så här det ska se ut. Lycka.

En inte så snabb lunch med Sofia har nu intagits... sjuktfint att du är tillbaka. Tråkigt att jag stick när folk börjar droppa in i Linkan men så är det jag kommer ju tillbaka på söndag. Och på måndag börjar skolan.

Men nu ska jag packa för segling yeah. Ska bli grymt fint med lite segling liten semester. Men vad tar man med sig när man ska vara på en båt?! Packa i allafall ett par tidningar.

Tog mig runt milen igår och dag ska jag med mamma på en tur. Får försöka komma ut på nån löpning under helgen.  


Mera Träning.


Här var jag lite starkare.


Tränar vidare... Har fortfarande inget supersup efter löpning men har i alla fall kört fem kilometer igår och idag och det har känts rätt bra. Måste nog ut på lite längre tur imorgon. Blev bodypump idag med har tappat i styrka kan man ju säga, men bara att kämpa sig tillbaka det känns ju kul och det är jag ju sugen på att träna. Kommer nog ha lite träningvärk imorgon hoppas att det inte blir för mycket i benen bara.


Lättare.


Får se om det blir lite segling senare i veckan vore lite fint faktiskt


Klippt lite gräs och hjälpt till med lite annat hemma. Hunnit chilla lite med så har lite mer energi nu. hihi

Löpet idag kändes lättare än förra gången får inte glömma bort vila...kroppen behöver det. Vart en kortis idag bara fem kilometer får bli längre imorgon. Nu har jag ju vilat lite så nu är det ju bara å köra några dagar igen.


Lite seg.


En kaffepaus i tågluffandet för ett par sommarar sen.


Blev kalasigt igår. Liten förfest, en drink på Bishop sen blev det Otten. Sprang på lite folk där...kul. Blev lite dans lite snack. Summan en schysst kväll. Känner mig lite sego idag...men så ska det väl va. The City maraton är räddningen idag. 


Ikväll blir det nog att crascha mamma och pappa soffa med en film att somna ifrån...thihi


Norpan.


Utebio från förra sommaren.


Blev en långpromenad runt Stångån idag. Ganska skönt att ta det lite lungt en dag, behövde nog det.

Ikväll ska jag till Norpan och kalasa...Angelica har dragit med mig på nån fest och med henne blir det alltid kul så bara att peppa igång.
Stora frågan är bara vad jag ska ha på mig?! Har provat halva garderoben... kan man ha svart på sig på sommaren? Får klura på det en stund.


Dränkt.


Skulle haft seglarjackan på mig och inte bara en tröja.


När jag hade ridit i kanske 5 minuter kom regnet... vi han blev dyngsura innan vi var tillbaka i stallet. Sen skulle jag ju cykla hem också var lika blöt som om jag badat med kläderna på. Kallt var det också...fick bli en varm dusch för att tina upp sen blev det soffan och filt.

Peppa sedan om för Combat sjukt fint att få svettas.
Imorgon måste jag nog löpa igen har ingen lust att löpa men om jag ska kunna springa tjejmilen så måste jag väl, mer sugen på nått pass på gymmet kanske kan bli både och hmm. Det löser sig imorgon.



Flamman.


Igår kväll blev det flammans sommarpub med Johanna och Sara. Några cider en massa tjejsnack, skratt och livemusik Aguson och Östra Ågatan Band lite vispopigt, var faktiskt bra.... och så får jag ju inte glömma att berätta om 1 kg jordnötter som vi fick med oss hem.
En sjuktfin kväll... tack för den tjejor.

Nu bär det snart av mot stallet.


Morgonpromenad.


Laddat för kottbokia på en strand vid Sant Tropez för nån några somrar sen...åhh jag saknar medelhavet.


Johanna drog upp mig på morgonpromenad idag lite skönt att komma upp och härligt att gå å snacka skit men lite segt...har nog inte vaknat ordentligt förrens nu när jag kommit hem igen.


Tungt.



Bilder från London i vintras.
Var kul att träffa tjejerna, fika och lite vandring på stan. Ni gör mig glad.

Löpet i dag var tungt hatar när det är tungt med träningen känner mig så kass då. Skulle sen ner på bodypump...då var den full! Då blev jag ännu mer ledsen får kanske bli en liten kvällspromenad sen.

Får hoppas att det känns bättre med träningen imorgon.

Fika.

Nu ska jag iväg på fika med Ella och Emee... mysigt. Sitta och prata en massa tjejsnack.
Ni är så fina.




Skulle bli glad om telefonen plinga till...



Nu måste jag springa hinner inte hitta nån bild.


Sommarlov.

Ännu en bild från Scotland förra sommaren.

Jobbat sista dagen idag så nu har jag sommarlov i två veckor innan skolan börjar....sjuktfint.

Ska ut och springa men det regnar, orkar snart inte vänta mer får kanske trotsa vädergudarna.


Fredag den 13.



Jag har inte haft nån otur idag...det har varit en bra dag så jag tror inte på de där med att fredag den 13 skulle va nått speciellt.
Det var skojigt igår kväll träffa lite nytt folk snacka.
Blev en chill morgon idag skönt att kunna ligga kvar i sängen en stund och inte behöva ställa klockan på morgonen. Gillas.
Sen har jag varit en sväng i stallet...ut i skogen och latcha lite.
Vad kvällen erbjuder vet jag inte riktigt kan bli kalas eller filmkväll. Den som lever får se.

Jaja snart kommer Johanna hit så bäst att jag plockar iordning lite.


Kalasa.


Innan sjukhusfesten i våras. Fin sminkning ;)
Lite jobb på morgonen, nu har jag bara en dag kvar gudars så skönt.
Sen blev det gymmet och BodyCombat härligt att svettas så att allt smink bara rinner...inte så snyggt dock. Får bli vattenfast mascara nästa gång jag köper ny.

Nu ska jag snart iväg och kalasa lite med Johanna och ett gäng av hennes kompisar. Lite Rose och lite cider ska bli kul att parta lite...är ju tillbaka i mitt Linkan.


Abs Challenge

Fick bli en bild från Scottland förra sommaren.

Åter på nautilus i Linkan...gudars vad jag saknat det. Blev abs challenge, trodde jag skulle dö. Var sjukt jobbit men så det ska va när man tränar. En ny ledare var det också... tjejer en ny kille att spana på på gymmet. Hihi.

Har hunnit fika men Johanna var sjukt länge sedan vi sågs...mysigt.

Imorgon ska jag jobba igen en dag ledigt fick jag i alla fall. Men på söndag har jag sista passet sen har jag sommarlov i två veckor innan skolan börjar...ska bligrymt skönt.


Jobbjobb.


Har nu jobbat åtta dagar i rad...börjar kännas, tidiga mornar sena kvällar. Men imorgon har jag en dag ledigt gudars vad skönt. Blir lunch med en kompis, sovmorgon...bara njuta. sen är det dags för att jobba igen helg å allt, men nu är det bara denna vecka och nästa kvar bara att bita ihop och jobba allt man kan, sen är jag ledig tills skolan börjar.

Har hunnit träna lite mellan varven och löpte en sväng idag... sjuktfint.

Såg ni Emma Green igår?! Vad duktig hon var...vi fick en medalj i allafall.


RSS 2.0