En vecka


Om en vecka kommer jag bära lådor och möbler. Flyttar nästa helg...jippi!!
Imorgon är praktiken igång igen... tidigt uppe.

Lördag



Veckan har bara sprungit iväg och nu har jag varit ute på praktik i 3 veckor = halva tiden...vad fort det har gått. var innedag igår, kändes lite konstikt att vara i skolan igen men kul att träffa alla.
Blev lite vin, härligt folk och livemusik (kvalitén kan diskuteras) igår kväll.  


Snabbuppdatering

Praktiken går vidare med mer eget ansvar och patienter att träna själv. Roligt roligt.
Har fortfarande ingen dator hemma men hoppas det ska fixa sig i veckan...känner sig lite borta utan.
Ne nu ska jag gå till mina patienter.


Spontant


Det som igår skulle varit en en chill kväll blev dans på platå till fötterna ramlade av. Ha ha Var kul att ni stannade och dansa igår. tack för det tjejer.
Sitter på hub för min dator är fortfarande inte frisk.

Tjejerna på besök


Idag kommer två av mina flickor hemmifrån hit. Så det blir käk och kanske nån drink vem vet. men mysigt ska vi ha. Vänner är för härliga och vad man kan sakna dem när de är borta som två är. Hoppas ni har det bra på era olika världsdelar.

Virus


Om ni undrar var för det inte har skrivits något de senaste dagarna så beror det på att jag har fått virus i min dator. Men nu har den lämnats på rehab så jag hoppas att den ska bli bra.
Igår var det kalas i Norrköping, god mat och mycket snack. Men fy vad kallt det var ute när vi gick hem tur att jag köpt en nya vinterjacka. Gick också en vandring runt strömmen...det är så fint där på hösten. Ikväll blir det träning igen efter gårdagens vilodag...vad skönt det ska bli.


Söndagsshopping

Mina fötter och ben kommer nog tacka mig när jag går mindre i klackar så jag hittade ett par söta skor utan klack idag.
Det var kul igår... superfin lägenhet. Synd att vi hamnade på olika ställen när vi gick till stan...men det är ju sjukt vilka köer det är överallt, vad har hänt?
Nu laddar vi för söndagsmotion.


Inflyttningsfest


Igår blev det mys efter en intensiv vecka med praktik men idag blir det inflyttningsfest hos Therese...laddad!  Snart dags att börja fixa sig... klackarna på.

Höst


På morgonen i dag tänkte jag vad mysigt det är med höst solen går upp och lyser på röda och gula löv, lite frost kvar och lite dimma över vatten och åkrar, vad fint det är. Nu tänker jag vad jobbit det är med höst för det regnar så mycket öste ner kallt vatten när jag cyklade till och från träning inte alls kul. men hösten är mysig ändå.

Dagrehab


Dagen började med att gå träna med en patient jag gav instruktioner själv...kul. Sedan har jag varit på dagrehab så det har varit gruppgympa som jag ska hålla i om ett tag... dags att börja klura på ett pass. Även lite träning med patienter enskilt på dagrehab. Skrivit lite journal..varit sjukgymnast och det är kul. Lite body pump och löpning har hunnits med också. Försöker lägga in lite mer styrka i min träning nu får se om det blir bra.

Finspång


Rolig dag har tränat patienter och skrivit journal. Nu ska man omvandla sina skolkunskaper till klinik...det kommer nog efterhand. En liten fika med mamma på espresso house innan det bar av till gymmet för step.


Första dagen på VFU


Dagen började lite kaotiskt gick till fel busshållsplats sedan sprang jag åt felhåll så jag missade bussen men det gick en till från centrum så jag cyklade som en galning ner och kom med den. Men morgon motion hade jag fått. Dagen har varit bra kommer bli kul och jag kommer nog lära mig massor. Nu blir det träning innan jag däckar i sängen.

Laddar inför VFU


Var som sagt ute och klättade i lördags det kom lite regn men funka ändå. Det är ju så kul att klättra...borde ta tag i det. Kom ut på en löptur idag och det funkade bra inte ont nånstans. Och en långpromenad runt strömmen i Norrköping med mamma innan jag åkte hem igen. Vi har även varit en sväng vid nya hustet kommer bli fint...ligger ju super vid havet. 
Måndag och ny vardag på VFU i Finspång

Klättra


Ska hem och klättra med Storebror...utomhus ska bli kul och häftigt men lite läskigt. annars hoppasjag på en tur i skogen och ett varv i slingan, med andra ord en helg hemma.

Tjejkväll

Titta vad jag har hämtat idag hur ska jag få ihop allt det här...HÄLP!!!

Det får vi ta en annan dag för ikväll blir det bastu tjejmys och middag.


Storväska


Pumpat och varit på stan med Camilla (hon hittade en så fin klänning). Hittade en större väska vilket jag letat efter ett tag, vill kunna ha den när jag ska hem en helg eller om man vill ha med sig ombyte till träning. Sedan har det provats SG-kläder...blev ett träningslinne. Nu sitter jag och väntar på mamma som ska sova här inatt.

Springrädsla

Det här var jag i våras när jag var ute och sprang och nu vågar jag inte...börjar komma tillbaka nu efter mitt tränings uppehåll men antar att jag är rädd för hur det ska kännas att springa igen. Inte kunna hålla samma tempo som jag är van vid inte kunna springa lika långt. Måste ta tag i mig själv.
PS vattnet kom tillbaka. DS


RSS 2.0