Måndag.

En aning suddig bild men såhär gjorde jag med min jeansskjorta i helgen för att förändra lite.

Nu börjar sista veckan med tenta-p bara att hålla i det här nu. Ett sista ryck innan sommarlovet börjar.
Några sms från en kär gammal kompis förgyllde sista timmen på HUB idag...Emee du gav mig lite extra energi.

Efter en helg utan träning ska jag nu försöka mig på en promenad undrar var min iliopsoas säger om det.


Söndag.

Är tanken att jag ska fatta nått av alla pilar hit och dit?

Inte fått riktigt så mycket plugg gjort som jag tänkt men en sväng på HUB har jag varit. Fika på Örat blev det också...de hade söndagsöppet så här mitt i tenta-p sjuktfint med en kaffe i solen.

Har hunnit tvättat lite också. Har ju vilohelg då min kropp är lite sliten så ingen träning gjord här, inte så kul.

Ska försöka plugga lite till innan det blir filmmys.


Tjejkväll.


HUB besöks även under helgen när det är tenta-p, så några timmar med plugg har det blivit. Bara å kämpa vidare en vecka kvar...massor att lära sig.
Men nog om det.

Ikväll blir det tjejkväll. Med bio självklart ska vi se Sex And The City 2, sen blir det nog lite käk och en massa snack också. Får väl dra på sig ett par höga klackar a la SATC ikväll. 

Glass.


Lite plugg idag men att läsa om barns motoriska utveckling var inte så motiverande. Mycket roligare att sitta å snacka, eller att dra ner på stan å käka glass...gjorde både och.

Kommit underfull med att jag har två beroenden fetischer kalla det vad ni vill. Det ena är skor kanske inte så chockande för er som känner mig och det andra är glass. Är alltid sugen på glass hihi idag invigdes Bosses glassbar för året grymtsmaskit.

Nu blir det stallet innan en förfest ska besökas en sväng.

Sjuktdukiga.



Snyggaste laget.


Vad vi sprang...så grymt duktiga vi är. Och mysigt fika efteråt. Får bli tradition det här och så måste vi förbättra oss till nästa år eller hur sa vi?! Men det fixar vi. Klarade ju mitt mål i år så, bara och träna vidare så ska jag väl kunna bli snabbare till näste år.


Vi som svettas snyggt.



Nu är det snart dags för blodomloppet. Vilket kanske framkom igår så är vårt lag namn "vi som svettas snyggt" sjuktbra. Just nu duggar det lite här får hoppas att det slutar snart. Bara att ge sig ut å springa sitt snabbast och hoppas att inte allt för många människor är i vägen. Känner mig lite seg idag, en förkylning på gång? Hoppas kunna uppfylla mitt mål ändå. Sen väntar en fikakorg...det bästa på hela kvällen.

Dagen innan.


Sista laddandet. Blev en chill joggingtur idag, ville bara få lite cirkulation i benen. Sen har jag varit hos Sofie och fixat våra tröjor...så sjukt snygga vi kommer vara imorgon.
Får bli att äta en ordentlig frukost och lunch (gör köttfärssås nu) samt ett bra mellanmål , ladda koppen med en massa energi. Vi kommer flyga runt milen och svettas snyggt.

Har köpt mig en ny plattång idag, så nu kanske jag kan få lite ordning på håret igen. 

Laddar vidare.

Jag vet att det är påväg att bli sommar och man är sugen på sandaler och liknande men kolla in dessa snyggingar som H&M får in till hösten.

HUB har besökts för lite tentaplugg. En lunch hos Annie med fallstudie fix, nu är den färdig.

Laddningen inför torsdag fortsätter. Idag med Combat tog det lugnt framför allt med benen, men kunde ju köra på som vanligt med armarna. Fick med Camilla på combaten idag, försöker få henne lika sold som mig men det går inte så bra.


Nu börjar det.


Lite snorkling sommaren 08.


De närmaste två veckorna kommer spenderas på HUB...ja det är dags för tenta-p. Börjat lite idag, får trappa upp lite successivt.
Lite kul att vara tillbaka på skolan få träffa alla igen och att kunna spana på lite folk.

Lite tomt här hemma nu när jag har lämnat tillbaka katten. Ingen som springer runt och busar försöker sno min mat eller ligger i knät och myser. 

På torsdag är det dags för blodomloppet så nu börjar uppladdningen. Idag blir det lite intervall, för att benen ska få känna på hur det är att springa lite fort.


Typiskt.


Irland i somras.


Var hos Camilla och drack lite kaffe och hämtade lite grejer, tänkte att jag handlar på vägen hem. Går in på coop och handlar när jag kommer hem inser jag att jag glömt handla kattmat det som jag skulle köpa...åå typiskt. Så nu får jag väl gå ner igen, tur att jag inte har så långt. 

Schysst kväll igår lite grill, fiesta och träffa lite nytt folk.

Laddar för att ta mig ut i löpspåret, men det blåser så mycket att det inte alls är så lockande. Får äta lite först. 


Grymlördag.



Fy så gött att va ute å löpa i detta väder, kunna springa i linne och bara njuta. Ett par varv i Rydsskogen och lördagen är gjord.

Grill och fest med ParadiseHotel som tema så kortkjol och höga klackar. Sugen på att dansa så vi får väl se vart kvällen slutar.

Varmt


Galet varmt ute, känns som att sommaren har kommit. Helt underbart ju, att inte behöva bylta på sig en massa kläder.

Idag ska stallet besökas, ska bli grymthärligt att få åka dit och rida lite.

Sista dagen.


Kände mig stark idag på träningen...grymt härlig känsla. Kanske börjar bli lite tränad, frågan är hur mycket träningsvärk jag kommer ha i morgon men det är ett senare bekymmer.

Imorgon är sista dagen i sjukhuskläder för denna gången, ska bli lite skönt att få återgå till sina egna kläder. Saknar att behöva bry mig om vad jag sätter på mig.

Gammalbild.


Hittade precis en bild på Elvira och mig från när vi gick ut nian, tror jag.
Hur många skolavslutningar har vi fotats vid den där busken tror du Elvira?!

Häng i solen.


Från söndagens promenad.


Combat idag sjuktjobbit och sjuktkul.
På vägen hem hamnade jag på en filt i solen utanför Camilla, grymt härligt att man kan sitta i bara tröja utomhus vid sju på kvällen utan att frysa.


Grattis Tjejen.


Min älskade vän Elvira fyller år idag...tråkigt nog kan jag inte äta tårta med henne idag men fira henne kommer jag göra så fort jag får chansen. Shit vi har varit vänner länge nu, sen lekis tror jag bestämt. Fatta så mycket vi gjort tillsammans. Tänka bara hur många gånger vi fikat, är nog oräkneligt många gånger.  

En massa pussar till dig.

Sötaste katten.


Hon sitter just nu i mitt fönster och pratar lite... hon är ju bara för mysigt.

Lite löpning igår kväll var vad mina lårmuskler behövde, de var en uns stela efter lördagens klättring...så nu är jag pepp på kvällens bodypump. Ladda med lite protein i form av en äggmacka och yoghurt.

Vänner



Efter en förmiddag med tvätt, inte min favvo sysselsättning.
Har eftermiddagen bjudit på mys med vänner, först en promenad och sen chill. Shit vad ni är bra, bara få prata av sig om allt möjligt.

Nu har Sofia varit här och hälsat på och hon tog med sig lite mer kattmat för busfröt ska stanna här hela veckan, sjuktmysigt.

Luktar mossa


Dagen har spenderats vid Ågelsjön, solen har skinit och klättrats har det. Har provat att fira ner mig själv. Galet härlig dag.

Får berätta mer nån annan dag för nu måste jag vara lite social med min BFF.

Nya skor



Jag har köpt ett par skor som klämmer om tårna och är allmänt lite för små.... ett par klätterskor.
Och imorgon blir det invigning av mina egna klättergrejer, jag och brorsan sticker då till Ågelsjön för att klättra några leder. Sjuktkul.

Kattvakt


I helgen har jag en inneboende. Jag tar hand om Sofias lilla katt....världenssötaste. Frågan är om Sofia får tillbaka henne på söndag, troligen kommer jag inte vilja lämna ifrån mig henne.

Fallstudie


Ja jag gillar choklad.


Sängen har fått fungera som skrivbord.


Dagen idag ägnas åt fallstudie, eller först blev det lite sovmorgon, men sen har jag läst artiklar och snart kommer Annie hit och vi ska skriva lite. Har varit förbi Coop och laddat upp, fallstudien är inte det roligaste så lite fika får liva upp det hela.


Nagellack


Kom för en stund sen på att jag inte kommer vara mer på praktiken i veckan, vilket betyder att jag kan måla på nagellack. Så nu är naglarna turkosa (lite åt det gröna). Det blir fint till helgen.

Ska njuta till tusen av morgondagens sovmorgon...sen blir det plugg.

Shoppingabstinens


Färgen på läppglanset syns inte så bra men ni lär få se det, för det kommer användas flitigt framöver.

Fick för några dagar sen nya numret av The Body Shops tidning och såg att jag hade en check på 100 kronor där, YEAH. Så idag har jag varit där och shoppat lite, en foundation och ett somrigt läppglans.
Gick runt i lite fler affärer och gudars vad sugen jag är på en riktig shoppingdag... vänner, shopping och fika. Vet inte om min studentbudget pallar det just nu, men drömma om kläder kan man ju alltid göra. Hmm får nog bli att köpa sig en tidning i helgen.


Egomuskel


Var ju på bodypump igår, och det var Mikaela som ledde passet. Hon säger alltid att man ska titta på sin biceps när man tränar den för den är ego och pallar mer om den får uppmärksamhet. Jag tror det stämmer... är det inte alltid biceps man spänner om vill visa sig stark?! Tycker det är sjuktbra.

Ny vecka


Nya möjligheter. Nu kör vi.

När jag plockade i ordning och rensade ur min garderob i lördags...plockade jag även in mina stövlar. Så nu är de  nerpackade i kartonger och placerade långt in garderoben. Kvar på hyllan finns Converse, Vans och ballerinor vår sommar skor... gudars så härligt.

Nu laddare vi för pump ikväll.


Brunnslock.


Kommer ni ihåg när man ville gå på alla vägbrunnar med K på för det betydde kärlek, hoppa över alla med A på för det betydde otur, V ville man också gå på för det betydde att man blev vacker. 
Jag har fortfarande svårt att gå på A brunnar och går alltid på K brunnar...tror inte på det längre, men kan inte låta bli. Lite FlashBack från 90-talet.

Lördags sego.


Var fulsittning och UK igår...är lite småsego idag. Det var kul igår häng med schysst folk många kramar Kristian Antilla och ett antal blåmärken. Låter som en kravall som den ska vara.

Idag blir de troligen pizza film med vänner. Får se om det blir ett ryck på min garderob me.  
Undra va de blir för bakisfilm Oceans, Mission impossible, Die Hard, Rocky är väl lite typiska sånna filmer. Eller nån chickflickfilm.

Solenskiner


En solig bild från nollolympiaden i höstas när vi var faddrar. En massa blå overaller på rad kommer nog bli några i morgon me.


Pepp för Sittning och UK imorgon ... lyssnar lite på Kristian Anttila, som ska spela imorgon. Solen skiner nu. Det ser dock ut som att det under natten imorgon kan börja regna, men vi håller tummarna för att smhi ändrar sin prognos så att det inte börjar regna förrens på lördagen.    


Jag vill...


Blev mycke glass under tågluffen för ett per somrar sen. Här är vi i Pisa.


...ha sol och värme, så man kan gå och äta kulglass i mängder. Finns det nått bättre än?! Lite schysst sällskap och glass, sol, brunaben (men det lär dröja ett tag) ååhhh jag vill ha nu i alla fall glass i solen.

Nog tjatat om det, nu ska jag ut å löpa. 


Rolig dag

Skulle kunna tänka mig att ha denna garderob.

Jag har haft kul på praktiken idag. Fick bland annat göra ett par bedömningar, skojigt. Min handledare ska vara ledig i två dagar nu så jag kommer vara ensam i sjukgymnast i mitt vårdlag, lite spännande har stöd av andra sjukgymnaster på avdelningen men ändå. Dessutom får jag gå hem lite tidigt då om jag inte har nått att göra...riktigt skönt.

Jag har ett problem...jag hittar ingenting i min garderob. Allt är typ bara in slängt i en stor hög, vilket gör att jag knappt vet vad jag har för kläder. Måste ta tag i det, borde rensa lite också så mycke kläder jag aldrig använder men det är ju så svårt att göra sig av med kläder. Jag tänker alltid nån gång kanske jag vill ha det här på mig. hihi Nån som känner igen sig?


Mustaschkampen

Ni kanske kan skippa denna modellen.

Då va det dags igen, en månad då alla killar kommer gå runt i mustasch Det kanske inte är det snyggaste som finns enligt mig men kör hårt killar, det är ju för en sjuktbra sak. 
Ne jag skoja tror att ni kommer vara supersnygga. 


Måndag





Här är pjucksen jag pratade om för några dagar sen...nu har jag nog bestämt mig för att de ska få flytta in på min skohylla. Nu ska jag bara ha nått tillfälla att ha dem på mig...så mycke kravaller nu, de passar inte riktigt till overall.

Klockan ringer snoozar en stund bestämmer mig sedan för att gå upp så jag tycker av väckarklockan, men somande om istället, vaknar 20 min senare...lite bråttom. Inser dessutom att jag inte har någon mjölk hemma...inget morgon kaffe (tycker inte att kaffe utan mjölk är så gott) PANIK. Dumt att vara beroende av nått sådär men det är ju så gott med morgonkaffe. Vaknade nog inte riktigt förrens jag fått kaffe vid tio. hihi
Har varit lite måndagsseg hela dagen men nu är det snart dags att börja peppa igång för träning.

Glad

HU Balen
Denna bild från balen i höstas gör mig glad...vi var så fint matchade också.

Blev lite filmmys igår och det gjorde mig glad.

Idag har jag varit i stallet och ridit på ridbanan, kände mig lite ringrostig var ju ett tag sen man red dressyr.

Annars har det inte hänt så mycke idag lite mathandling och snack med Sofie, är alltid lika mysigt.


1 maj


Kvällen började hos Sofie sen blev det hamburgare på Camillas balkong innan Therese besöktes....sista anhalten var akuten. Kul att bara dra ut å dansa med vänner.
Lite seg idag men det är jag nog inte ensam om att vara.

Nu ska jag fortsätta med tvättadet och börja städandet.


RSS 2.0